lock Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, andreas1gr said: Πολύ μπλα μπλα χωρίς ουσία... Αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα... Ναι ρε φίλε το είπαμε ότι πρέπει να επενδύσει ο άλλος χρήματα σε εξοπλισμό, μπαταρίες γεννήτρια... Αλλά ΔΕΝ υπάρχει κανένας "κίνδυνος λόγω πολυπλοκοτητας" εφόσον την μελέτη - τοποθέτηση την κάνει επαγγελματίας και χρησιμοποιηθούν καλής ποιότητας υλικά - εξοπλισμός... Τεσπα. Άκου φιλαράκι. Απαντάω σε αυτό το post μόνο και μόνο επειδή οι απαντήσεις σου είναι άκρως επικίνδυνες για όποιον παραπλανήθει αποτι λες και άκρως προκλητικές. Δεν σκοπεύω να το συνεχίσω γιατί είναι ασκοπός χρόνος να προσπαθώ να πείσω τον κλασσικό Νεοέλληναρα που πιστεύει ότι τα ξέρει όλα και πότε δεν αποδέχεται διαφορετική άποψη. Σου έχω απαντήσει με τιμές, υλικά, εξοπλισμό και τεχνικές προδιαγραφές, single point of failure εξοπλισμου, χρόνους συντηρησης και αντικατάσταση εξοπλισμού. Μου έχεις απαντήσει με εξυπνάδες του τύπου μπλα μπλα και το σωστό μαστορι θα τη βγάλει την άκρη. Οι απαντήσεις σου είναι άκρως επικίνδυνες και παραπλανητικες. Δεν πρόκειται να απαντήσω περεταιρω γιατί είναι χάσιμο χρόνου Από τις απαντήσεις και μόνο φαίνεται η άγνοια σου σε τεχνικά θεματα Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από lock 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, lock είπε Θεωρητικά γινεται αλλά δεν βρίσκω το ωφελος σε αυτό μιας και τα πάγια θα τα πληρώνεις. Έτσι κι αλλιώς τα υβριδικά συστήματα που είναι φβ με μπαταρία συνδεδεμένα στο δίκτυο είναι ρυθμισμένα ως έξης: 1 προτεραιότητα φόρτιση μπαταρίας από πανελ 2 προτεραιότητα ενέργεια στο σπίτι από πανελ 3 προτεραιότητα ενέργεια στο σπίτι από μπαταρια 4. Περισεουμενη ενέργεια επιστροφή στο δίκτυο ηλεκτρισμού 5. Αν δεν φτάνουν τα παραπάνω τραβάς για τις καταναλώσεις σπιτιού (όχι φόρτιση μπαταρίας) από το δίκτυο ηλεκτρισμου Τώρα το πάρε δώσε με το δίκτυο θα ονομάζεται net metering, net billing, net κατι άλλο είναι αλλη συζήτηση To 1 & 2 τα εχεις αναποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, andreas1gr είπε Πολύ μπλα μπλα χωρίς ουσία... Αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα... Ναι ρε φίλε το είπαμε ότι πρέπει να επενδύσει ο άλλος χρήματα σε εξοπλισμό, μπαταρίες γεννήτρια... Αλλά ΔΕΝ υπάρχει κανένας "κίνδυνος λόγω πολυπλοκοτητας" εφόσον την μελέτη - τοποθέτηση την κάνει επαγγελματίας και χρησιμοποιηθούν καλής ποιότητας υλικά - εξοπλισμός... Τεσπα. Σου απάντησε ξεκάθαρα στο ερώτημα σου (και αγνοεις επίτηδες το θέμα απόσβεσης γιατί δε σε συμφέρει). Έχω ρωτήσει πολλές φορές όσους μιλάνε για αυτόνομα αλλά δεν απαντούν γιατί θα φανούν ότι λένε μπούρδες. Τελικό κόστος για αυτονομία σπιτιού με μέση κατανάλωση 20kWh/ημέρα? Όφελος στην 25ετία? Για να γελάσουμε λίγο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lock Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, Ntinaras said: To 1 & 2 τα εχεις αναποδα. Ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, teodor_ch είπε Σου απάντησε ξεκάθαρα στο ερώτημα σου (και αγνοεις επίτηδες το θέμα απόσβεσης γιατί δε σε συμφέρει). Έχω ρωτήσει πολλές φορές όσους μιλάνε για αυτόνομα αλλά δεν απαντούν γιατί θα φανούν ότι λένε μπούρδες. Τελικό κόστος για αυτονομία σπιτιού με μέση κατανάλωση 20kWh/ημέρα? Όφελος στην 25ετία? Για να γελάσουμε λίγο.... Ρε πάτε καλά; Σε πιο από τα μηνύματα μου έγραψα κάτι για το οικονομικό ή την απόσβεση; Διαβάζεις αγαπητέ ένα κείμενο χωρίς να κατανοείς αυτό που διαβάζεις; Αμφισβητώ εγώ κάπου το αν γίνει απόσβεση σε Χ χρόνια ή ρωτάω για τον "μεγάλο κίνδυνο λόγω πολυπλοκοτητας" και το μόνο που παίρνω σαν απάντηση είναι ειρωνεία και αερολογίες... Λογικό θα μου πεις... όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα... Οπότε εντελώς φιλικά... Διάβασε πρώτα προσεκτικά τα μηνύματα... κατανοησε τα για 10-15 λεπτά και μετά γράψε την.οποια απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Ρε πάτε καλά; Σε πιο από τα μηνύματα μου έγραψα κάτι για το οικονομικό ή την απόσβεση; Διαβάζεις αγαπητέ ένα κείμενο χωρίς να κατανοείς αυτό που διαβάζεις; Αμφισβητώ εγώ κάπου το αν γίνει απόσβεση σε Χ χρόνια ή ρωτάω για τον "μεγάλο κίνδυνο λόγω πολυπλοκοτητας" και το μόνο που παίρνω σαν απάντηση είναι ειρωνεία και αερολογίες... Λογικό θα μου πεις... όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα... Οπότε εντελώς φιλικά... Διάβασε πρώτα προσεκτικά τα μηνύματα... κατανοησε τα για 10-15 λεπτά και μετά γράψε την.οποια απάντηση. είπες κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα