Lesiosma Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, θα ηθελα μια βοήθεια . Θέλω να βάλω ίντερνετ σε εξοχική κατοικία χωρίς κάποια δέσμευση, θέλω να έχω για 7 μήνες, ξέρεις κάποιος κάποιο τρόπο?ευχαριστώ πολύ
naimore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 με καρτα κινητης; εχεις data σε καποια εταιρεια; αν ναι, την βαζεις σε ενα mobile router και εχεις
SilentVoice Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δες για εποχικά προγράμματα αν σε ενδιαφέρει το σταθερό ίντερνετ. 4 μήνες το καλοκαίρι (1η Ιουνίου – 30 Σεπτεμβρίου) 1 μήνα τα Χριστούγεννα (15 Δεκεμβρίου - 15 Ιανουαρίου) 1 μήνα το Πάσχα (15 μέρες πριν την Κυριακή του Πάσχα έως και 15 μέρες μετά) https://www.cosmote.gr/eshop/go/Fixed-Plans/Double-Play-Plans/Home-Double-Play-for-Holiday-House/rateplan/COSMOTE Home Double Play Country House 24 S
Lesiosma Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δεν έχω κάποια κάρτα κινητής αλλά παίρνω αν χρειαστεί, αυτό που θέλω ιδανικά είναι να έχω απεριόριστη χρήση και μια καλή ταχύτητα για ταινίες κλπ . Είχα δει τα προγράμματα της cosmetic αλλά ήταν με 24μηνο συμβόλαιο .θα το κοιτάξω βέβαια πάλι αν έχει αλλάξει κάτι.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Lesiosma είπε Δεν έχω κάποια κάρτα κινητής αλλά παίρνω αν χρειαστεί, αυτό που θέλω ιδανικά είναι να έχω απεριόριστη χρήση και μια καλή ταχύτητα για ταινίες κλπ . Είχα δει τα προγράμματα της cosmetic αλλά ήταν με 24μηνο συμβόλαιο .θα το κοιτάξω βέβαια πάλι αν έχει αλλάξει κάτι. Vodafone giga wifi on the spot ,εχει και η cosmote αντίστοιχο,αρκεί να έχεις καλό σήμα.
Engimek Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Πάντως πάρε μια προσφορά και για κανονικό πακέτο να σου πουν και πόσο είναι η ρήτρα διακοπής ανάλογα με το πότε διακόπτεις. Γιατί μερικές φορές ακούμε δέσμευση και αισθανόμαστε ότι εαν την σπάσουμε θα μας στείλουν κανα υπέρογκο ποσό λογαριασμό ή θα μας διαπομπεύσουν στην πλατεία του χωριού (αφού είμαστε σε εξοχικό). Θα σου δώσω εγώ ένα παράδειγμα. Είχα κάνει σταθερή VDSL 50 που την ήθελα στο εξοχικό με κόστος 25 ευρώ το μήνα στην Cosmote. Ο σκοπός ήταν να κρατήσει για 6 μήνες. Μετά την έκοψα και η ρήτρα ήταν ένα 40άρι περίπου. Άρα τα έξτρα έξοδα πέρα του παγίου είναι το 35άρι της αρχικής σύνδεσης και το 40άρι της αποχώρησης (75 ευρώ). Δηλαδή δίνεις κάποια παραπάνω λεφτά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με σταθερή σύνδεση χωρίς όρια στα δεδομένα, διακυμάνσεις σε ταχύτητες, αποσυνδέσεις, κλπ. Τέλος, ρώτα στην Cosmote μήπως προσφέρουν πρόγραμμα χωρίς ρήτρα διακοπής. Το είχαν κάνει πριν από μερικά χρόνια και υπήρχε μόνο σαν τηλεφωνική προσφορά - δηλαδή δεν το έβλεπες πουθενά στο site τους.
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Lesiosma είπε Είχα δει τα προγράμματα της cosmetic αλλά ήταν με 24μηνο συμβόλαιο .θα το κοιτάξω βέβαια πάλι αν έχει αλλάξει κάτι "Πού τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια (εταιρείες);", που λέει και ο Γενικός Γραμματέας. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από MauroPaltoudias 1
Billator Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Lesiosma είπε Καλησπέρα, θα ηθελα μια βοήθεια . Θέλω να βάλω ίντερνετ σε εξοχική κατοικία χωρίς κάποια δέσμευση, θέλω να έχω για 7 μήνες, ξέρεις κάποιος κάποιο τρόπο?ευχαριστώ πολύ Το καλύτερο είναι (αν έχεις σήμα) να πάρεις το Vodafone Giga Wifi on the spot. 200Gb ~ 20ευρω Και χρεώνεσαι μέσω συμβόλαιο αποκλειστικά και μόνο όταν ενεργοποιείται το πακέτο.Οπότε αν κάποιο μήνα δεν έχεις πολλές ανάγκες μπορείς να βάζεις και το πακέτο 5-10 ευρώ. Επειδή λογικά δεν θα είσαι εκεί κάθε μέρα (εφόσον είναι εξοχική κατοικία) μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο όταν θα είσαι εκεί, οπότε οι actual μήνες που θα χρειαστείς ίντερνετ θα είναι ακόμα λιγότεροι. Την κάρτα αυτή μπορείς να την έχεις και στο κινητό σου σαν δεύτερη sim οπότε μπορείς να εκμεταλλευτείς το ίντερνετ και όταν δεν είσαι εκεί στο εξοχικό οπότε θα βγάλει περισσότερο value. ΤΏρα αν βλέπεις ταινίες 24/7 και δεν κάνεις τίποτα άλλο στην μερα σου θα χρειαστείς 2-3 τέτοια πακέτα οπότε ίσως και να μην αξίζει συγκριτικά με το να βάλεις σταθερό ίντερνετ. Αλλά επειδή δεν έχει πάγιο μηνιαίο μπορείς να δοκιμάσεις στην πράξη αν σου κάνει. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από Billator
johnmegarythmos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 καλησπερα το ιδιο πακετο με τα 200gb το δινει και η vodafone cu με 10 ευρω και οχι 20. αλλα θελει και 30000 κρυσταλλους να εχεις μαζεψει απο το bing bang game . Κοιτα επειδη χρειαστηκε και εγω το καλοκαιρι να εχω μια επιπλεον συνδεση εκτος του σταθερου εβαλα μια καρτα σημ vodafone cu και ειχα βαλει με 10 ευρω απεριοριστα data συνηθως βγαζουνε το καλοκαιρι διαφορες τετοιες προσφορες . Οπως πχ τωρα το vodafone cu εχει βγαλει προσφορα για την 25 μαρτιου απεριοριστα data με 3,90 ευρω. Επισης στο free to go μου εδωσε προσφορα ατομικη για εμενα για ενα μονο μηνα απεριοριστα gb και 1000 λεπτα προς ολους με 5 ευρω . Βγαζει και η wind αλλα και η κοσμοτε πακετα με απεριοριστα data. Σαν πρωτη φαση πολυ απλα παρε ενα νουμερο καρτοκινητου και ενεργοποιησε τα απεριοριστα data για μια εβδομαδα για να δεις τις ταχυτητες που πιανεις στην περιοχη. τα πακετα με απεριοριστα data για 7 ημερες κυμαινονται απο τα 6-7 ευρω την εβδομαδα αναλογα με την εταιρεια κινητης που θα επιλεξεις . Επισης σε ολα τα καρτοκινητα ολων των εταιρειων υπαρχει πακετο με βραδυνη χρηση ιντερνετ ειτε απο τις 20:00 αφορα την vodafone ειτε σε κοσμοτε ή και wind απο τις 22:00 και ληγει στις 8 το πρωι. Οποτε μπορεις να βλεπεις ταινιες απο τις 10 το βραδυ και μετα που θα ειναι απεριοριστο. Οσο για αυτο που ειπε ο χρησης παραπανω για την χρηση σταθερης γραμμης ιντερνετ με πεναλτυ διακοπης υπαρχει πινακακι που σου δειχνει αναλογα τους μηνες τι θα πληρωσεις . Ελπιζω να υπαρχει διαθεσιμη πορτα για συνδεση επειδη στην περιοχη μου που ηθελαν να βαλουνε δεν μπορουσανε και τους ειπα να παρουνε ενα καρτοκινητο με απεριοριστα data και να την βγαλουνε το καλοκαιρι και ετσι και εγινε ,ειχανε και δικαρτο κινητο οποτε ακομα καλυτερα στο σπιτι το εκαναν wifi hotspot και εμπαιναν και ουτε συνδεσεις σταθερης ουτε τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα