Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Για την κάμερα εφόσον είναι ιδιοκτήτης μπορεί να επιβλέπει τους κοινόχρηστους χώρους για λόγους ασφαλείας.

Τουλάχιστον αυτό ισχύει αν συμφωνήσει η πλειοψηφία των ιδιοκτητών (που στην περίπτωση μας είναι ο ίδιος).

Ακομα και ετσι να ειναι, ο ιδιοκτητης ειναι το 50% των ενοικων, οχι το 51% για να εχει πλειοψηφια :) 

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ακομα και ετσι να ειναι, ο ιδιοκτητης ειναι το 50% των ενοικων, οχι το 51% για να εχει πλειοψηφια :) 

Τώρα είδα οτι μετράει η ψήφος των ενοίκων και χρειάζονται τα 2/3 για να είναι οκ οπότε λογικά είναι παράνομη η κάμερα.

Αλλά άντε να του κάνεις καταγγελία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nyne είπε

Εγω θα ελεγα οτι ειχα μεσα στο σπτι το χ ποσο οπως και κοσμηματα κτλ,θα του εκανα μια μηνυση και θα τα λεγαμε στα δικαστηρια για τη "κλοπη" .

Νομίζω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις! Και όχι απαραίτητα να τον πας απευθείας δικαστικά. Αλλά πιάστον και πες του ότι είχες μέσα ένα χρηματικό ποσό που λείπει και ότι φαίνεται από την κάμερα ότι μπήκε ο μπάρμπας. Την επόμενη φορά θα γίνει αμέσως καταγγελία στην αστυνομία για κλοπή. Και ο άγιος φοβέρα θέλει!

Επεξ/σία από stef157
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Για την κάμερα εφόσον είναι ιδιοκτήτης μπορεί να επιβλέπει τους κοινόχρηστους χώρους για λόγους ασφαλείας.

Τουλάχιστον αυτό ισχύει αν συμφωνήσει η πλειοψηφία των ιδιοκτητών (που στην περίπτωση μας είναι ο ίδιος).

Δεν χρειάζεται ομοφωνία ιδιοκτητών και ενοίκων για αυτό από ότι ξέρω.

Ναι απλά εγώ ήξερα ότι κάτι γίνεται με τα προσωπικά δεδομένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Giannis404 είπε

Καλησπέρα είμαι φοιτητής και έχω έναν σπαστικό σπιτονοικοκύρη ηλικιωμένο που γενικά όλο έχω προβλήματα με αυτόν. Πχ είχα καταλάβει ότι μπαίνει στο σπίτι μου όταν έλειπα στο πατρικό μου και έβαλα κάμερα στο σπίτι μου. Και πράγματι μπήκε 2 φορές. Όταν τον ρώτησα γιατί μπήκε χωρίς να με ρωτήσει θύμωσε και μου είπε και καλά να ελέγξει αν είναι γενικά εντάξει το σπίτι, και ότι τον πείραξε ότι έβαλα κάμερα γιατί τον λέω ‘κλεφτεί’ με αυτόν τον τρόπο. Τέλος πάντων για να μπούμε στο θέμα βλέπω δύο μέρες μετά έχει βάλει και αυτός κάμερα στην εξωτερικοί κεντρική είσοδο τις μονοκατοικίας που βλέπει πότε μπαίνω και βγαίνω από το σπίτι. Αυτό το έκανε ξεκάθαρα γιατί είναι αντιδραστικός αρκετά. Αυτό θέλω ουσιαστικά να ρωτήσω είναι νόμιμο αυτό?

Όχι τίποτα από τα παραπάνω που έκανε δεν είναι νόμιμο. 

εγώ θα του έκανα αγωγή και θα ζήταγα αποζημίωση. 

και μόνο ότι μπήκε σπίτι σου την έκατσε. 

θεωρείται διάρρηξη , δεν έχει κανένα δικαίωμα. 

αν σου πει δεν μπήκα καλείς την σήμανση για αποτυπώματα και DNA και προχωράς σε μήνυση κατά αγνώστου. 

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Giannis404 είπε

Καλησπέρα είμαι φοιτητής και έχω έναν σπαστικό σπιτονοικοκύρη ηλικιωμένο που γενικά όλο έχω προβλήματα με αυτόν. Πχ είχα καταλάβει ότι μπαίνει στο σπίτι μου όταν έλειπα στο πατρικό μου και έβαλα κάμερα στο σπίτι μου. Και πράγματι μπήκε 2 φορές. Όταν τον ρώτησα γιατί μπήκε χωρίς να με ρωτήσει θύμωσε και μου είπε και καλά να ελέγξει αν είναι γενικά εντάξει το σπίτι, και ότι τον πείραξε ότι έβαλα κάμερα γιατί τον λέω ‘κλεφτεί’ με αυτόν τον τρόπο. Τέλος πάντων για να μπούμε στο θέμα βλέπω δύο μέρες μετά έχει βάλει και αυτός κάμερα στην εξωτερικοί κεντρική είσοδο τις μονοκατοικίας που βλέπει πότε μπαίνω και βγαίνω από το σπίτι. Αυτό το έκανε ξεκάθαρα γιατί είναι αντιδραστικός αρκετά. Αυτό θέλω ουσιαστικά να ρωτήσω είναι νόμιμο αυτό?

Εγώ θα σε συμβούλευα να μη ρωτάς σε φόρουμ γιατί ειδικά εδώ, θα σου δώσουν επικίνδυνες συμβουλές γιατί δεν γνωρίζουν. Ρώτα έναν δικηγόρο αστικού δικαίου τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις έχοντας μαζί το συμφωνητικό που έχεις υπογράψει. Θα τον πληρώσεις σίγουρα για αυτή τη μία ώρα αλλά μετά θα ξέρεις τις διαθέσιμες επιλογές σου για να προχωρήσεις ανάλογα.

Σε καμία περίπτωση μην αλλάξεις κλειδαριά πάντως. Είναι μία μονομερής πράξη, που ουσιαστικά κλειδώνει έξω απο το σπίτι τον πραγματικό ιδιοκτήτη.

48 λεπτά πριν, makis269 είπε

αν σου πει δεν μπήκα καλείς την σήμανση για αποτυπώματα και DNA και προχωράς σε μήνυση κατά αγνώστου. 

Καλά εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο.

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Timour21 είπε

Αν ο δικός μου σπιτονοικοκύρης έκανε χρήση του κλειδιού του (αν υποθέσουμε ότι δεν το είχα αλλάξει, όπως σωστά προτείνουν παραπάνω ) για να μπει στο σπίτι ΜΟΥ (το ότι είμαι ενοικιαστής δεν λέει κάτι , όσο πληρώνω νοίκι είναι το σπίτι μου και το άσυλό μου) είτε παρουσία μου είτε σε απουσία μου, θα τον έτρεχα στα δικαστήρια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Και φυσικά αν ήθελα να απεμπλακώ απο το συμβόλαιο που είχα υπογράψει μαζί του, καλύτερη αφορμή δεν θα γινόταν να μου δώσει.

what the what !!!!!!!!!!!!!!!! 

μα τι λετε τωρα!!! μπηκε μεσα ενω λειπεις ? δηλαδη μπηκε για να μυρισει τα εσωρουχα σου ή να παρει βρακια της κοπελας σου. λέμε τωρα, ρε πατε καλα. οπως λεει απο πάνω μεχρι να σβυσει ο ήλιος! τι λετε τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν εχει καμια σημασια που εισαι ενοικιαστης και ειναι ιδιοκτητης!

3 λεπτά πριν, zx1234r είπε
51 λεπτά πριν, makis269 είπε

Καλά εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο.

οχι φιλε μου εσυ κανεις λαθος. δεν το πηγε σε κανενα άλλο επιπεδο, αυτο ειναι το επιπεδο

Επεξ/σία από great
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, great είπε

οχι φιλε μου εσυ κανεις λαθος. δεν το πηγε σε κανενα επιπεδο, αυτο ειναι το επιπεδο

Διάρρηξη? dna και δαχτυλικά αποτυπώματα? Μήπως να στείλει και επιστολή στον πρωθυπουργό να διαμαρτυρηθεί?

Για αυτό το λόγο έγραψα παραπάνω να μην γίνονται τέτοιες ερωτήσεις σε φόρουμ γιατί ο καθένας πετάει ότι του έρχεται εν βρασμώ και μερικά ποστ ποιό κάτω θα γράφουν "σπάστον στο ξύλο, ρίξε μπογιά στη πόρτα, βάζε δυνατά μέταλ μουσική".

Επεξ/σία από zx1234r
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Σε καμία περίπτωση μην αλλάξεις κλειδαριά πάντως. Είναι μία μονομερής πράξη, που ουσιαστικά κλειδώνει έξω απο το σπίτι τον πραγματικό ιδιοκτήτη.

Τι λες ανθρωπέ μου???

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Διάρρηξη? dna και δαχτυλικά αποτυπώματα? Μήπως να στείλει και επιστολή στον πρωθυπουργό να διαμαρτυρηθεί?

Για αυτό το λόγο έγραψα παραπάνω να μην γίνονται τέτοιες ερωτήσεις σε φόρουμ γιατί ο καθένας πετάει ότι του έρχεται εν βρασμώ και μερικά ποστ ποιό κάτω θα γράφουν "σπάστον στο ξύλο, ρίξε μπογιά στη πόρτα, βάζε δυνατά μέταλ μουσική".

μα τι λετε, εν βρασμω ? μην το παμε σε αλλο ακρο, κανεις δεν ειπε για σπαστον στο ξυλο και δεν εννοουμε αυτο.

το υπολοιπο που αναφερουν ειναι αυτονοητο, αυτονοητο! (απλα βλεπει πολυ CSI, αλλα ειναι καθαρα μηνυσιμο και για αστυνομία)

21 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Είναι μία μονομερής πράξη, που ουσιαστικά κλειδώνει έξω απο το σπίτι τον πραγματικό ιδιοκτήτη.

τωρα ειδα οτι ειναι και απο το ιδιο ποστ. το εχεις παει σε άλλο level το trolling

Επεξ/σία από great
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Έλα ντε.

Κάνε πράξη την συμβουλή που έδωσες και μην συμβουλεύεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Είναι αυτονόητο οτι θα έπρεπε να έχει αλλάξει κλειδαριά.

Δεν συγκατοικεί με τον ιδιοκτήτη, ούτε με κανέναν άλλο μπορεί να έχει βγάλει αντικλείδι στο παρελθόν.

Για να ξέρουμε τι λέμε.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Κάνε πράξη την συμβουλή που έδωσες και μην συμβουλεύεις. 

Την έκανα.

Μόλις τώρα, agnostos13 είπε

Είναι αυτονόητο οτι θα έπρεπε να έχει αλλάξει κλειδαρία.

Δεν συγκατοικεί με τον ιδιοκτήτη, ούτε με κανέναν άλλο μπορεί να έχει βγάλει αντικλείδι στο παρελθόν.

Για να ξέρουμε τι λέμε.

οκ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Αυτό δεν ισχύει, "σε καμία περίπτωση". Ο ιδιοκτήτης δεν έχει καμία πρόσβαση, όσο υπάρχει ενοικιαστής. Μόνο μετά από συζήτηση με τον ενοικιαστή και μόνο αν υπάρχει στο συμβόλαιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...