barman_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 On 23/03/2023 at 15:12, SilentVoice said: Εγώ το είχα για δύο χρόνια, αγορασμενο στα 260€. 1.95 105 κιλά και έπιανε 32αρι άνετα στο ισιωμα. 1.70 65 κιλά έπιανε 45km/h στο ισιωμα στον μισό χρόνο. Φυσικά όταν η μπαταρία έπεφτε κάτω από 40% με το ζόρι τελικιαζε τα 28. Εγώ το θεωρώ υπερανθεκτικο, αν δεν πας να κάνεις πηδηματακια και έχεις καλό πάτημα στο πατίνι. Σε ανηφοριτσες το Xiaomi hacked το περνάς αέρα. Μεγάλο μειονέκτημα η λεπτή πίσω ρόδα! Αν είναι βρεγμένο το οδόστρωμα, γλιστράει πολύ! Και αν φρενάρεις με το πόδι, τρως το λάστιχο γρήγορα. Επίσης δεν έχει δισκόφρενο πίσω. Το πούλησα 250€ (με έξτρα μπαταρία , ρόδα,φωτακια , συναγερμό) σε έναν πιτσιρικά που ήρθε με τον πατέρα του και έπιασα τον πατέρα του από το χέρι και του είπα 'Υποχρεωτικα κράνος να φοράει πάντα ' . Τόσο γρήγορο είναι? Με έψησες πολύ
SilentVoice Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, barman_ είπε Τόσο γρήγορο είναι? Με έψησες πολύ Ναι, να προσθέσω πως η αυτονομία πέφτει στο μισό περίπου στο γρήγορο mode. Έκανα 8 χλμ την ημέρα και την δεύτερη ημέρα έκλεινα με 30-35%. Κάτω από 28-25% με το ζόρι φτάνει τα 12χλμ τελική. Συνολικά είχα κάνει 720χλμ. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από SilentVoice 1
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 εγώ με αυτά που διάβασα λέω να πάρω 2 να το κάνω ένα 4 τρόχο πισωκούνα θα κάνει καλό ντριφτ με κράνος πάντα
dchatz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω αυτό από το Αύγουστο 2020. "Kugoo Kirin S1" στα 220 από geekbuying. Δε του κάνω πολλή χρήση γιατί τι θεωρώ πολύ επικινδυνο για το δρόμο στην Αθηνα. 2-3 βόλτες εγώ σε δρόμο μόνο και που και που το παίρνουν μόνο κάτι ανιψάκια στην πλατεία που δε του φερονται και πολύ καλά. Μέχρι τώρα καλά πάει. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από dchatz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα