bananasplit Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Γειά σας! Ψάχνω ακουστικά, ΚΥΡΙΩΣ για video και επικοινωνία. Οπότε η ποιότητα ήχου και τα διαφορετικά προφίλ δεν παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Αλλά παίζει να απομονώνουν πολύ καλά τον εξωτερικό θόρυβο. είτε στο σπίτι (τηλεόραση, κινητά ή οτιδήποτε) είτε έξω. (φωνές κόσμου). Η αυτονομία δε με απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς περισσότερο τα χρησιμοποιώ ενσύρματα. η τιμή προφανώς θα ήθελα να μην ξεφεύγει πολύ. (εκτός κι αν μιλάμε για κάτι πολύ καλό και δοκιμασμένο).
andreas-d Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 q30 soundcore δοκιμασμένα με πολύ καλή απομόνωση εξωτερικού ήχου και hi res με καλώδιο. 1
bananasplit Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 αυτά κοιτούσα τώρα. τα λες και ακριβά, αλλά.. η απομόνωση ήχου λειτουργεί ΚΑΙ ενσύρματα, ή μόνο ασύρματα;
andreas-d Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, bananasplit είπε αυτά κοιτούσα τώρα. τα λες και ακριβά, αλλά.. η απομόνωση ήχου λειτουργεί ΚΑΙ ενσύρματα, ή μόνο ασύρματα; Και ασύρματα λειτουργεί. Ενσύρματα δε τα εχω δοκιμάσει ακόμα αλλα πιστεύω ναι.Είναι πολύ καλά ακουστικά με μεγάλη αυτονομία πολύ καλο ηχο κτλ. νομίζω υπάρχουν στα Media markt εδώ στη Γερμανία τα έχουν. Στην Ελλάδα δεν ξέρω γιατί πλέον έχουν αγοραστεί από τα public. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από andreas-d
bananasplit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 κυρίως χρειάζομαι να δουλεύει ενσύρματα. δηλαδή και στα άλλα, σπάνια τα χρησιμοποιώ μέσω bt. κυρίως με καλώδιο. Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα έχουν γύρω στα 90 ευρώ..
bananasplit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 update: σκέφτομαι πολύ σοβαρά τα soundcore. δεν υπάρχουν όμως σε κανένα major κατάστημα, και δεν υπάρχουν πουθενά που να μπορώ να τα δοκιμάσω (πως στέκονται κλπ). Ενώ έχουν ακριβύνει πολύ τα ακουστικά στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν γενικά σε κανένα κατάστημα για να τα δεις..
andreas-d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Είναι πολύ άνετα και ελαφριά η κόρη μου κοιμάται με αυτά ακούγοντας μουσική. Βέβαια καλό θα ήταν να τα δοκιμάσεις. 1
bananasplit Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 ναι, θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω. Μου πρότεινε ένας γνωστός τα 910n της sony. Δεν εντυπωσιάστηκα (παρόλο που είναι αρκετά πιο ακριβά). Γενικά soundcore στην Ελλάδα δε βρίσκεις σε μεγάλα καταστήματα, που να έχουν έκθεση. θα ψάξω λίγο παραπάνω μήπως τα βρω. Θα ξενερώσω αν τα πάρω και δε μπορώ να κάνω αυτό που θέλω. (και πολύ βασικό είναι το anc).
andreas-d Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Διάβασα το εγχειρίδιο χρήσης και λέει ότι με καλώδιο δεν λειτουργεί η ακύρωση θορύβου, άρα δε σε καλύπτουν κρίμα πάντως εγώ δοκίμασα στο pc με καλώδιο και στο κινητό δίπλα είχα βάλει Youtube και δεν το άκουγα βέβαια παίζει ρόλο η ένταση που ακούς και σίγουρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.
bananasplit Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. δηλαδή διάβασα πως άλλο firmware το υποστηρίζει κανονικά και άλλο όχι. από ο,τι φαίνεται πάντως, μάλλον αυτά κάνουν τη δουλειά που θέλω καλύτερα από τα υπόλοιπα. (και σύμφωνα με βαθμολογίες - συγκριτικά, και σύμφωνα με αξιολογήσεις). θα ψάξω τώρα πάλι. στην ανάγκη θα τα πάρω από Amazon που έχει επιστροφή.
andreas-d Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Τη να σου πω? δεν ξέρω εγώ τα πήρα δώρο στην κόρη μου και για εμένα έχω τα buds της soundcore από amazon τα αγόρασα αλλά μένω Γερμανία οπότε είναι πολύ πιο εύκολο. Πάντως είναι τίμια για αυτά που προσφέρουν σε σχέση με την αξία τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα