Προς το περιεχόμενο

Επιλογή TV

giorgosmcmc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Όπως είπα και πιο πάνω πήρα QN90B απίστευτη εικόνα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και επιδόσεις απίθανες σε gaming

εγω δεν θα αγοραζα μια εταιρεία που εχει μπει σε κινητα , κλιματιστικά και τηλεόρασης...Η καθε εταιρεία ειναι στο είδος της  ....Και στο θεμα εικονας δυο εταιρειες παιζουν μπαλα ...samsung , sony αντε και lg 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, life is music είπε

εγω δεν θα αγοραζα μια εταιρεία που εχει μπει σε κινητα , κλιματιστικά και τηλεόρασης...Η καθε εταιρεία ειναι στο είδος της  ....Και στο θεμα εικονας δυο εταιρειες παιζουν μπαλα ...samsung , sony αντε και lg 

Μας δουλεύεις αδερφέ ψιλό γαζί,δεν εξηγείτε αλλιώς....

9 ώρες πριν, pano είπε

Μας δουλεύεις αδερφέ ψιλό γαζί,δεν εξηγείτε αλλιώς....

Ναι γιατί ωσ γνωστόν ο κολοσσός της samsung βγάζει μόνο τηελεοράσεις δεν έχει σχέση με τηλέφωνα, ψηγεία, ηλεκτρικες σκούπες, κουζινες, ψηγεία, κλιματιστικά ,εκτυπωτές και γενίκα ηλκτρονικά είδη.

Και φυσικά στην είκονα οι oled της Panasonic αδίκως θεωρουνται από πολλόυς  οι καλύτρες  τηλεόράσεις για κινηματογραφικό περιεχόεμνο.

4 ώρες πριν, alexzorb είπε

Ναι γιατί ωσ γνωστόν ο κολοσσός της samsung βγάζει μόνο τηελεοράσεις δεν έχει σχέση με τηλέφωνα, ψηγεία, ηλεκτρικες σκούπες, κουζινες, ψηγεία, κλιματιστικά ,εκτυπωτές και γενίκα ηλκτρονικά είδη.

Και φυσικά στην είκονα οι oled της Panasonic αδίκως θεωρουνται από πολλόυς  οι καλύτρες  τηλεόράσεις για κινηματογραφικό περιεχόεμνο.

Και οι panasonic καλές ...αλλά δεν μπορείς να μου λες παρε tcl που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της 

19 λεπτά πριν, life is music είπε

Και οι panasonic καλές ...αλλά δεν μπορείς να μου λες παρε tcl που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της 

Μια εταιρία που κατέχει την τρίτη θέση στο μερίδιο αγωράς για της τηλεοράσεις δεν λες δεν την ξέρει ούτε η μάνα της ούτε είναι καμία που αγωράζει panel vestel Τουρκίας φτίαχνει τα δικά της panel . Τώρα αν μου πεις θέλω να πάρω πολύ καλή τηλεόραση δεν θα σου πω πάρε TCL,  ακόμα δεν μπορει να φτάσει τις μεγάλες εταιρίες ούτε απο θέμα χαρακτηριστικών (μειώνει όμως το κενό) αλλά κυριώς στην αξιοπιστία και quality control. Aν ομώς θες κάτι πιο οικονομικό και ταυτόχρωνα να έχεις και κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά οι TCL είναι μια πρώτση (όχι μονόδρωμος) γίατι άλλωστε ξερέι ότι κυρίως εκεί θα βρει πελάτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...