turbat0s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2023 στις 10:46 ΜΜ, stcp είπε Πληρωμή με paypal με συνδεδεμένη κάρτα revolut (για να μην έχω τις προμήθειες μετατροπής συναλλάγματος) βγήκε τελική 265,16€. 4 λεπτά πριν, specre είπε βγήκε στα 276.47€!!! Μια χαρά. Καλορίζικο μας Γιατί τόσα πολλά? Ακρίβυνε ή έβαλες μετατροπή με ισοτιμία του pp? Καλή παραλαβή! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από turbat0s
specre Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, turbat0s είπε Γιατί τόσα πολλά? Ακρίβυνε ή έβαλες μετατροπή με ισοτιμία του pp? Καλή παραλαβή! Ευχαριστώ! Χαχαχαχαχα, από τον ενθουσιασμό μου έκανα copy paste όπως τα βγάζει το paypal. Fixed (το , ). Η μετατροπή έγινε από paypal. Δεν έχω revolut, ούτε θέλω να μπω στη διαδικασία. Στις 25/3/2023 στις 10:11 ΠΜ, specre είπε Δεν έχουν πληρωμή απευθείας σε € αλλά μόνο σε $ , οπότε πρέπει να υπολογίσεις και την προμήθεια του Paypal για τη μετατροπή συναλλάγματος. Αν δε κάνω κάποιο λάθος πρέπει να είναι ≈18€. Δηλαδή (περίπου) ≈285€ από το site τους, ≈100€ κάτω από Amazon (έβαλα περίπου, διότι δεν το αγόρασα ). Αν κάνω κάποιο λάθος, ας με διορθώσετε. Όπως και να έχει έπεσα έξω (ευχάριστα) στους υπολογισμούς μου. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από specre
milios Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Επιβεβαιώνω και εγώ την αποστολή μέσω DPD Γερμανίας καθώς σήμερα εμφανίστηκε στο site τους η αποστολή με χθεσινή ημερομηνία. 2
panosss_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Όντως Neufahrn (DE), In transit. Επίσης στα στοιχεία της παραγγελίας: Logistics Company:AmazonLogistics το έχω δεί και άλλες εταιρίες παρόμοιου τύπου να χρησιμοποιούν το σύστημα που έχουν απο αμαζον για να κάνουν τις παραγγελίες τους. Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται φαίνεται ακόμα να ισχύει η προσφορά στο site τους.
Maitre Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Ομοίως... Αναφορά σε κείμενο 2023-03-31 13:26 Thessaloniki (GR), In transit. 2023-03-30 11:54 Sofia (BG), In transit. 2023-03-29 15:08 Budapest (HU), In transit. 2023-03-28 15:34 Neufahrn (DE), In transit. 2023-03-28 14:09 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD.
zacharis1955 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 https://acemagicians.com/products/am06 277 € με τον κωδικό ace2023, αποστολή μέσω Ευρώπης.
ioannischr Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 22 ώρες πριν, ioannischr είπε τρεξε specre... δυστυχως ετρεξα καιγω σημερα.....
Turbani Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Εριξα και εγω μια. Δεν εχω σκεφτει ακομη τι θα το κανω αλλα 268 μου φαινεται καλη τιμη για τα specs. Φανταζομαι κατι σε media box? 😂
Roseblue Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Turbani είπε Εριξα και εγω μια. Δεν εχω σκεφτει ακομη τι θα το κανω αλλα 268 μου φαινεται καλη τιμη για τα specs. Φανταζομαι κατι σε media box? 😂 Ρίχνω μερικές ιδέες από το υπάρχον setup μου σε ένα αρχαίο NUC και περιμένω και άλλες προτάσεις καθώς είναι θηρίο το μηχάνημα. Βάζεις alpine linux και μετά σηκώνεις διάφορα dockers όπως: Jellyfin home-assistant deluge με vpn pihole radarr jackett bazarr sonarr Shinobi mosquitto-mqtt traefik heimdall portainer fileserver EspUpdateServer duckdns Pfsense 3
CleanthisD Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, Roseblue είπε Ρίχνω μερικές ιδέες από το υπάρχον setup μου σε ένα αρχαίο NUC και περιμένω και άλλες προτάσεις καθώς είναι θηρίο το μηχάνημα. Βάζεις alpine linux και μετά σηκώνεις διάφορα dockers όπως: Jellyfin home-assistant deluge με vpn pihole radarr jackett bazarr sonarr Shinobi mosquitto-mqtt traefik heimdall portainer fileserver EspUpdateServer duckdns Pfsense Pfsense πως; Router on a stick ή με εξωτερική κάρτα δικτύου;
panosss_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Εγώ σκεφτόμουν VMWare esxi και από εκεί διαφορα VMs. πχ ένα pfsense, ενα για nas και γιατί όχι κι ένα ubuntu για development κτλ.
Roseblue Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, CleanthisD είπε Pfsense πως; Router on a stick ή με εξωτερική κάρτα δικτύου; Έχει 2 lan , οπότε θέλω να πιστεύω θα είναι εύκολο . 2
CleanthisD Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Roseblue είπε Έχει 2 lan , οπότε θέλω να πιστεύω θα είναι εύκολο . Τόσα που έχει ανεβάσει ο Ζαχαρης τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε χάσει την μπάλα! Έχεις δίκιο έχει 2 θύρες Αφού σας αρέσει τόσο πολύ το docking δείτε και τα kasm workspaces. Μοναδικα Instances από browsers, λειτουργικά συστήματα, κονσόλες, media players κτλ που "καίγονται" μετά το κλείσιμο του παραθύρου https://youtu.be/U7e-mcJdZok 1
Feigen Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 εριξα κι εγω μια παραγγελία. Με βάλατε σε έξοδα πάλι αλλα αξίζει το εργαλείο πιστεύω. Να δουμε πότε θα παραλάβουμε τώρα Thanks!
marksk Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Έτοιμος να πατήσω και γω το κουμπί. προσπαθώ να κρατηθώ. έχω κάνει και register στη σελίδα τους. αξίζει λέτε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα