Προς το περιεχόμενο

Revolut ATM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nikos_Papazoglou είπε

Καλησπέρα σας έχω φτιάξει λογαριασμό στη recolut έχω παραλάβει και την κάρτα και θέλω να σας ρωτήσω μπορώ εάν πάω σε ένα μηχάνημα atm εάν βάλω τη κάρτα και ένα ποσό επιτρέπει την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό που είναι η κάρτα;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Oχι.Μονο με μεταφορά προσθέτεις χρήματα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/11/2023 στις 1:24 ΜΜ, JustAnotherZombie είπε

Καλησπερα 

wise, revolout, optima, eurobank, πειραιως χρεωστικη το δοκιμασα και επιβεβαινω οτι σηκωνεις μετρητα και ειναι 0 προμηθεια!
Επισης δεν δεχονται ανεπαφα αλλα μονο να βαλεις φυσικη καρτα και ΡΙΝ και η προμηθεια ειναι 0 ξαναλεω!

Επιπροσθετα, ειναι 100 ευρω ανα καρτα αλλα δεν θα σου πουν κατι στο ταμειο επι τοπου να το κανεις με οσες καρτες θες (δεν εχει οριο καρτων μονο αναληψης).

Τελος, αν εχεις πχ δολλαρια/αλλο νομισμα στη Revolut/wise και το πας να τσιμπησεις ευρω, επι τοπου σου κανει συναλλαγμα η fintech και σηκωνεις τα ευρω στο Mymarket διχως προμηθεια.

Αξιζει 100% : )

έχω revolut αλλά όχι φυσική καρτα ακόμα. Ίσως παραγγείλω την επόμενη φορά που θα είμαι Ελλάδα.

μιας και αναφέρεις PIN 

το PIN της κάρτας σου αυτής είνα το PIN που έχεις για την εφαρμογή? αυτό δεν είναι υποχρεωτικά >6 ψηφία?
πέρνουν τα POS περισσότερα από 4 ψηφία  ?

Δημοσ.
3 hours ago, DrLo said:

το PIN της κάρτας σου αυτής είνα το PIN που έχεις για την εφαρμογή?

Όχι, είναι 4ψηφιο όπως σε όλες τις κάρτες. Μπορείς να το δεις από την εφαρμογή όταν βγάλεις.

Δημοσ.
1 hour ago, jimmy213 said:

Όχι, είναι 4ψηφιο όπως σε όλες τις κάρτες. Μπορείς να το δεις από την εφαρμογή όταν βγάλεις.

Ναι ναι 

4 ψηφια είναι.

Πάντα αν θέλετε κ ρωτήστε και αν γίνεται με με κάρτα κινητού έχει περάσει καιρός ίσως κάτι άλλαξε 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Επειδή θα πάω Βουδαπέστη θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω κάνει τον λογαριασμό standard στην revolut  και έβγαλα και φυσική κάρτα. Έχω μετατρέψει 1000 ευρώ σε τοπικό νόμισμα (φιορινια). Θέλω να βγάλω μετρητά από atm εκεί σε φιορινια γιατί δεν δέχονται παντού κάρτα. Οι όροι λένε μέχρι 200 ευρώ δωρεάν. Με τι αναλογία να υπολογίσω το ποσό σε φιορινια για να μην χρεωθω; 

Επεξ/σία από tzach1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzach1 είπε

Οι όροι λένε μέχρι 200 ευρώ δωρεάν. Με τι αναλογία να υπολογίσω το ποσό σε φιορινια για να μην χρεωθω; 

μπες μεσα και πηγαινε να μετατρεψεις φιορινια σε ευρω να δεις περιπου ποσα ειναι.
Επισης να ξερεις οτι θα σε χρεωσει το τοπικο ΑΤΜ 3-4ευρω προμηθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Η χρέωση δεν είναι της Revolut αλλά της τοπικής τράπεζας.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει χρέωση.
Ψάξτο λίγο.

Στη Ρουμανία δεν έχει χρειαστεί να βγάλω μετρητά, αλλά σε αρκετές μη-Ευρω (και μερικές Ευρώ) χώρες που έχω βγάλει, δεν είχα καμία απολύτως χρέωση.

Σημαντικό να χρησιμοποιήσεις ΑΤΜ "συστημικής" τράπεζας στη χώρα που είσαι, και όχι αυτά που είναι π.χ. στο αεροδρόμιο ή σε άλλες τουριστικές περιοχές

Σε κάθε περίπτωση το ΑΤΜ σε ενημερώνει για τη χρέωση πριν τη συναλλαγή, οπότε αν δεις ότι χρεώνει το ακυρώνεις και πας σε άλλο

• Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, tzach1 said:

Έχω μετατρέψει 1000 ευρώ σε τοπικό νόμισμα (φιορινια).

Για να το ξέρεις την επόμενη φορά, είναι τελείως αχρείαστο να κανείς μετατροπή. Πάντα γεμίζεις τη ρεβο με ευρώ κ στην ξένη χώρα πληρώνεις πάντα σε τοπικο νόμισμα. Η μετατροπή γίνεται αυτοματα στην εφαρμογή χωρίς έξτρα κόστος. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 6/12/2024 στις 7:17 ΜΜ, Speculoos είπε

Για να το ξέρεις την επόμενη φορά, είναι τελείως αχρείαστο να κανείς μετατροπή. Πάντα γεμίζεις τη ρεβο με ευρώ κ στην ξένη χώρα πληρώνεις πάντα σε τοπικο νόμισμα. Η μετατροπή γίνεται αυτοματα στην εφαρμογή χωρίς έξτρα κόστος. 

Βέβαια, το σαββατοκύριακο υπάρχει κάποια μικρή χρέωση από τη Revolut. Οπότε, αν είναι να φτάσεις Σάββατο στην ξένη χώρα, ίσως συμφέρει να εχεισ μετατρέψει από την Παρασκευή κάποια χρήματα στο τοπικό νόμισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...