Προς το περιεχόμενο

Revolut ATM

erikiorai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Μου ήρθε χθες εμένα. Θέμα χρόνου ήταν, μου έκανε εντύπωση που δεν είχε γίνει νωρίτερα

υποθέτω ότι θα το βάλεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Μου ήρθε χθες εμένα. Θέμα χρόνου ήταν, μου έκανε εντύπωση που δεν είχε γίνει νωρίτερα

Εχει γινει εδω και καποια χρονια εσείς πιθανόν είστε νεοι στην ρεβο για αυτό.

• Like 1

2 hours ago, NikosKallithea said:

εσείς πιθανόν είστε νεοι στην ρεβο για αυτό.

Απ το 16 την έχω, τώρα μου το ζήτησε. 

3 hours ago, walex said:

υποθέτω ότι θα το βάλεις?

Όπως το χω δηλώσει σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα χρησιμοποιω. Η Revo δεν διαφέρει

• 5 μήνες μετά...
Στις 26/3/2023 στις 8:06 ΜΜ, tasos41997 είπε

Μπορεις να σηκωσεις δωρεαν χρηματα απο το ταμειο του myMarket μεχρι 100 ευρω την φορα. Μετα απο καποιο ποσο τον μηνα κραταει και η revolut προμηθεια.

Πολύ χρήσιμη πληροφορία, εκεί που είναι οι προμήθειες των τραπεζών. Προσθέτω ένα υπερσύνδεσμο προς σελίδα του MyMarket, όπου αναφέρεται η υπηρεσία ανάληψης χρημάτων μέσω κάρτας από τα ταμεία τους:  https://www.mymarket.gr/analipsi-metriton-exoflisi-logariasmon

• Like 1
  • Thanks 1

• 1 μήνα μετά...

Καλησπερα 

wise, revolout, optima, eurobank, πειραιως χρεωστικη το δοκιμασα και επιβεβαινω οτι σηκωνεις μετρητα και ειναι 0 προμηθεια!
Επισης δεν δεχονται ανεπαφα αλλα μονο να βαλεις φυσικη καρτα και ΡΙΝ και η προμηθεια ειναι 0 ξαναλεω!

Επιπροσθετα, ειναι 100 ευρω ανα καρτα αλλα δεν θα σου πουν κατι στο ταμειο επι τοπου να το κανεις με οσες καρτες θες (δεν εχει οριο καρτων μονο αναληψης).

Τελος, αν εχεις πχ δολλαρια/αλλο νομισμα στη Revolut/wise και το πας να τσιμπησεις ευρω, επι τοπου σου κανει συναλλαγμα η fintech και σηκωνεις τα ευρω στο Mymarket διχως προμηθεια.

Αξιζει 100% : )

Υ.Γ.1. στη αποδειξη απο το τερματικο λεει πανω VivaWallet και οτι ειναι σε συνεργασια με την Eurobank αρα ειναι legit λυση :)

Υ.Γ.2 @tasos41997 ευχαριστουμε για την πληροφορια! να 'σαι καλα φιλε 

On 11/11/2023 at 14:24, JustAnotherZombie said:

Καλησπερα 

wise, revolout, optima, eurobank, πειραιως χρεωστικη το δοκιμασα και επιβεβαινω οτι σηκωνεις μετρητα και ειναι 0 προμηθεια!
Επισης δεν δεχονται ανεπαφα αλλα μονο να βαλεις φυσικη καρτα και ΡΙΝ και η προμηθεια ειναι 0 ξαναλεω!

Επιπροσθετα, ειναι 100 ευρω ανα καρτα αλλα δεν θα σου πουν κατι στο ταμειο επι τοπου να το κανεις με οσες καρτες θες (δεν εχει οριο καρτων μονο αναληψης).

Τελος, αν εχεις πχ δολλαρια/αλλο νομισμα στη Revolut/wise και το πας να τσιμπησεις ευρω, επι τοπου σου κανει συναλλαγμα η fintech και σηκωνεις τα ευρω στο Mymarket διχως προμηθεια.

Αξιζει 100% : )

Υ.Γ.1. στη αποδειξη απο το τερματικο λεει πανω VivaWallet και οτι ειναι σε συνεργασια με την Eurobank αρα ειναι legit λυση :)

Υ.Γ.2 @tasos41997 ευχαριστουμε για την πληροφορια! να 'σαι καλα φιλε 

Χαρα μου που βοηθησα

• Thanks 1

39 λεπτά πριν, triple_sec είπε

για κατάθεση μετρητών σε revolut υπάρχει κάποια λύση πέραν της μεταφοράς/πιστωτικής εννοείται.

Οχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, triple_sec είπε

για κατάθεση μετρητών σε revolut υπάρχει κάποια λύση πέραν της μεταφοράς/πιστωτικής εννοείται.

Κατάθεση σε ελληνικό λογαριασμό και φόρτιση με Apple/Google Pay, δε χρειάζεται έμβασμα/μεταφορά

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape

1 ώρα πριν, triple_sec είπε

Δεν γίνεται κατάθεση μετρητών στην ρεβο,μονο μεταφορά .Με όποιο τρόπο μεταφορά.Ο πιο ανέξοδος ειναι με gpay .

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
42 minutes ago, talos_2002 said:

Το όριο αυτό, είναι ανά μήνα ή ανά ανάληψη;

δεν ξερω...

Δοκιμασα επι τοπου με διαφορετικες καρτες (payzy, revolut, wise, ελληνικη συστημικη) και με αφησε, δεν δοκιμασα 2η αναληψη με την ιδια καρτα

Ρωτηστε ταμειο αν ειναι αλλιως ρωτηστε επισημα το Mymarket εχει τηλ.υποστηριξη

Υ.Γ. για καταθεση που ρωταει πανω φιλος δεν παιζει με αυτο το τροπο

• 2 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...

Καλησπέρα σας έχω φτιάξει λογαριασμό στη recolut έχω παραλάβει και την κάρτα και θέλω να σας ρωτήσω μπορώ εάν πάω σε ένα μηχάνημα atm εάν βάλω τη κάρτα και ένα ποσό επιτρέπει την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό που είναι η κάρτα;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...