Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Η συγκεκριμένη καρτα σιμ αρνείται να μπει σε 4g. Ανοιγω τα δεδομένα και δεν εμφανίζεται πουθενα το λογοτυπο 4g και προφανώς δεν εχω ιντερνετ. Οταν παω στο sim status μου βγαζει edge και οχι LTE . Εχω δοκιμασει αλλη συσκευη χωρις καποιο αποτέλεσμα . Εχω ηδη στελει μυνήματα στο 1333 για ενεργοποίηση 4g και ελαβα απαντηση πως ειναι ηδη ανοιχτό .  (Το προβλημα δημιουργήθηκε ισως τυχαια μετα απο αλλαγη ονοματος συμβολαίου) Κάποια ιδεα ? Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις να οφείλεται σε προσωρινό πρόβλημα/βλάβη του δικτύου στην περιοχή σου. Καλύτερα να μιλήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Επεξ/σία από pluss
Δημοσ.

Στην επιλογή τύπου δικτύου είναι επιλεγμένο το LTE; Είχα μία σιμ που σε όποιο κινητό την έβαζα μου γυρνούσε αυτή τη ρύθμιση σε 3g και έπρεπε να το γυρίσω εγώ σε LTE.

Δημοσ.

Το προβλημα τελικα επιλυθηκε. Μιλησα με την κοσμοτε και μου ειπαν να στειλω κατι μυνήματα στο 1333 και εφτιαξε. Πρωτα με εβαλαν να απενεργοποιησω το wifi call (end day) και μετα μου ειπαν να στειλω START . Το παραξενο ηταν οτι προηγουμένως τα ειχα δοκιμασει και εγω αυτα και μου ελεγε οτι ειναι ενεργοποιημενο ηδη το 4g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...