iptamenos_ollandos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την βοηθεια σας καθως δεν γνωριζω καθολου απο αυτα... Ψαχνω για καποια οικονομικη καμερα, θελω να ξεκινησω σιγα σιγα να βγαζω υλικο για instagram, tik tok & youtube (full day of eating, gym workouts κλπ) θα μπορουσατε να μου προτεινετε κατι οικονομικο για να κανω την αρχη?? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
ub40 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, αν είσαι εντελώς άπειρος από κάμερες και δε θες να μπλέξεις με εναλλάξιμους φακούς, μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/23455036/Sony-ZV-1-Compact-Φωτογραφική-Μηχανή-20-1MP-Οπτικού-Ζουμ-2-7x-με-Οθόνη-3-και-Ανάλυση-Video-4K-UHD-Μαύρη.html Θα σε βοηθήσουν και οι κριτικές με τα σχόλια που έχει. Και μπορείς να τη βρεις και μεταχειρισμένη φθηνότερη, μια και όσοι θέλησαν να "εξελιχθούν" περνώντας στο σύστημα με φακούς, τις δίνουν και πάνε σε αυτήν https://www.skroutz.gr/s/30268435/Sony-Mirrorless-Φωτογραφική-Μηχανή-ZV-E10-Crop-Frame-Kit-E-PZ-16-50mm-F3-5-5-6-OSS-Black.html που επίσης είναι καλή επιλογή για το σκοπό που τη θέλεις αλλά θα σου κοστίσει παραπάνω αφού θα χρειαστείς καλύτερους φακούς πέρα από τον κιτ που έρχεται μαζί της και θα σε καθυστερήσει λίγο μέχρι να τη μάθεις και να κάνεις τις κατάλληλες αγορές. Είναι εντός του προϋπολογισμού αυτές ή θέλεις κάτι φθηνότερο; 1
iptamenos_ollandos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, η αληθεια ειναι πως ναι ειμαι τελειως απειρος😅 δεν εχω ιδεα απο τιποτα με αυτα, και επειδη τωρα θα ξεκινησω δειλα δειλα την προσπαθεια με τα βιντεο κλπ δεν θα ηθελα να ξοδεψω τοσα πολλα χρηματα (γιατι μπορει και να το παρατησω οποτε μην πανε χαμενα) εψαχνα κατι αρκετα ποιο οικονομικο να σου πω την αληθεια 😬 δηλαδη αν θεωρεις οτι υπαρχει κατι τιμιο για αρχη με 100-200 ευρω θα ηταν αρκετα σειφ επιλογη για εμενα να δω πως ειναι η εμπειρια να δω αμα μπορω να κανω αυτα που θελω (και ας ειναι και ποιο μετρια στην αρχη)
ub40 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Κοίτα το άθλημα δεν είναι γενικά φθηνό. Ειδικά αν θες να συνδυάσεις βίντεο με φωτογραφία και απόδοση ανώτερη των σύγχρονων κινητών θες το λιγότερο 400-500€ Αν το κινητό σου δεν σε καλύπτει σε αυτό που θες να κάνεις και θες κάτι ελαφρώς ανώτερο για βίντεο, μπορείς να πάρεις κάτι σε action camera πχ https://www.skroutz.gr/s/16685026/DJI-Osmo-Pocket-Action-Camera-4K-Ultra-HD-με-WiFi-Μαύρη-με-Οθόνη-3.html το παίρνουν αρκετοί και το είδα κι εδώ σε αγγελία με πολλά αξεσουάρ στα 210€ Ή μια gopro hero 5 / 7 που θα βρεις επίσης στις αγγελίες εδώ στα χρήματα αυτά. Δες για κάθε ένα στο youtube βιντεάκια για να συγκρίνεις και να δεις αν σε καλύπτουν. Ας προτείνει και κανένας άλλος αν έχει κάτι υπόψιν, εγώ για αυτά ξέρω, ελπίζω κάπως να βοήθησα, καλή τύχη!
highpriest Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, ub40 είπε Ας προτείνει και κανένας άλλος αν έχει κάτι υπόψιν, εγώ για αυτά ξέρω, ελπίζω κάπως να βοήθησα, καλή τύχη! Στα 100-200 ευρω που διαθέτει ο φίλος, μονο κινητό για βίντεο 1
iptamenos_ollandos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Θεωρειτε πως δεν αξιζει κατι σαν αυτο?? https://www.skroutz.gr/s/21635290/SJCAM-SJ5000X-Action-Camera-4K-Ultra-HD-Υποβρύχια-με-Θήκη-με-WiFi-Κόκκινη-με-Οθόνη-2.html#reviews εχει καλα reviews Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από iptamenos_ollandos
ub40 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δε βλέπω διαφορά από το βίντεο του κινητού μου που είναι των 100€ και προ 5ετίας... Ειδικά νύχτα ή σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό δεν κάνει σίγουρα, που μαζί με ποιότητα ήχου βλέπω 2/5 βαθμολογία... Μην κοιτάς τα σχόλια μόνο, δες δείγματα βίντεο στο yοutube για να κρίνεις ο ίδιος, κι αν αυτό είναι που θέλεις τότε το παίρνεις...
zipo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε τόσο χαμηλά ποσά θα συμφωνήσω πως το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο κινητό. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από zipo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα