ngick1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, cricket είπε Ρε παιδια ειναι σε λουπα κανω επιβεβαιωση email και δεν με βαζει και παλι ζηταει επιβεβεαιωση ποσο στο μιλητο ειναι δηλαδη τη διαφθορα μου μεσα ? https://pvstegi.gov.gr/ στις 5 δεν εμπαινε τωρα δεν παιζει η επαληθευση μαιλ. Ειναι κανεις που να μπορεσε να μπει? Ναι πριν μια ώρα τα κατάφερα όπως θα δεις παραπάνω. Προσπαθούσα όμως από τις 14:00 , ούτε μεσημεριανό δεν είχα φάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cricket είπε Ρε παιδια ειναι σε λουπα κανω επιβεβαιωση email και δεν με βαζει και παλι ζηταει επιβεβεαιωση ποσο στο μιλητο ειναι δηλαδη τη διαφθορα μου μεσα ? https://pvstegi.gov.gr/ στις 5 δεν εμπαινε τωρα δεν παιζει η επαληθευση μαιλ. Ειναι κανεις που να μπορεσε να μπει? Eγω ολοκλήρωσα για τον γαμπρό μου την αίτηση πριν λίγο και πήρε έγκριση στην κατηγορία Β Εσυ θέλεις να κάνεις την αρχική αίτηση προς τον ΔΕΔΗΕ γι αυτό λες για το mail; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ngick1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 29 λεπτά πριν, tomtsir είπε Ωραία , εγώ για παράδειγμα έβαλα 5.12 και η επιδότηση έπεσε κατά 300 περίπου ευρώ καθώς πιάνει άλλη τιμή επιδότησης από 5 έως 10.8kWh. Όμως η μπαταρία που θα βάλω ενδεχομένως είναι 5.12kWh και 5.0kW Peak output power. Οπότε θεωρώ σωστό να βάλω 5.12kWh στην αίτηση επιχορήγησης. Η απορία είναι , ένας που θα βάλει 5kWp για ποιον λόγο να μην δηλώσει 10.24kWh πχ και όντως να την βάλει αυτήν την μπαταρία αφού έχουμε 100% επιδότηση. Ασχέτως που δεν θα βοηθήσει σχεδόν πουθενά... Δεν θα μπω καν στο σενάριο να συμφωνήσουν την διαφορά και να κόψουν παραπάνω από την μπαταρία και λιγότερα από τα φ/β... Ναι ίσως να γίνεται αυτό. Δεν βρήκα κάτι αντίθετο στον οδηγό, αλλά πάρε αν μπορείς και μια 2η γνώμη από κάποιον μηχανικό, γιατί δεν είχα κοιτάξει για 5kW Φ/B με ενδιέφερε το 10Kw... Στα γρήγορα τώρα που το ξανακοίταξα γράφει κάπου αυτό: "5. Το σύστημα αποθήκευσης έχει κατ’ ελάχιστο εγκατεστημένη χωρητικότητα ίση με την εγκατεστημένη ισχύ παραγωγής του φωτοβολταϊκού σταθμού για μία ώρα. Η μέγιστη επιλέξιμη χωρητικότητα του συστήματος αποθήκευσης ανά εγκατάσταση στο πλαίσιο του Προγράμματος ορίζεται στις 10,8kWh." Το οποίο είναι ενθαρρυντικό ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Eγω ολοκλήρωσα για τον γαμπρό μου την αίτηση πριν λίγο και πήρε έγκριση στην κατηγορία Β Εσυ θέλεις να κάνεις την αρχική αίτηση προς τον ΔΕΔΗΕ γι αυτό λες για το mail; Τι φαση?εσεις βαλατε μαιλ gmail?pvstegi εννοω δεν με προχωραει συνεχεια επαληθευση μαιλ ζηταει την κανω απο gmail και μου λεει να κανω ανανεωση αλλα τιποτα pvstegi συνεχεια αυτο τι απατη γινεται. Συνέχεια στη Πλατφόρμα: Κάνε επιβεβαίωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνεχίσεις Ευχαριστούμε για την καταχώρηση. Σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα αυτόματο e-mail επιβεβαίωσης. Αν δε λάβατε κάτι πατήστε εδώ για επαναποστολή. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από cricket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, cricket είπε Τι φαση?εσεις βαλατε μαιλ gmail?pvstegi εννοω δεν με προχωραει συνεχεια επαληθευση μαιλ ζηταει την κανω απο gmail και μου λεει να κανω ανανεωση αλλα τιποτα pvstegi συνεχεια αυτο τι απατη γινεται. Συνέχεια στη Πλατφόρμα: Κάνε επιβεβαίωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνεχίσεις Ευχαριστούμε για την καταχώρηση. Σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα αυτόματο e-mail επιβεβαίωσης. Αν δε λάβατε κάτι πατήστε εδώ για επαναποστολή. O γαμπρός μου έχει gmail. Μια νέα αίτηση προς ΔΕΔΗΕ που έκανα πριν λίγο είχα mail Yahoo και όλα λειτουργήσαν μια χαρά (μακάρη να πάρω και γι αυτήν επιδότηση). Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, andreas1gr είπε O γαμπρός μου έχει gmail. Μια νέα αίτηση προς ΔΕΔΗΕ που έκανα πριν λίγο είχα mail Yahoo και όλα λειτουργήσαν μια χαρά (μακάρη να πάρω και γι αυτήν επιδότηση). @andreas1grμηπως μπορεις να βγαλεις μια τα προσωπικα δεδομενα που περασαν κατα λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cricket είπε @andreas1grμηπως μπορεις να βγαλεις μια τα προσωπικα δεδομενα που περασαν κατα λαθος? Έτοιμος φίλε Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Έτοιμος φίλε νασαι καλα και καλη τυχη με το φωτοβολταικο φαινεται εγω δεν ειμαι στους chosen ones! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, cricket είπε νασαι καλα και καλη τυχη με το φωτοβολταικο φαινεται εγω δεν ειμαι στους chosen ones! Μακάρη να υπάρχουν χρήματα και να πάρουμε την επιδότηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, glenngould είπε Fronius κάνει τρελό θόρυβο, σας προειδοποίησα για να μην πείτε ότι δεν ξέρατε. Επειδή είμαι αδιάβαστος, αυτός ο θόρυβος αφορά μόνο τα συστήματα με μπαταρία ή και τα net metering; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, George! είπε Επειδή είμαι αδιάβαστος, αυτός ο θόρυβος αφορά μόνο τα συστήματα με μπαταρία ή και τα net metering; Αφορά το ινβερτερ λογικά. Η μάρκα Fronius και συγκεκριμένα το υβριδικό τους ινβερτερ, είναι (σύμφωνα με γνωστό μου εγκαταστατη) από τα καλύτερα ινβερτερ, με σέρβις στην Ελλάδα (σημαντικό αν πάθεις βλάβη να γίνει η επισκευή σύντομα και όχι να στέλνουν πλακέτες στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να χάνεις χρήματα απο την καθυστέρηση μιας και δεν θα παράγεις ενέργεια). Αλλά για την ψύξη του έχει Ανεμιστήρα... Προφανώς αυτό θα εννοεί ο φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Κάλεσα στο τηλέφωνο υποστήριξης και μου είπαν ότι πρέπει να ακυρώσω την σύμβαση (χωρίς μπαταρίες) και να κάνω καινούργια. Ξέχασα να ρωτήσω αν προλαβαίνω και το σκέφτομαι να μην το προσπαθήσω. Το όφελος με ταυτοχρονισμό 100% σε σύγκριση με 40% για κατανάλωση 6.000kwh με τιμή kwh 0.15€ είναι ~130 ευρώ το έτος. Στη 10ετία 1300 ευρώ. Βέβαια δεν θα χωράνε 5kwh τότε αν δεν τα παίξουν νωρίτερα. Το ένα προτέρημα είναι ότι θα έχω "ups" για όλο το σπίτι αλλά ήδη έχω κόκκινες πρίζες επάνω σε ups στο υπόγειο άρα μικρό το κακό. Το άλλο είναι ότι με την επιδότηση με μπαταρίες θα μου βγεί ~€500 λιγότερα. Στέλνω και στο εμαιλ που έχουν στην πλατφόρμα για την επιστροφή του ποσού που πλήρωσα. <<<---- Αυτό για όσους θέλουν να μήν προχωρήσουν. τηλ. 2144050700 ή στο email [email protected]. EDIT: Μίλησα με το μηχανικό και μου διάβασε απο το ΦΕΚ ότι δεν χρειάζεται ακύρωση αλλά μπορώ να κάνω τροποποίηση οπότε αυτό θα κάνω. Το μπάχαλο! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από teodor_ch 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 47 λεπτά πριν, teodor_ch είπε Στέλνω και στο εμαιλ που έχουν στην πλατφόρμα για την επιστροφή του ποσού που πλήρωσα. <<<---- Αυτό για όσους θέλουν να μήν προχωρήσουν. τηλ. 2144050700 ή στο email [email protected]. Έχεις πληρώσει τα σχεδόν 500€... Μπορείς να τα ζητήσεις πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Έχεις πληρώσει τα σχεδόν 500€... Μπορείς να τα ζητήσεις πίσω; Ναί με αποστολή στο παραπάνω εμαιλ και επισύναψη του αποδεικτικού της κατάθεσης. Πρέπει να κάνεις και ακύρωση της σύμβασης φυσικά. Αν σε ενδιαφέρει πάρε τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις. Εγώ πάω για τροποποίηση. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από teodor_ch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, teodor_ch είπε τηλ. 2144050700 ή στο email [email protected]. Το μπάχαλο! Αν απαντούσαν και ποτέ καλά θα ήταν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα