DeKaLoUdiS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Ψάχνω καινούργια μπαταρία για macbook pro 13' mid-2012 - A1278 - MD101LL/A Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος που έχει αλλάξει ή γνωρίζει οτι είναι όντως ποιοτική. Υπάρχουν "original" στην αγορά? Ευχαριστώ!
gagarin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 https://www.ifixit.com/Parts/Mac/Batteries Καλή ποιότητα... Τώρα για original κοίτα σε document...
efib Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Θέλω να αλλάξω μπαταρία σε ένα rmbp mid-2014, καθώς επίσης και thermal paste. Δεν υπάρχει πλέον η αυθεντική μπαταρία και προσανατολιζομαι σε aftermarket. Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα για αλλαγή στο οποίο να έχετε μείνει ευχαριστημένοι; Έχω μιλήσει με the fixers όπου μου είπαν ότι η μπαταρία είναι αυθεντική της apple και δεν μου έκανε καλή εντύπωση αυτό καθώς η apple δεν δίνει μπαταρίες σε 3ους- αν όμως είναι αξιόπιστοι θα τους προτιμήσω. Έχω μιλήσει και με document αλλά είναι υπερβολικά αγενείς και το να συνεργαστώ μαζί τους θα είναι η τελευταία μου επιλογή. Δεν μπορώ να την αλλάξω μόνη μου σε καμία περίπτωση. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από efib
enlightened Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 5 hours ago, efib said: Θέλω να αλλάξω μπαταρία σε ένα rmbp mid-2014, καθώς επίσης και thermal paste. Δεν υπάρχει πλέον η αυθεντική μπαταρία και προσανατολιζομαι σε aftermarket. Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα για αλλαγή στο οποίο να έχετε μείνει ευχαριστημένοι; Έχω μιλήσει με the fixers όπου μου είπαν ότι η μπαταρία είναι αυθεντική της apple και δεν μου έκανε καλή εντύπωση αυτό καθώς η apple δεν δίνει μπαταρίες σε 3ους- αν όμως είναι αξιόπιστοι θα τους προτιμήσω. Έχω μιλήσει και με document αλλά είναι υπερβολικά αγενείς και το να συνεργαστώ μαζί τους θα είναι η τελευταία μου επιλογή. Δεν μπορώ να την αλλάξω μόνη μου σε καμία περίπτωση. Ευχαριστώ. H Document δεν είναι επιλογή γιατί τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα της Apple έχουν ανταλλακτικά για περίπου 5 χρόνια μετά από την πώληση του μηχανήματος. Οπότε τώρα στον 9ο χρόνο δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς από κανένα επίσημο κατάστημα Apple
DeKaLoUdiS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, enlightened είπε H Document δεν είναι επιλογή γιατί τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα της Apple έχουν ανταλλακτικά για περίπου 5 χρόνια μετά από την πώληση του μηχανήματος. Οπότε τώρα στον 9ο χρόνο δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς από κανένα επίσημο κατάστημα Apple Αγόρασα απ' το ifixit. Πολυ καλή μπαταρία, σχεδόν σαν την original. Βγάζει 5ωρο εύκολα σε chrome με 80-100 tabs ανοιχτά και memory load σταθερά 14-15gb Στη document είχα ρωτήσει και μου είπαν γύρω στα 120ε
efib Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Στις 4/7/2023 στις 9:18 ΜΜ, DeKaLoUdiS είπε Αγόρασα απ' το ifixit. Πολυ καλή μπαταρία, σχεδόν σαν την original. Βγάζει 5ωρο εύκολα σε chrome με 80-100 tabs ανοιχτά και memory load σταθερά 14-15gb Στη document είχα ρωτήσει και μου είπαν γύρω στα 120ε Βρήκες τεχνικό να σου την αλλάξει ή το έκανες μόνος σου; Η isystem δεν έχει πλέον μπαταρία original. Η document μου ειπε aftermarket με 1 χρόνο εγγύηση 180€. Ψάχνω εναλλακτικές γιατί όπως είπα δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με την document. Είδα ένα μαγαζί tech gurus. Ξέρετε αν είναι αξιόπιστο; Είχα ακούσει καλά λόγια και για το milaraki στην Θεσσαλονίκη. Έχεις κάποιος εμπειρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα