Gl0bAlZer0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Αν όντως τελείωσαν εντελώς μιλημένο ποιοι και πότε θα μπούνε. Είχαν βγάλει επίσημα ανακοίνωση πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα; Εξοικονομώ 2020 reloading.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Απλά γίνονται εργασίες συντηρήσης από τις 2 και τυχαία μόλις άνοιξε είχαν εξαντληθεί οι πόροι 🤣 Ανίκανοι και για προεκλογικό πρόγραμμα; Τόσο πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ngick1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μόλις τώρα η πλατφόρμα δούλεψε, και έκανα επιτυχώς την αίτηση για την Β' Κατηγορία, καλή τύχη και σε εσάς εύχομαι. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από ngick1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, ngick1 είπε Καλησπέρα, μόλις τώρα η πλατφόρμα δούλεψε, και έκανα επιτυχώς την αίτηση για την Β' Κατηγορία, καλή τύχη και σε εσάς εύχομαι. Nα σε ρωτήσω. Πότε υπόγραψες την σύμβαση με το ΔΕΔΗΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μπήκε και εμένα. Πάνω στις αιτήσεις έχω "Ολοκληρωμένη Σύμβαση" και πατάω για νεά ΑΙΤΗΣΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ αλλά μου βγάζει αυτό Δεν μπορεί να δημιουργηθεί αίτηση Δε βρέθηκαν αιτήσεις σύνδεσης που να πληρούν τα κριτήρια επιχορήγησης. Για οποιαδήποτε απορία συμβουλευτείτε τον οδηγό του Προγράμματος “Φωτοβολταϊκά στη στέγη”: https://ypen.gov.gr/fotovoltaika-sti-stegi/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ngick1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Έκανα την αίτηση για την σύμβαση σύνδεσης στις 9/4 και μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες μου απάντησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στην υπογεγραμμένη αίτηση βέβαια τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω μπαταρίες. Όσοι σας πέρασαν είχατε και μπαταρίες? Είχα σκοπό να κάνω τροποποίηση αργότερα εάν με δεχόντουσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ngick1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, teodor_ch είπε Στην υπογεγραμμένη αίτηση βέβαια τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω μπαταρίες. Όσοι σας πέρασαν είχατε και μπαταρίες? Είχα σκοπό να κάνω τροποποίηση αργότερα εάν με δεχόντουσαν. Ναι στην υπογεγραμμένη αίτηση είχα δηλώσει και μπαταρία. Ελπίζω όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις να λυθεί σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, ngick1 είπε Έκανα την αίτηση για την σύμβαση σύνδεσης στις 9/4 και μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες μου απάντησαν. Την υπόγραψες με το στυλό σου την σύμβαση (δηλαδή στην έστειλαν στην διεύθυνση κατοικίας σου και αφού την υπόγραψες την έστειλες πίσω) ή μόνο ηλεκτρονικά; Γιατί 2 μελετητές που ρώτησα, λένε ότι πρέπει να υπογραφεί πρώτα κανονικά και μετά θεωρείτε ολοκληρωμένη… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ngick1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, andreas1gr είπε Την υπόγραψες με το στυλό σου την σύμβαση (δηλαδή στην έστειλαν στην διεύθυνση κατοικίας σου και αφού την υπόγραψες την έστειλες πίσω) ή μόνο ηλεκτρονικά; Γιατί 2 μελετητές που ρώτησα, λένε ότι πρέπει να υπογραφεί πρώτα κανονικά και μετά θεωρείτε ολοκληρωμένη… όχι όλα έγιναν ηλεκτρονικά από εμένα, και άμεσα. Σίγουρα δεν χρειάζεται να γίνει ταχυδρομικά . 4 λεπτά πριν, teodor_ch είπε Στην υπογεγραμμένη αίτηση βέβαια τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω μπαταρίες. Όσοι σας πέρασαν είχατε και μπαταρίες? Είχα σκοπό να κάνω τροποποίηση αργότερα εάν με δεχόντουσαν. Τώρα που το ξανασκέφτομαι το πρόγραμμα επιδοτεί μόνο συστήματα μαζί με μπαταρία, άρα είναι σωστό το μήνυμα που σου έχει βγάλει για τα κριτήρια . Θα πρότεινα να κάνεις ακόμη και τώρα τροποποίηση της σύμβασης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, ngick1 είπε Τώρα που το ξανασκέφτομαι το πρόγραμμα επιδοτεί μόνο συστήματα μαζί με μπαταρία, άρα είναι σωστό το μήνυμα που σου έχει βγάλει για τα κριτήρια . Θα πρότεινα να κάνεις ακόμη και τώρα τροποποίηση της σύμβασης. Το έλεγα εγώ του μηχανικού αλλά μου απάντησε ότι μαζί με εμένα είναι πάρα πολλοί ακόμα και υπέθετε ότι θα υπήρχε πρόβλεψη για τροποποίηση αργότερα. Επίσης όσοι είχαν κάνει τροποποίηση απο το 2022 ακόμα δεν είχαν πάρει απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, teodor_ch είπε Το έλεγα εγώ του μηχανικού αλλά μου απάντησε ότι μαζί με εμένα είναι πάρα πολλοί ακόμα και υπέθετε ότι θα υπήρχε πρόβλεψη για τροποποίηση αργότερα. Επίσης όσοι είχαν κάνει τροποποίηση απο το 2022 ακόμα δεν είχαν πάρει απάντηση! Πολλές απορίες υπάρχουν που δεν έχουν απαντηθεί. Για παράδειγμα σε σύστημα 5kWP φ/β , τι μπαταρία θα μπορεί να συνδεθεί; Όσο θέλει; Ή μερικές γράφουν peak power 5kW και χωρητικότητα 5.12kWh , οπότε εσύ τι δηλώνεις στην αίτηση σύνδεση φ/β και τι δηλώνεις στην αίτηση επιδότησης; Ελπίζω να βρεθεί άκρη και με το πρόβλημά σου. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από tomtsir 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ngick1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tomtsir είπε Πολλές απορίες υπάρχουν που δεν έχουν απαντηθεί. Για παράδειγμα σε σύστημα 5kWP φ/β , τι μπαταρία θα μπορεί να συνδεθεί; Όσο θέλει; Ή μερικές γράφουν peak power 5kW και χωρητικότητα 5.12kWh , οπότε εσύ τι δηλώνεις στην αίτηση σύνδεση φ/β και τι δηλώνεις στην αίτηση επιδότησης; Ελπίζω να βρεθεί άκρη και με το πρόβλημά σου. Όπως γράφει ο οδηγός θα πρέπει να είναι ίσης η μεγαλύτερης αντίστοιχης χωρητικότητας. Λέει πως πρέπει να αντέχει για μια ώρα τα KW των φ/β. πχ στο δικό σου παράδειγμα, κατανάλωση 5kW για μια ώρα. Θεωρητικά δηλαδή η χωρητικότητα της μπαταρίας να είναι τουλάχιστον 5Kwh. Στην αίτηση λογικά δηλώνεις τις τιμές του κατασκευαστή. Για να πετύχεις ακριβός στρογγυλά νούμερα νομίζω δεν μπορεί να γίνει. πχ τα πάνελ συνήθως είναι 550w, έτσι θα χρειαστείς 9 δηλαδή 4950w. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο να πετύχεις όσα ΚW πάνελ τόσες KWh μπαταρία. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από ngick1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ngick1 είπε Όπως γράφει ο οδηγός θα πρέπει να είναι ίσης η μεγαλύτερης αντίστοιχης χωρητικότητας. Λέει πως πρέπει να αντέχει για μια ώρα τα KW των φ/β. πχ στο δικό σου παράδειγμα, κατανάλωση 5kW για μια ώρα. Θεωρητικά δηλαδή η χωρητικότητα της μπαταρίας να είναι 5Kwh. Μπορείς να βάλεις παραπάνω αλλά δεν θα επιδοτηθεί πέρα των 5Κwh. Στην αίτηση λογικά δηλώνεις τις τιμές του κατασκευαστή. Για να πετύχεις ακριβός στρογγυλά νούμερα νομίζω δεν μπορεί να γίνει. πχ τα πάνελ συνήθως είναι 550w, έτσι θα χρειαστείς 9 δηλαδή 4950w. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο να πετύχεις όσα ΚW πάνελ τόσες KWh μπαταρία. Ωραία , εγώ για παράδειγμα έβαλα 5.12 και η επιδότηση έπεσε κατά 300 περίπου ευρώ καθώς πιάνει άλλη τιμή επιδότησης από 5 έως 10.8kWh. Όμως η μπαταρία που θα βάλω ενδεχομένως είναι 5.12kWh και 5.0kW Peak output power. Οπότε θεωρώ σωστό να βάλω 5.12kWh στην αίτηση επιχορήγησης. Η απορία είναι , ένας που θα βάλει 5kWp για ποιον λόγο να μην δηλώσει 10.24kWh πχ και όντως να την βάλει αυτήν την μπαταρία αφού έχουμε 100% επιδότηση. Ασχέτως που δεν θα βοηθήσει σχεδόν πουθενά... Δεν θα μπω καν στο σενάριο να συμφωνήσουν την διαφορά και να κόψουν παραπάνω από την μπαταρία και λιγότερα από τα φ/β... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από tomtsir 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Ρε παιδια ειναι σε λουπα κανω επιβεβαιωση email και δεν με βαζει και παλι ζηταει επιβεβεαιωση ποσο στο μιλητο ειναι δηλαδη τη διαφθορα μου μεσα ? https://pvstegi.gov.gr/ στις 5 δεν εμπαινε τωρα δεν παιζει η επαληθευση μαιλ. Ειναι κανεις που να μπορεσε να μπει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα