InTheEnd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Λοιπόν… έχω έναν 5900Χ και έχει στραβωμένο ένα pin του επεξεργαστή,είναι όπως κουμπώνει ο επεξεργαστής κάτω δεξιά το τελευταίο,και έχει στραβώσει εντελώς δηλαδή έχει κολλήσει στην Επιφάνια απο ! έγινε _ … τον πήγα στο πλαίσιο για συναρμολόγηση για κάποια rma και θέματα που είχα και μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν να το πειράξουν γιατί μάλλον θα σπάσει κτλπ. Είναι τόσο τραγικά ρε παιδιά; Υπάρχει κάποιος που να φτιάχνει τέτοια πράγματα;
greekfragma Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 εάν έχει έρθει τελείως ίσια με την επιφάνεια στην επαναφορά είναι πολύ πιθανό να σπάσει ναι. με έναν καλό μεγεθυντικό και τα σωστά μικρο-εργαλεία και ΠΟΛΥ υπομονή όμως μπορεί και να γίνει η δουλειά. ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε.
InTheEnd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Ολα καλά,βρήκα ενα παλικάρι που μου είχε κάνει cable managment στο κουτί,και το έσωσε!! 2
Ronnie1985 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, InTheEnd είπε Ολα καλά,βρήκα ενα παλικάρι που μου είχε κάνει cable managment στο κουτί,και το έσωσε!! Μια συμβουλή, εφόσον θα μπήκε πίσω στο socket και δουλεύουν όλα κομπλέ, άστο εκεί μη το ξαναβγάλεις. 1
InTheEnd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 25/3/2023 στις 10:10 ΠΜ, Ronnie1985 είπε Μια συμβουλή, εφόσον θα μπήκε πίσω στο socket και δουλεύουν όλα κομπλέ, άστο εκεί μη το ξαναβγάλεις. Δεν εχω σκοπό!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα