nickolasemp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα, υπάρχει κάπου η όλη διαδικασία/procedure, βήμα βήμα; Έχω αρχίσει να καλώ τους τεχνίτες αλλά φοβάμαι ότι η εγκατάσταση θα πρέπει να γίνει Μάιο/Ιούνιο και θα χαθεί η επιδότηση. Η αίτηση στον ΔΕΔΗΕ γίνεται την ίδια ημέρα με την εγκατάσταση; Κι αν σού την απορρίψει; Κοιτάω για 5kWc με μπαταρία 10kWh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, nickolasemp είπε Καλημέρα, υπάρχει κάπου η όλη διαδικασία/procedure, βήμα βήμα; Έχω αρχίσει να καλώ τους τεχνίτες αλλά φοβάμαι ότι η εγκατάσταση θα πρέπει να γίνει Μάιο/Ιούνιο και θα χαθεί η επιδότηση. Η αίτηση στον ΔΕΔΗΕ γίνεται την ίδια ημέρα με την εγκατάσταση; Κι αν σού την απορρίψει; Κοιτάω για 5kWc με μπαταρία 10kWh. Γιατί θα πρέπει να περιμένεις 5-6 μήνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolasemp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, andreas1gr said: Γιατί θα πρέπει να περιμένεις 5-6 μήνες; Για την αίτηση; Ή για την εγκατάσταση; Προσωπικοί λόγοι, θέλω να είμαι εκεί στην εγκατάσταση στο πατρικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Καλημερα και χρονια πολλα, ψαχνω κι εγω να βαλω, αν εχετε να προτεινετε κανα εγκαταστατη στειλτε μου, ειδικα αν εχετε βαλει και εχετε μεινει ευχαριστημενοι απο την δουλεια. Ειμαι Αθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1992 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Χρόνια Πολλά! Εγώ έβαλα με τον https://www.aenaos-systems.gr/ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την συνενόηση και για την εγκατάσταση και για την συνέπεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Να αναφέρω ότι ρύθμισα να μήν τραβάω απο την μπαταρία 15:30-17:30 όσο υπάρχει το νυχτερινό για να αυξήσω τις kwh του βραδιού. Προυπόθεση ότι οι Kwh της μπαταρίας δεν φτάνουν μέχρι το επόμενο πρωινό. Κερδίζω εκτός απο τις περισσότερες νυχτερινές kwh και ότι έχω την μπαταρία για full backup περισσότερο χρόνο γεμάτη. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από teodor_ch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
journeyman77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 17 hours ago, teodor_ch said: Να αναφέρω ότι ρύθμισα να μήν τραβάω απο την μπαταρία 15:30-17:30 όσο υπάρχει το νυχτερινό για να αυξήσω τις kwh του βραδιού. Προυπόθεση ότι οι Kwh της μπαταρίας δεν φτάνουν μέχρι το επόμενο πρωινό. Κερδίζω εκτός απο τις περισσότερες νυχτερινές kwh και ότι έχω την μπαταρία για full backup περισσότερο χρόνο γεμάτη. πως το ρύθμισες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, teodor_ch είπε Έχω την εντύπωση οτι το νυχτερινό είναι 15:00-17:00 στο ηπειρωτικό δίκτυο (και στα διασυνδεδεμένα νησιά). Εκτός βέβαια εαν βρίσκεσαι σε κάποιο (μη διασυνδεδεμένο) νησί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Είμαι Κρήτη που είναι πλέον διασυνδεδεμένο νησί αλλά θεωρείται ακόμα μή διασυνδεδεμένο!!!!!!!!!!!! Είχα πάρει και τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ και το έχω επιβεβαιώσει και με τον μετρητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχει βγει λογαριασμός σε κάποιον; Από Αύγουστο δεν έχω πάρει. Κάθε πότε πρέπει να βγαίνει; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από snb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
journeyman77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου βγήκε σε μένα (Πατρα) προ ημερών. περί τα 85€ για διάρκεια 19/08-16/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, journeyman77 είπε βγήκε σε μένα (Πατρα) προ ημερών. περί τα 85€ για διάρκεια 19/08-16/11. Πονο παγια και φοροι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PK1926 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) σε εμένα μολις ηρθε λογαριασμός έναντι σαν να μην έβαλα καθόλου φωτοβολταϊκά. Σήμερα θα πάρω τον πάροχο να τον στολίσω και φυσικα θα βγαλω την παγια εντολή. Ειναι δυνατόν να στέλνουν έναντι; Μου χρέωσαν 400 κιλοβατώρες με τον νου τους, ενώ σύμφωνα με τον μετρητή μου πήρα μόνο 20 από το δίκτυο για την περίοδο χρέωσης. Ειναι καθίκια. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από PK1926 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
journeyman77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου On 16/01/2024 at 16:31, Ntinaras said: Πονο παγια και φοροι? ΕΡΤ=8,87€ ΔΗΜΟΣ=24,1€ ΦΠΑ=2,8€ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΕΗ=18€ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ=27,3€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα