Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από τη σειρά P60, η Huawei ανακοίνωσε και το νέο αναδιπλούμενο smartphone της, Mate X3, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση και ακόμα πιο εντυπωσιακό hardware. 

Η συσκευή είναι ελαφρύτερη από τους ανταγωνιστές της -239 γραμμάρια- και εξαιρετικά λεπτή όταν είναι ανοικτή -5,3 χιλιοστά- ενώ έχει μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερης διαγωνίου οθόνες και έρχεται με περισκοπικού τύπου κάμερα-τηλεφακό. Πιο συγκεκριμένα, η εξωτερική οθόνη του Mate X3 έχει διαγώνιο 6,4 ιντσών, υποστηρίζει ανάλυση 2.504 x 1.080 pixels και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz ενώ η εσωτερική, αναδιπλούμενη οθόνη έχει διαγώνιο 7,85 ιντσών. Η οθόνη Foldable OLED υποστηρίζει ανάλυση 2.496 x 2.224 pixels και ρυθμό ανανέωσης επίσης 120 Hz. 

Ο μηχανισμός αναδίπλωσης-hinge είναι εξαιρετικά λεπτός ωστόσο είναι αρκετά «σφικτός» ώστε να υποστηρίζει την ρύθμιση της οθόνης υπό διάφορες γωνίες για να διευκολύνει διάφορες λειτουργίες, όπως τη λήψη βίντεο, τις «split-screen» βιντεοκλήσεις ή την κατανάλωση/παρακολούθηση περιεχομένου και τη λειτουργία nightstand. Χάρη επίσης στην εξελιγμένη σχεδίαση του, η «τσάκιση» στην εσωτερική οθόνη είναι ανεπαίσθητη έως απαρατήρητη. 

huawei-mate-x3-1.jpg.6b4e25e1680b7e68b97b8909d9694275.jpg

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 σε συνδυασμό με 4G modem (όπως είναι γνωστό, εξαιτίας των Αμερικανικών κυρώσεων, η γνωστή Κινέζικη εταιρεία απαγορεύεται να χρησιμοποιεί τεχνολογία 5G στις Δυτικές αγορές), μνήμη 12 GB και αποθηκευτικό χώρο 256 GB, 512 GB ή 1 TB ανάλογα την έκδοση. Επίσης είναι αδιάβροχο, με προστασία IPX8 και υποστηρίζει αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, χαρακτηριστικό που τελευταία βλέπουμε να προσφέρεται όλο και συχνότερα από τους κατασκευαστές smartphones για λόγους έκτακτης ανάγκης.  

Στο πίσω μέρος, η συσκευή διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα ενώ υπάρχουν δύο κάμερες για selfies (μία σε κάθε οθόνη) που βασίζονται σε αισθητήρα 8 MP. Η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 50 MP και σε φακό με διάφραγμα f:/1.8 και συνοδεύεται από μία κάμερα 13 MP με υπερευρυγώνιο φακό f:/2.2 και μία κάμερα με περισκοπικό σύστημα τηλεφακού f:/3.4 που βασίζεται σε αισθητήρα 12 MP και υποστηρίζει μεγέθυνση 5x.   

Η μπαταρία του Huawei Mate X3 έχει χωρητικότητα 4.800 mAh και υποστηρίζει ενσύρματη ταχεία φόρτιση 66 W και ταχεία ασύρματη φόρτιση 50 W. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την ευρωπαϊκή κυκλοφορία της συσκευής στις 9 Μαίου, στην προγραμματισμένη παρουσίαση της Huawei στο Μόναχο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, a400 είπε

Οδηγεί τις εξελίξεις στη τεχνολογία!! μπράβο της!!

Κάτσε σε λίγο να δεις σχόλια από κάποιους δεν έχει 5g δεν έχει Google services  τα γνωστά . Συμφωνώ πάντως μαζί σου

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τεράστιο πρόβλημα είναι η μεγάλη οθόνη, τα fold και flip της samsung έχουν πολλά προβλήματα ακόμα μετά απο κάποιο χρόνο χρήσης. Τσάκιση στη μέση της οθόνης, αλλαγή οθόνης λόγω βλάβης των flex κλπ κλπ.

Και όλα αυτά σχεδόν μόλις λήγει η εγγύηση. Το θέμα οθόνη θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Επεξ/σία από giorgosk12
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11758&idPhone2=12186

Ένα χρόνο πριν η Xiaomi έβγαλε καλύτερο Fold ..

Καλά έκανε η Xiaomi και η κάθε εταιρεία παραγωγής και έβγαλαν τα δικά τους (όσες έχουν βγάλει). Το θετικό για το κοινό είναι να υπάρξει ποικιλία προϊόντων και επιλογών. 

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorgosk12 είπε

Το τεράστιο πρόβλημα είναι η μεγάλη οθόνη, τα fold και flip της samsung έχουν πολλά προβλήματα ακόμα μετά απο κάποιο χρόνο χρήσης. Τσάκιση στη μέση της οθόνης, αλλαγή οθόνης λόγω βλάβης των flex κλπ κλπ.

Και όλα αυτά σχεδόν μόλις λήγει η εγγύηση. Το θέμα οθόνη θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Σε όλα συμφωνώ πλην  αυτου που λες για την μεγάλη οθόνη - γι’ αυτό ακριβώς το παίρνει κάποιος!

3 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Απλά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε foldable.. 

Για λίγους εκτός Κίνας…. Λόγω των γνωστών 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sabrewulf είπε

Κάτσε σε λίγο να δεις σχόλια από κάποιους δεν έχει 5g δεν έχει Google services  τα γνωστά . Συμφωνώ πάντως μαζί σου

Κατοχος P40 pro με gsm μεσω Googlefier...
Δεν παλευεται ευκολα η συσκευη χωρις google services αν εχεις 10 χρόνια συσκευες android και χρησιμοποιεις τις υπηρεσίες google..
Ωστοσο αγορασμενο 3 χρόνια πριν στα 777€
δεν υπαρχει συσκευη κατω απο 1000€ σημερα που να ειναι καλυτερη!

• Like 5
Δημοσ.

Για εμένα αυτά τα ταμπλετοτηλέφωνα είναι μια πολυτέλεια δίχως ιδιαίτερη προσφορά,Σπάει η οθόνη στην μέση και? και όταν την  ανοίγεις φαίνεται εκείνο το χαζό λακάκι...Τιμές 1500€ και αν δείτε ακόμη έχουν τα θέματα τους.Πανάκριβα για αυτά που προσφέρουν..

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως πάντα ποιοτική αυτή η εταιρία... Αλλά η γρήγορη πτώση της τιμής είναι παράγοντας που σε κάνει να περιμένεις ένα εξάμηνο τουλάχιστον για να το αγοράσεις.
Το έχω ξανά πει στο συγκεκριμένο φόρουμ, η huawei κατά την άποψη μου είναι ο Uncrowned King ...
Τέτοια αδικία και τέτοιο μποϊκοτάζ που της έχουν κάνει, πραγματικά κρίμα. 
Κινητά απίστευτα ποιοτικά, smartwatches  δεν το συζητάω καν, tablets τίμια (δεν έχω πάει σε ακριβό της..).
Εμένα μου φάνηκε οτι ο,τι ξεχωρίζει κόβεται... και αυτό της κάναν, με το που ξεχώρισε και πήρε από το μερίδιο της apple, μπουμμμ....
Και για να εξηγούμε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων... Υπάρχουν apple users που δεν αλλάζουν ο κόσμος να χαλάσει, λόγω πραγματικής υπεροχής της εν λόγω εταιρίας  στις εργασίες τους, βλέπε επεξεργασία βίντεο κ.α. ( και μιλάω για την apple γιατί είναι το παιδί από την Αμερική και το προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού)
Οι υπόλοιποι είμαστε περαστικοί... Από τους υπόλοιπους λοιπόν πολλοί στράφηκαν στην huawei (εκεί στο p30 pro) και χλααατςςςςς ήρθαν οι απαγορεύσεις....

Επεξ/σία από leoragk
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11758&idPhone2=12186

Ένα χρόνο πριν η Xiaomi έβγαλε καλύτερο Fold ..

Καλύτερο δε θα το έλεγα. Σχεδόν Ισοδύναμο όμως ναι. Το huawei έχει μεγαλύτερη μπαταρία αν και λιγο μικρότερο και είναι και αδιάβροχο. Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα αυτών των κινητών είναι οτι ειναι πανάκριβα και έχουν και προβλήματα αντοχής. Ακόμα και αυτοί που έχουν τα λεφτα να τα δώσουν χωρίς να τα κλαίνε, το σκέφτονται πάρα πολύ. Να δώσεις 1500-2000€ και να σπάει στη μέση η οθονη, δύσκολα το αποφασίζεις. Ακόμα και αν είναι μετα 2 χρόνια, ουσιαστικά δεν μπορείς ούτε να το πουλήσεις ως μεταχ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leoragk είπε

Το έχω ξανά πει στο συγκεκριμένο φόρουμ, η huawei κατά την άποψη μου είναι ο Uncrowned King ...
Τέτοια αδικία και τέτοιο μποϊκοτάζ που της έχουν κάνει, πραγματικά κρίμα. 
Εμένα μου φάνηκε οτι ο,τι ξεχωρίζει κόβεται... και αυτό της κάναν, με το που ξεχώρισε και πήρε από το μερίδιο της apple, μπουμμμ....
Και για να εξηγούμε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων... Υπάρχουν apple users που δεν αλλάζουν ο κόσμος να χαλάσει, λόγω πραγματικής υπεροχής της εν λόγω εταιρίας  στις εργασίες τους, βλέπε επεξεργασία βίντεο κ.α. ( και μιλάω για την apple γιατί είναι το παιδί από την Αμερική και το προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού)
Οι υπόλοιποι είμαστε περαστικοί... Από τους υπόλοιπους λοιπόν πολλοί στράφηκαν στην huawei (εκεί στο p30 pro) και χλααατςςςςς ήρθαν οι απαγορεύσεις....

Από που κι ως που πήρε μερίδιο η Huawei απο την Apple? Εντελώς διαφορετικό λειτουργικό σύστημα, οικοσύστημα και φιλοσοφία. Δηλαδή εγώ που έχω iphone για ποιο λόγο να πάω σε android λόγω Huawei? και αν θέλω να πάω, υπαρχουν άλλοι 10 κατασκευαστές android, γιατί να περιμένω τη Huawei? πολύ περισσότερο επαιρνε μερίδιο από κατασκευαστές android παρά από Apple όταν είχε google services!

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Από που κι ως που πήρε μερίδιο η Huawei απο την Apple? Εντελώς διαφορετικό λειτουργικό σύστημα, οικοσύστημα και φιλοσοφία. Δηλαδή εγώ που έχω iphone για ποιο λόγο να πάω σε android λόγω Huawei? και αν θέλω να πάω, υπαρχουν άλλοι 10 κατασκευαστές android, γιατί να περιμένω τη Huawei? πολύ περισσότερο επαιρνε μερίδιο από κατασκευαστές android παρά από Apple όταν είχε google services!

Νομίζω το ίδιο γράφετε με αλλά λόγια !😎

χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες !

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε

Νομίζω το ίδιο γράφετε με αλλά λόγια !😎

χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες !

Δεν νομίζω. Εγώ δεν έγραψα "Εμένα μου φάνηκε οτι ο,τι ξεχωρίζει κόβεται... και αυτό της κάναν, με το που ξεχώρισε και πήρε από το μερίδιο της apple, μπουμμμ...." To αντίθετο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...