karabill93 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλησπερα εβαλα 200αρα fiber αλλα ο ΟΤΕ μου παει το πριζακι οπτικης σε συγκεκριμενο σημειο το οποιο ειναι διαφορετικο απο εκει που εχω το router μου και την υπαρχουσα καλωδιωση. Τι είναι καλύτερο να κάνω τωρα να περασω ενα utp το μισο σπίτι ή να παρω ενα powerline της devolo magic 2 και να το φτασω εκει; τι απώλειες εχουν αυτα τα powerline μετα απο οπτικη ινα. εχει ιδεα κανεις; ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Εχει μεγαλη διαφορα. Θα χασεις ταχυτητα, αξιοπιστια και θα προστεθει latency. Και οταν στο μελλον βαλεις ακομα μεγαλυτερη γραμμη, θα εχεις τρελο bottleneck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabill93 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Εχει μεγαλη διαφορα. Θα χασεις ταχυτητα, αξιοπιστια και θα προστεθει latency. Και οταν στο μελλον βαλεις ακομα μεγαλυτερη γραμμη, θα εχεις τρελο bottleneck Εχεις δικιο σε αυτο. Και γω προτιμω το καλωδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 On 24/03/2023 at 08:57, karabill93 said: Καλησπερα εβαλα 200αρα fiber αλλα ο ΟΤΕ μου παει το πριζακι οπτικης σε συγκεκριμενο σημειο το οποιο ειναι διαφορετικο απο εκει που εχω το router μου και την υπαρχουσα καλωδιωση. Τι είναι καλύτερο να κάνω τωρα να περασω ενα utp το μισο σπίτι ή να παρω ενα powerline της devolo magic 2 και να το φτασω εκει; τι απώλειες εχουν αυτα τα powerline μετα απο οπτικη ινα. εχει ιδεα κανεις; ευχαριστω εκ των προτερων καλωδιο εννοειται.ξεχνα το plc(powerline).ειτε utp ειτε οπτικη αν θες να αλλαξεις θεση τα παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα