Gunix Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω ένα Laptop για επαγγελματική χρήση όπως Video Editing, Graphics Design, 3D, VFX και Photo Editing. Πρώτον, ψάχνω ένα laptop που να είναι αξιόπιστο από άποψη κατασκευής και είμαι ανάμεσα από τις εταιρίες όπως ASUS, Dell, HP, Lenovo. Δεύτερον, από τα χαρακτηριστικά έχω αποφασήσει να έχει: CPU: Intel i7 ή Intel i9 τελεύταιας γενίας 13ης RAM: 32GB με DDR5 Graphic Card NVIDIA Geforce RTX40XX SSD HDD προερετικό Η οθόνη του να είναι IPS με ανάλυση οθόνης 4K UHD. Επίσης είδα ότι έχει και οθόνη με OLED. Αξίζει; Τέλος, για Apple δεν το αναφέρω γιατί δυστυχώς το Autodesk 3ds Max που χρησιμοποιώ δεν το υποστηρίζει.
etheo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Ψαξε για mobile workstation , πχ HP Zbook 16 G9 , Fury , Firefly ,Power κλπ
xakerofxanthi Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Στο bestprice.gr το καλήτερο είναι αυτό https://www.bestprice.gr/item/2158457603/lenovo-legion-pro-7-16irx8h.html Στο skroutz μόνο μέχρι 3080 έχουν.
Billator Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Εγώ θα σου έλεγα (επειδή είναι και Laptop) να πας στους καινούριους Ryzen και συγκεκριμένα στον Ryzen 9 7945HX , όπου είναι καλύτερος και το real max TDP είναι αρκετά μικρότερο (ο intel 157Watt ενώ ο Ryzen 75Watt) και θα είναι και πολύ πιο δροσερό. Και τα 2 πηγαίνουν συνήθως 330W φορτιστές όπου οι intel θα είναι οριακά ίσως και να μην φτάνει , οπότε έχει πολύ μεγαλύτερο περιθώριο με τον ryzen Και το κυριότερο οι τιμές είναι αρκετά πιο χαμηλές ( τουλάχιστον με τον "ανταγωνιστή" i9-13900HX στα pre-orders που υπήρχαν πριν 1-2 μήνες που το έβλεπα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα