erikiorai Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Γεια σας παιδιά ψάχνω να βρω ATM της Revolout ναι ξέρω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την Revolout κάρτα σε οιοδήποτε ATM αλλά υπάρχει προμήθειά για την ανάληψή ποσού και οι άλλοι χρήστες του internet το έχουν πατήσει κάνονας ανάληψή από ATM ξένης τράπεζας. Οπότε υπάρχει στην Ελλάδα ATM της ίδιας της Revolout; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, erikiorai είπε Γεια σας παιδιά ψάχνω να βρω ATM της Revolout ναι ξέρω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την Revolout κάρτα σε οιοδήποτε ATM αλλά υπάρχει προμήθειά για την ανάληψή ποσού και οι άλλοι χρήστες του internet το έχουν πατήσει κάνονας ανάληψή από ATM ξένης τράπεζας. Οπότε υπάρχει στην Ελλάδα ATM της ίδιας της Revolout; οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fiter Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Είναι διαδικτυακή τράπεζα η revolut και σε καμία χώρα δεν έχει δικό της ATM. Απλά στο εξωτερικό συνήθως δεν χρεώνουν τη ανάληψη μέχρι ένα ποσό το μήνα ανάλογα τι πρόγραμμα έχεις στο revolut, ενώ στη Ελλάδα χρεώνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Fiter είπε Απλά στο εξωτερικό συνήθως δεν χρεώνουν τη ανάληψη μέχρι ένα ποσό το μήνα ανάλογα τι πρόγραμμα έχεις στο revolut, ενώ στη Ελλάδα χρεώνουν. Ακόμα και στο μικρότερο (δωρεάν) πρόγραμμα, η Revolut δίνει έως 200€ αναλήψεις το μήνα, από οποιοδήποτε ΑΤΜ, χωρίς επιβάρυνση. Οι εδώ τράπεζες χρεώνουν από το 1ο ευρώ, για τη χρήση των ΑΤΜ τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ins0mniakias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Αν οι ντόπιες τράπεζες χρεώνουν έτσι για ανάληψη Revolut (πως πάει αλήθεια η χρεωση, κάποιο στάνταρ πόσο ανά ανάληψη; Ποσοστιαία χρεωση με βάση το ποσό; ), πώς συμπεριφέρονται κάτι ανεξάρτητα ΑΤΜ που βρίσκονται κάπου κάπου, πχ σε αεροδρόμιο; Χρεωνουν και αυτά με βάση το τι επικρατεί στην Ελλάδα ή ακολουθούν άραγε κανόνες χρέωσης στο εξωτερικό για Revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην Ελλάδα πλεόν έχει παντού χρέωση. 3ε απο πειραιώς και οι άλλες 2.5ε . Γερμανία και Ισπανία που πήγα δεν είχα χρέωση. Μετά τις 5 δωρεάν αναλήψεις ή τα 200ε ισχύει το παρακάτω ( συμφωνα με την ιστοσελιδα τους για το free plan) Έως και 5 δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ ή ύψους 200 € ανά ημερολογιακό μήνα (όποιο προκύπτει πρώτο), έπειτα εφαρμόζεται προμήθεια. Η προμήθεια αυτή είναι 2% επί της ανάληψης, με ελάχιστη προμήθεια 1 € ανά ανάληψη. Το 2% πάει στην revolut και τα 3ε/2.5ε πάνε στην Τράπεζα που ανήκει το ΑΤΜ που κάνεις την ανάληψη Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από fernw_thn_souvla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos41997 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορεις να σηκωσεις δωρεαν χρηματα απο το ταμειο του myMarket μεχρι 100 ευρω την φορα. Μετα απο καποιο ποσο τον μηνα κραταει και η revolut προμηθεια. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από tasos41997 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, tasos41997 είπε Μπορεις να σηκωσεις δωρεαν χρηματα απο το ταμειο του myMarket μεχρι 100 ευρω την φορα. Μετα απο καποιο ποσο τον μηνα κραταει και η revolut προμηθεια. Απο το ταμείο;;; Δηλαδή πάω στο ταμείο και λέω γειά σας θέλω να κάνω μία ανάληψη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ins0mniakias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Απο το ταμείο;;; Δηλαδή πάω στο ταμείο και λέω γειά σας θέλω να κάνω μία ανάληψη;; Η αλήθεια είναι πως αυτό γινόταν στην Αγγλία ήδη από το 1998 που ήμουν εκεί για σπουδές. Πήγαινες στο σουπερμάρκετ, ψωνίζεις, πήγαινες ταμείο και στο τέλος του λογαριασμού ρωτούσε ο/η ταμίας "do you want any cash back?"....εάν ήθελες έβαζε κι αυτά στο λογαριασμό, πλήρωνες με την κάρτα, σου έδινε τα μετρητά κι έφευγες. Πολύ πρακτικό και μακάρι κάποια στιγμή, μετά από ήδη κάπου 25 χρόνια που γίνεται σε άλλες χώρες, να γίνει και στην Ελλάδα αυτό. Εννοείται βέβαια πως ήδη από τότε στην Αγγλία όλες οι πληρωμές μπορούσαν να γίνονται με κάρτα/διαδικτυακά και πως δεν τολμούσε κάποιος να μην σου κόψει απόδειξη ακόμα και για προϊόν μερικών πενων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Ins0mniakias είπε Η αλήθεια είναι πως αυτό γινόταν στην Αγγλία ήδη από το 1998 που ήμουν εκεί για σπουδές. Πήγαινες στο σουπερμάρκετ, ψωνίζεις, πήγαινες ταμείο και στο τέλος του λογαριασμού ρωτούσε ο/η ταμίας "do you want any cash back?"....εάν ήθελες έβαζε κι αυτά στο λογαριασμό, πλήρωνες με την κάρτα, σου έδινε τα μετρητά κι έφευγες. Πολύ πρακτικό και μακάρι κάποια στιγμή, μετά από ήδη κάπου 25 χρόνια που γίνεται σε άλλες χώρες, να γίνει και στην Ελλάδα αυτό. Εννοείται βέβαια πως ήδη από τότε στην Αγγλία όλες οι πληρωμές μπορούσαν να γίνονται με κάρτα/διαδικτυακά και πως δεν τολμούσε κάποιος να μην σου κόψει απόδειξη ακόμα και για προϊόν μερικών πενων. Αν όντως γίνεται και εδώ εμένα θα με βολέψει άπειρα γιατί έχω mymarket σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια απο το σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, tasos41997 είπε Μπορεις να σηκωσεις δωρεαν χρηματα απο το ταμειο του myMarket μεχρι 100 ευρω την φορα. Σοβαρά, το εχεις κάνει? Ρωτάω γιατί ως πληρωμή, το μαγαζί θεωρητικά δίνει κάποια προμήθεια στην τράπεζα. Δηλαδή χαμένο θα βγει. Το μόνο σημείο που έχω δει να γίνεται αυτό στην Ελλάδα ήταν σε καζίνο. Ειδικά επι εποχής αυστηρών capital controls οταν έφτανες οριο ανάληψης σε atm, πήγαινες ταμείο, έκανες πληρωμή με κάρτα και σου έδιναν μετρητά. Αλλά εκεί τους συνεφερε παρά την προμήθεια γιατί με στατιστική βεβαιότητα οι περισσότεροι θα τα ξαναχάσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, tasos41997 είπε Μπορεις να σηκωσεις δωρεαν χρηματα απο το ταμειο του myMarket μεχρι 100 ευρω την φορα. Μετα απο καποιο ποσο τον μηνα κραταει και η revolut προμηθεια. Νομίζω μόνο η Ν26 το κάνει αυτό. 1 ώρα πριν, Ins0mniakias είπε Η αλήθεια είναι πως αυτό γινόταν στην Αγγλία ήδη από το 1998 που ήμουν εκεί για σπουδές. Πήγαινες στο σουπερμάρκετ, ψωνίζεις, πήγαινες ταμείο και στο τέλος του λογαριασμού ρωτούσε ο/η ταμίας "do you want any cash back?"....εάν ήθελες έβαζε κι αυτά στο λογαριασμό, πλήρωνες με την κάρτα, σου έδινε τα μετρητά κι έφευγες. Πολύ πρακτικό και μακάρι κάποια στιγμή, μετά από ήδη κάπου 25 χρόνια που γίνεται σε άλλες χώρες, να γίνει και στην Ελλάδα αυτό. Εννοείται βέβαια πως ήδη από τότε στην Αγγλία όλες οι πληρωμές μπορούσαν να γίνονται με κάρτα/διαδικτυακά και πως δεν τολμούσε κάποιος να μην σου κόψει απόδειξη ακόμα και για προϊόν μερικών πενων. Το είχε παρουσιάσει ο ΑΒ σε συνεργασία με την Alpha bank πριν πολλά χρόνια αυτό.Δεν θυμάμαι όρια και προϋποθέσεις. Αγγλία η εκτύπωση της απόδειξης είναι προαιρετική .Σε ρωτάνε αν την θες και την εκτυπώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos41997 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Στις 27/3/2023 στις 11:27 ΠΜ, Engimek είπε Σοβαρά, το εχεις κάνει? Ρωτάω γιατί ως πληρωμή, το μαγαζί θεωρητικά δίνει κάποια προμήθεια στην τράπεζα. Δηλαδή χαμένο θα βγει. Το μόνο σημείο που έχω δει να γίνεται αυτό στην Ελλάδα ήταν σε καζίνο. Ειδικά επι εποχής αυστηρών capital controls οταν έφτανες οριο ανάληψης σε atm, πήγαινες ταμείο, έκανες πληρωμή με κάρτα και σου έδιναν μετρητά. Αλλά εκεί τους συνεφερε παρά την προμήθεια γιατί με στατιστική βεβαιότητα οι περισσότεροι θα τα ξαναχάσουν... Ναι το εχω κανει, γινεται κανονικα για ενα ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 σας ήρθε μήνυμα να βάλετε το ΑΦΜ σας αλλιώς μετά τις 27/6/23 δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Revolut? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μου ήρθε χθες εμένα. Θέμα χρόνου ήταν, μου έκανε εντύπωση που δεν είχε γίνει νωρίτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα