georgepoyl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Εδώ και κάτι εβδομάδες ο εκτυπωτής μου έχει μεγάλο πρόβλημα με την εκτύπωση, παρόλο που εκτυπώνει κανονικά όταν τον συνδέω με usb. Από την έρευνα που έκανα πιστεύω πως το πρόβλημα είναι το μελάνι που χρησιμοποιώ, το οποίο δεν είναι της HP. Ανακάλυψα ότι θα πρέπει να κλείσω την ρύθμιση των αυτόματων ενημερώσεων, το οποίο δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά, έψαξα στην σελίδα και στα προγράμματα του εκτυπωτή αλλά δεν βρήκα τίποτα. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το αν φταίει το μελάνι ή τίποτα άλλο, επίσης αν χρειαστεί να αλλάξω μελάνι και να πάρω καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Αγαπητέ φίλε, μήπως να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Ποιο ακριβώς πρόβλημα παρουσιάζει στην εκτύπωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepoyl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, georgeole είπε Αγαπητέ φίλε, μήπως να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Ποιο ακριβώς πρόβλημα παρουσιάζει στην εκτύπωση; Το πρόβλημα που παρουσιάζει ο εκτυπωτής είναι το ότι δεν εκτυπώνει μέσω δικτύου, εκτυπώνει όμως όταν συνδέεται ο εκτυπωτής σε υπολογιστή με usb. Έχω δοκιμάσει κάθε λύση για αυτό το πρόβλημα αλλά τίποτα. Η μόνη λύση που δεν έχω δοκιμάσει είναι το κλείσιμο της ρύθμισης των αυτόματων ενημερώσεων, διότι το μελάνι που χρησιμοποιώ δεν είναι επίσημο (δηλαδή της HP). Αλλά δεν νομίζω να γίνεται να κλείσω τέτοια ρύθμιση διότι δεν υπάρχει ούτε στην εφαρμογή του εκτυπωτή, ούτε στο HP Smart, ούτε στην ιστοσελίδα του εκτυπωτή. Θέλω πιο πολύ την γνώμη σας για το αν πρέπει να πάρω καινούριο μελάνι ή αν υπάρχει τελικά αυτή η ρύθμιση (συγκεκριμένα η ρύθμιση λέγεται automatic firmware update) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Απο την στιγμή που ο εκτυπωτής τυπώνει ή έστω βγάζει κανονικά μια φωτοτυπία (στα πολυμηχανηματα) ακόμη και χωρίς να είναι συνδεμένος πουθενά ουτε καν με usb, δεν φταίει το τόνερ για προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου. Κατ τον ίδιο τρόπο που δεν φταίει στο αυτοκίνητο η μάρκα της βενζίνης αν πάθεις λάστιχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, georgepoyl είπε Αλλά δεν νομίζω να γίνεται να κλείσω τέτοια ρύθμιση οταν τον εγκαθιστάς, σε ρωτάει 2-3 πράγματα, μπορείς να το κόψεις επίσης μπορείς δικτυακά να μπεις στην IP του κ να δεις τι έχει ενεργοποιημένο (πχ auto update firmware) κ τι όχι. συμβουλή, ΜΠΕΣ στην ΙΡ του κ δες αν σου βγάζει κάποιο σφάλμα συγκεκριμένο κ όχι απλά λαμπάκι αναμμένο μπορείς κ να απεγκαταστήσεις το hp smart κ να βάλεις κανονικούς drivers Λύση λογισμικού πλήρων λειτουργιών για τον εκτυπωτή HP LaserJet Pro MFP M28w/M29w/M30w/M31w 46.5.2645 144.8 MB 14 Μαρ 2022 Λήψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Εφοσον μεσω usb εκτυπωνει, τοτε το προβλημα ειναι καθαρα και μονο κακη ή μηδενικη συνδεσιμοτητα μεσω wifi στο ρουτερ. Πρεπει να τσεκαρεις καταρχην αν ο εκτυπωτης ειναι συνδεδεμενος στο ρουτερ, αν η συσκευη που στελνει εκτυπωση ειναι στο ιδιο δικτυο, αν εκκρεμουν ενημερωσεις windows στο pc αν προκειται για pc που εχει το ζητημα και τελος εαν ο εκτυπωτης φαινεται και ειναι σωστα εγκατεστημενος στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepoyl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Ο εκτυπωτής μου άρχισε να εκτυπώνει και πάλι κανονικά. Από ότι κατάλαβα ήταν καθαρά θέμα δικτύου, μπορεί να φταίει και ένα tp link που έχω οπότε θα το κλείνω κάθε φορά που εκτυπώνω. Ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) βάλε τότε τον εκτυπωτή static IP ώστε να μη μπερδευεται k να μην παίρνει δ/νση μια από το router κ μια από το tplink Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα