oldnew Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε Πάντως αν με βάζαν να επιλέξω σε κινητό χωρίς 5g και gapps, η σε miui θα πήγαινα καρφί σε huawei!!!! Χαχαχαχα Με τέτοια δεδομένα και εγω huawei θα έπαιρνα.. Κορυφαία εταιρία, και δεν φταίει αυτη που δεν έχει gapps. Οι Αμερικανοί ουσιαστικά κάνουν εκβιασμό για να πουλάνε τα δικά τους. Αλλά δε φταίει και ο πελάτης να παίρνει συσκευή χωρίς gapps. Επίσης η huawei δεν φέρεται έξυπνα, το έχουμε πει 100 φορες. Χωρίς gapps και 5g και να απαιτείς 1200€ για τηλέφωνο, μαλλον δε θες να πουλήσεις ή ψάχνεις για κορόιδα. Το αναδιπλούμενο προσωπικά το έπαιρνα και χωρίς gapps στην κατάλληλη τιμη. 1500€ εννοείται οτι δεν το παίρνω. 1
dali13gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, oldnew είπε Με τέτοια δεδομένα και εγω huawei θα έπαιρνα.. Κορυφαία εταιρία, και δεν φταίει αυτη που δεν έχει gapps. Οι Αμερικανοί ουσιαστικά κάνουν εκβιασμό για να πουλάνε τα δικά τους. Αλλά δε φταίει και ο πελάτης να παίρνει συσκευή χωρίς gapps. Επίσης η huawei δεν φέρεται έξυπνα, το έχουμε πει 100 φορες. Χωρίς gapps και 5g και να απαιτείς 1200€ για τηλέφωνο, μαλλον δε θες να πουλήσεις ή ψάχνεις για κορόιδα. Το αναδιπλούμενο προσωπικά το έπαιρνα και χωρίς gapps στην κατάλληλη τιμη. 1500€ εννοείται οτι δεν το παίρνω. Δεν την ενδιαφέρει να πουλήσει εκτός Κίνας εφόσον δεν έχει GAPPS. Στην Κίνα δεν επιτρέπονται οι εφαρμογές της Google οπότε δεν έχει θέμα, σε αντίθεση με το 5G.
klyr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Πάντως αυτά που λέγονται σχετικά με τα fold ότι σπάνε οθόνες και τετοια στην δική μου περίπτωση δεν ισχύει. Έχω το samsung fold 2 εδώ και 3 χρόνια με αρκετά σκληρή χρήση λόγο επαγγέλματος και δεν έχει κάνει κιχ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα