gadgetseek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, akmakas είπε Για εμένα αυτά τα ταμπλετοτηλέφωνα είναι μια πολυτέλεια δίχως ιδιαίτερη προσφορά,Σπάει η οθόνη στην μέση και? και όταν την ανοίγεις φαίνεται εκείνο το χαζό λακάκι...Τιμές 1500€ και αν δείτε ακόμη έχουν τα θέματα τους.Πανάκριβα για αυτά που προσφέρουν.. Όταν χρησιμοποιήσεις κάποιο foldable σταθερά για πάνω από ένα μήνα, θα καταλάβεις την προσφορά τους. Η εμπειρία χρήσης είναι το κάτι άλλο! Σίγουρα θέλουν δουλειά ακόμα (βάρος, αντοχή οθόνης, τσάκιση, μπαταρία - η Huawei έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους αυτούς τους τομείς). Και ναι, είναι πανάκριβα, εκτός αν μπορέσεις να βρεις/φέρεις κάποιο μέσω Ebay ή άλλου e-μαγαζιού.. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από gadgetseek 3
kevin8 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 όταν θα βγάλει η εταιρεία με το σάπιο μήλο flip και foldable τότε θα δείτε τι σημαίνει καινοτομία γατάκια!! 3
NickTG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 3 hours ago, koutsis said: Από που κι ως που πήρε μερίδιο η Huawei απο την Apple? Εντελώς διαφορετικό λειτουργικό σύστημα, οικοσύστημα και φιλοσοφία. Δηλαδή εγώ που έχω iphone για ποιο λόγο να πάω σε android λόγω Huawei? και αν θέλω να πάω, υπαρχουν άλλοι 10 κατασκευαστές android, γιατί να περιμένω τη Huawei? πολύ περισσότερο επαιρνε μερίδιο από κατασκευαστές android παρά από Apple όταν είχε google services! Δεν ξέρω αν είχε πάρει κάποιο μερίδιο, ούτε με ενδιαφέρει να πως την αλήθεια, αλλά υποθέτω όντας ίσως η μόνη από τις άλλες εταιρείες που έχει δημιουργήσει ένα δικό της οικοσύστημα μεταξύ των συσκευών της αν κάποιος θα ήθελε κάτι αντίστοιχο ίσως να ήταν η επιλογή του. Δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορετικά στοιχεία διαθέσιμα ή αν το βασίζει σε αυτό. Πάντως έχοντας laptop και κινητό της Huawei μπορείς να τα συνδέσεις, να έχεις αυτόματο backup του κινητού, να χρησιμοποιείς το κινητό μέσα από το laptop και να μοιράζεσαι τα αρχεία τους. Κάποια από τα tablets, τα πιο καινούρια, μπορείς να τα συνδέσεις και ως ασύρματες οθόνες στα laptop. Έχει κάνει γενικά μια προσπάθεια να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο. Υποθέτω βέβαια μιας και είναι λειτουργικά από διαφορετικές εταιρείες δεν θα είναι και στο ίδιο επίπεδο με της Apple.
gliogas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 21 ώρες πριν, sabrewulf είπε Κάτσε σε λίγο να δεις σχόλια από κάποιους δεν έχει 5g δεν έχει Google services τα γνωστά . Συμφωνώ πάντως μαζί σου εγω που πηρα HUAWEI έλεγα σιγά το προβλημα να μην έχει google αλλα τελικα ειναι θέμα είναι τόσες υπηρεσίες που γίνονται μέσω αυτού του διάολου που μου δημνιουργούσε πρόβλημα...αντε βρες την σωστη εφαρμογη απο που να την κατεβάσεις αντε να κάνεις update...επίσης εγώ που είχα συνηθίσει να λειτουργώ το google map με το huawei ειχα θέμα γιατι δεν κρατούσε ιστορικό γενικά θεματάκια απλά αλλά τα οποια στην καθημερινότητα μου την έσπαγαν και άλλαξα τηλεφωνο 2 1
leoragk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν ξέρω αν είχε πάρει κάποιο μερίδιο, ούτε με ενδιαφέρει να πως την αλήθεια, αλλά υποθέτω όντας ίσως η μόνη από τις άλλες εταιρείες που έχει δημιουργήσει ένα δικό της οικοσύστημα μεταξύ των συσκευών της αν κάποιος θα ήθελε κάτι αντίστοιχο ίσως να ήταν η επιλογή του. Δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορετικά στοιχεία διαθέσιμα ή αν το βασίζει σε αυτό. Πάντως έχοντας laptop και κινητό της Huawei μπορείς να τα συνδέσεις, να έχεις αυτόματο backup του κινητού, να χρησιμοποιείς το κινητό μέσα από το laptop και να μοιράζεσαι τα αρχεία τους. Κάποια από τα tablets, τα πιο καινούρια, μπορείς να τα συνδέσεις και ως ασύρματες οθόνες στα laptop. Έχει κάνει γενικά μια προσπάθεια να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο. Υποθέτω βέβαια μιας και είναι λειτουργικά από διαφορετικές εταιρείες δεν θα είναι και στο ίδιο επίπεδο με της Apple. Με καλύψατε στο ακέραιο. Τα ίδια ακριβώς θα απαντούσα στον κύριο που διαφώνησε με την άποψη μου για τις Huawei-Apple. Υπάρχει ένα κομμάτι της πίτας που είναι μεταβαλλόμενο και θα πάει πότε στο IOS και πότε στο android. Η Huawei έφτιαξε ένα οικοσύστημα αξιόλογο και αυτό ήταν μεγάλο selling point για αυτήν. Επίσης λέγοντας ότι όποιος ξεχωρίζει κόβεται... μην περιμένει κανείς ότι θα έπρεπε να έχει αποκτήσει και να κατακτήσει όλο το κοινό της Apple για να θεωρηθεί απειλή. Ζυγίζοντας την δυναμική της και παρακολουθώντας το momentum της, η huawei θα μπορούσε να ήταν τώρα η πρώτη στo android. Όποια άλλη γνώμη σεβαστή, αλλά δεν έχω σκοπό να έρθω σε καμία διαμάχη για κάτι που δεν με καίει... 1
dali13gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 22 ώρες πριν, PaNtErAz είπε https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11758&idPhone2=12186 Ένα χρόνο πριν η Xiaomi έβγαλε καλύτερο Fold .. Πώς ακριβώς είναι καλύτερο της Xiaomi; 1
PaNtErAz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, dali13gr είπε Πώς ακριβώς είναι καλύτερο της Xiaomi; Καταρχήν το έβγαλε σχεδόν 1 χρόνο πριν με παρόμοιο μέγεθος, επεργαστή, μνήμες κτλ. Κατα δεύτερον έχει καλύτερη εξωτερική οθόνη με gorilla victus και μεγαλύτερη εσωτερική. Έχει κάμερα με φακούς LEICA και τραβάκει 8Κ βίντεο. και... ΕΧΕΙ 5G ΚΑΙ GOOGLE APPS... εκτός αν το 2023 δεν είναι σημαντικό το 5G και αξίζει να δώσεις 1500 και να μην έχεις και να ψάχνεις πλάγιους τρόπους να βάλεις google apps που δεν παίζουν καν σωστά... Ότι και να βγάλει η HUA-HONOR αν δεν έχει 5G και google είναι μόνο για Κίνα και κάποιες μειωψηφίες. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από PaNtErAz 1
dali13gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε Καταρχήν το έβγαλε σχεδόν 1 χρόνο πριν με παρόμοιο μέγεθος, επεργαστή, μνήμες κτλ. Κατα δεύτερον έχει καλύτερη εξωτερική οθόνη με gorilla victus και μεγαλύτερη εσωτερική. Έχει κάμερα με φακούς LEICA και τραβάκει 8Κ βίντεο. και... ΕΧΕΙ 5G ΚΑΙ GOOGLE APPS... Θες και άλλα; Δεν υπάρχουν φακοί Leica, είναι ηθοποιοί. 5G και GAPPS δεν είναι κριτήρια γιατί δεν εξαρτάται από την εταιρεία. Το Huawei έχει: 1. Μεγαλύτερη μπαταρία για ελάχιστα μικρότερες οθόνες άρα καλύτερη αυτονομία 2. Fast Wireless charging 3. Kunlun glass στην εξωτερική οθόνη που σύμφωνα με reviews είναι καλύτερο από το Victus 4. Periscope telephoto φακό με 5x optical zoom σε σχέση με το 2x του Xiaomi. Επίσης, έχει και αυτός ο φακός OIS που είναι σημαντικό σε 5x zoom. 5. BDS Satellite Message 6. Παίρνει εξωτερική κάρτα μνήμης. Σημαντικό για το 8k video που τραβάει το Xiaomi αλλά δεν παίρνει κάρτα και που 8k δεν χρησιμοποιεί και κανείς ουσιαστικά. Με λίγα λόγια, το "καλύτερο κινητό 1 χρόνο πριν" είναι εκτός από υπερβολή, ολίγον σχετικό too. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από dali13gr 1
Ellhn 1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Στις 24/3/2023 στις 9:20 ΜΜ, a400 είπε Οδηγεί τις εξελίξεις στη τεχνολογία!! μπράβο της!! ΔΕΝ λες ψέματα.... 14 ώρες πριν, koulouri είπε Κατοχος P40 pro με gsm μεσω Googlefier... Δεν παλευεται ευκολα η συσκευη χωρις google services αν εχεις 10 χρόνια συσκευες android και χρησιμοποιεις τις υπηρεσίες google.. Ωστοσο αγορασμενο 3 χρόνια πριν στα 777€ δεν υπαρχει συσκευη κατω απο 1000€ σημερα που να ειναι καλυτερη! Εξαρτάται φίλε, αν έχεις κάποια εφαρμογή που δεν υπάρχει στο store ή δεν λειτουργεί καλά μέσω gspace εντάξει, έχεις ένα δίκιο αλλά το συγκεκριμένο κινητό είναι απίστευτο (μιλάμε για συσκευή 3 ετών). Κάνω τα πάντα με αυτό (και τώρα που "μιλάμε" βλέπω σειρά στο 27αρι monitor-tv μου συνδεδεμένο με το p40 pro ) Δεν πιστεύω ότι τα Google services είναι απαραίτητα αφού ότι χρειάζεσαι το βρίσκεις μέσω app gallery, aurora και gspace. Προσωπικά για μένα καλύτερα από το να έχω ένα ρουφιάνο να με κατασκοπεύει όλη μέρα και κάθε λεπτό, αλλά όπως είπα και παραπάνω, εξαρτάται από τις ανάγκες του καθένα. 1 2 1
koutsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, leoragk είπε Με καλύψατε στο ακέραιο. Τα ίδια ακριβώς θα απαντούσα στον κύριο που διαφώνησε με την άποψη μου για τις Huawei-Apple. Υπάρχει ένα κομμάτι της πίτας που είναι μεταβαλλόμενο και θα πάει πότε στο IOS και πότε στο android. Η Huawei έφτιαξε ένα οικοσύστημα αξιόλογο και αυτό ήταν μεγάλο selling point για αυτήν. Επίσης λέγοντας ότι όποιος ξεχωρίζει κόβεται... μην περιμένει κανείς ότι θα έπρεπε να έχει αποκτήσει και να κατακτήσει όλο το κοινό της Apple για να θεωρηθεί απειλή. Ζυγίζοντας την δυναμική της και παρακολουθώντας το momentum της, η huawei θα μπορούσε να ήταν τώρα η πρώτη στo android. Όποια άλλη γνώμη σεβαστή, αλλά δεν έχω σκοπό να έρθω σε καμία διαμάχη για κάτι που δεν με καίει... Καταρχήν το κομμάτι της πίτας που πηγαίνει μια στο ios και μια στο android είναι ελάχιστο. Αν κάποιον τον βολέυει κάτι μένει εκεί, δεν κάθεται να αλλάζει οικοσύστημα κάθε χρόνο. Και ειδικά για τους πελάτες της apple, το 99% δεν το κουνάει από το ios μόλις το συνηθίσει. Σιγά μην πάει σε huawei! Για αυτό λέω ότι είναι αστείο να λέμε ότι η apple φοβήθηκε τη Huawei. Να έγραφες ότι η Samsung απειλούνταν απο τη huawei να το καταλάβω, αλλά η Apple πραγματικά καμμία σχέση!
svartevarg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Αντε και με 10" unfolded, εκτός και αν βγάλουν tablets σε foldable.
b-boy_steve Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Στις 24/3/2023 στις 10:13 ΜΜ, sabrewulf είπε Κάτσε σε λίγο να δεις σχόλια από κάποιους δεν έχει 5g δεν έχει Google services τα γνωστά . Συμφωνώ πάντως μαζί σου Δυστυχώς αυτά τα δυο είναι πολύ σοβαρά προβλήματα για μένα… Απλά κουράστηκα με το gspace και η έλλειψη 5g δυστυχώς με έκανε να στραφώ προς Samsung και Apple μεριά… Δυστυχώς και το emui μου άρεσε φουλ… p40 lite 5g & p40 pro ήταν τα δυο τελευταία μου huawei που ακόμα και το p40 lite τρέχει πολύ καλύτερα από πανάκριβα miui σκουπίδια… 1
dionysios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 25/3/2023 στις 12:40 ΠΜ, giorgosk12 είπε Το τεράστιο πρόβλημα είναι η μεγάλη οθόνη, τα fold και flip της samsung έχουν πολλά προβλήματα ακόμα μετά απο κάποιο χρόνο χρήσης. Τσάκιση στη μέση της οθόνης, αλλαγή οθόνης λόγω βλάβης των flex κλπ κλπ. Και όλα αυτά σχεδόν μόλις λήγει η εγγύηση. Το θέμα οθόνη θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Ακριβώς αυτό έπαθα εγώ με το Samsung flip το οποίο όντως "έσπασε" η οθόνη στο σημείο του διπλώματος χωρίς καμία προφανή αιτία, ένα μήνα μετά τη λήξη της εγγύησης . Παρόλο που έχω πάντα Huawei στο θέμα του Fold δε θα πάρω ! Όσο για το 5G δεν ξέρω γιατί σε αυτό το μοντέλο δε θα δουλεύει... Στο P40 Pro που έχω δουλεύει...
oldnew Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Αυτοί που λενε ότι δεν είναι σημαντική η έλλειψη gapps ακούγονται σαν παλαιοημερολογητες. Απλα κοιτάξτε ποσα πούλαγε με gapps η huawei και ποσα πουλάει τωρα χωρίς. Εχω να δω κάποιον με huawei χρόνια τώρα πλέον.. Ότι το 0.1% δεν έχει πρόβλημα χωρίς gapps, οκ αλλα δεν ενδιαφέρει κανέναν για να γενικευουμε. Αυτο το 0.1% μπορεί να πάει να αγοράσει, δεν το εμποδίζει κανεις. 1 1
b-boy_steve Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, oldnew είπε Αυτοί που λενε ότι δεν είναι σημαντική η έλλειψη gapps ακούγονται σαν παλαιοημερολογητες. Απλα κοιτάξτε ποσα πούλαγε με gapps η huawei και ποσα πουλάει τωρα χωρίς. Εχω να δω κάποιον με huawei χρόνια τώρα πλέον.. Ότι το 0.1% δεν έχει πρόβλημα χωρίς gapps, οκ αλλα δεν ενδιαφέρει κανέναν για να γενικευουμε. Αυτο το 0.1% μπορεί να πάει να αγοράσει, δεν το εμποδίζει κανεις. Πάντως αν με βάζαν να επιλέξω σε κινητό χωρίς 5g και gapps, η σε miui θα πήγαινα καρφί σε huawei!!!! Χαχαχαχα Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από b-boy_steve 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα