Προς το περιεχόμενο

Πιθανών ιός

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από micos000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αρκετό καιρό πριν μια ωραία πρωία βρέθηκε ο λογαριασμός μου gmail να έχει αποστείλει (βρέθηκαν στα ανεπιθύμητα) 1500email.Είχανε σπάσει τον λογαριασμό gmail, μάλλον από δικό μου σφάλμα.19/3 συνέβει πάλι το ίδιο 755 ανεπιθύμητα μηνυματα του τύπου:

Delivery has failed to these recipients or groups:

[email protected]

This message couldn't be delivered because the sending email address was not recognized as a valid sender. The most common reason for this error is that the email address is, or was, suspected of sending spam. Contact the organization's email admin for help and give them this error message.

από: Microsoft Outlook <MicrosoftExchange329e71ec88ae4615bbc36ab6ce41109e@nocteipir.onmicrosoft.com>
προς: [email protected]
ημερομηνία: 19 Μαρ 2023, 1:38 π.μ.
θέμα: Undeliverable: kmoody58, Cyber-Monday wi-nnerSelected!
εστάλη από: eur04-db3-obe.outbound.protection.outlook.com
υπεγράφη από:

nocteipir.onmicrosoft.com

με αυτά τα στοιχεία.

Έχω σκανάρει 100 φορές για ιούς κλπ αλλά δεν έχω βρει κάτι.Κατι που να κοιτάξω?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ναι, την αλλαγή password και την ενεργοποίηση 2fa.

Τον συγκεκριμενο λογαριασμο τον εχω διαγραψει απο τον υπολογιστη.Δεν ηξερα καν οτι λειτουργει.Παιζει να μην ειναι απο το pc μου?

Δημοσ.
Στις 23/3/2023 στις 12:25 ΠΜ, vasilllis είπε

Τον συγκεκριμενο λογαριασμο τον εχω διαγραψει απο τον υπολογιστη.Δεν ηξερα καν οτι λειτουργει.Παιζει να μην ειναι απο το pc μου?

Προφανώς και δεν είναι από τον υπολογιστή σου.

Στις 23/3/2023 στις 12:09 ΠΜ, micos000 είπε

Ναι, την αλλαγή password και την ενεργοποίηση 2fa.

Αυτό να κάνεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα. 
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Σημερα ξαναχτύπησαν. Αλλάζω κωδικούς για αρχή και βλέπω.  

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, έχει να κάνει με απάτη CPA/spam. 

Αυτοι έχουν μπει στο μειλ σου και σπαμαρουν CPA links. Δηλαδή, αν ο άλλος την πατήσει και βάλει το κινητό του, χρεώνεται μια συνδρομή και αυτός που το έστειλε παίρνει ένα μικρό ποσό (ξέρω γώ 4,5€ τη φορά). 

Ε αν το στείλει σε 2000 άτομα και την πατήσουν οι 20 σου λέω εγώ, έβγαλε 90€ για πλάκα.

Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις κωδικό και να βάλεις 2FA. Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις ιό (εκτός αν έχεις κανένα keylogger και από κει σου πήραν τον κωδικό, αλλά συνήθως το βρίσκουν με wordlists και δοκιμές).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...