PapasFilms Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Την Κυριακή που μας πέρασε (19/03/23), έκανα αίτηση φορητότητας του καρτοκινητου μου από Q (Nova) στην CU (Vodafone) λόγο μιας προσφοράς με απεριόριστα λεπτά ομιλίας και ντατα. Ανέβασα απευθείας τα δικαιολογητικά μου και την Δευτέρα (20/03/23) έλαβα email στο οποίο αναφερόταν ότι τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχουν ανεβεί με επιτυχία. Μετά από μια μέρα (21/03/23) μου έρχεται SMS επιβεβαίωσης αποστολής της κάρτας SIM. Θεώρησα ότι αυτό σήμαινε ότι η φορητότητα έχει ολοκληρωθεί ή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Χθες (22/03/23), ήρθε η SIM. Την έβαλα και δεν δούλευε γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Έστειλα μήνυμα στο live chat της Vodafone στο οποίο μου είπαν πως θα με καλέσουν μέσα στην ημέρα για να με ενημερώσουν. Λίγα λεπτά μετά, ήρθε SMS από την Vodafone που έλεγε πως το αίτημα φορητότητας του αριθμού μου καταχωρήθηκε με επιτυχία. Το βράδυ της ίδιας μέρας δέχομαι τηλεφώνημα από την εταιρία που μου λένε πως η αίτηση δεν έχει εγκριθεί ακόμα και ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος αλλά αύριο (δλδ σήμερα 23/03/23) ή την Παρασκευή (24/03/23) θα έχουν μεταβιβαστεί όλες οι υπηρεσίες στην CU και η κάρτα θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Ακόμα δεν είχα κάποια ενημέρωση μέσω SMS σχετικά με την έγκριση της αίτησης (μου είπαν ότι θα μου ερχόταν χθες ή σήμερα). Να αρχίσω να ανησυχώ; Ευχαριστώ προκαταβολικά, Άγγελος Μόλις με καλέσανε. Μου είπαν να βάλω την κάρτα σε 20 λεπτά και να καλέσω το 1252 και το πολύ σε μια ώρα θα έχουν τελειώσει τα πάντα.
tounion Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Κακώς έβγαλες την Q.. είσαι και βιαστικος... Καλή τύχη στην συναρμολόγηση
PapasFilms Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 10:16 ΠΜ, tounion είπε Κακώς έβγαλες την Q.. είσαι και βιαστικος... Καλή τύχη στην συναρμολόγηση Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Η υποστήριξη τους είναι καλύτερη από της Nova και η κάλυψη ικανοποιητική αν και λίγο χειρότερη. Όσο και να αγαπώ την Q, οι περισσότερες υπηρεσίες της CU μαζί με τα απεριόριστα απλά παραείναι καλές.
Λύση poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Λύση Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 On 06/04/2023 at 23:41, PapasFilms said: Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Η υποστήριξη τους είναι καλύτερη από της Nova και η κάλυψη ικανοποιητική αν και λίγο χειρότερη. Όσο και να αγαπώ την Q, οι περισσότερες υπηρεσίες της CU μαζί με τα απεριόριστα απλά παραείναι καλές. απλα κανεις υπομονη.οταν γυρισει σε vodafone θα χασεις σημα απο την καρτα της q. Περα οτι θα ερθει sms κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα