giorgosmcmc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Πήρα χθες την tcl C635, πολύ καλή ποιότητα στα χρήματα της γενικά αλλά 1 μόνο παράπονο έχω τρέλα πολύ brightness flickering τρεμόπαιγμα όταν γυρνάω τη κάμερα σαν να σκουραινει κάτι σαν σκιά στα games μονο ακόμα και όταν δεν κινω την κάμερα, έχω συνδέσει καλώδιο hdmi από series x στο ps5. Τι το προκαλεί αυτό? Και με κλειστό vrr και input lag λειτουργίες πάλι το έχει αυτό. Τα έχω δοκιμάσει όλα και για κάποιο λόγο σε περιβάλλον hdmi δεν μου έχει ρυθμίσεις motion picture η tv ενώ οπουδήποτε αλλού έχει κανονικά, είναι νορμάλ αυτό γενικά πρέπει να το συνηθίσω? (προέρχομαι από monitor) Ορίστε και ένα βίντεο δε ξέρω αν φαίνεται πολύ καλά.. https://streamable.com/80hd5s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Πήρα χθες την tcl C635, πολύ καλή ποιότητα στα χρήματα της γενικά αλλά 1 μόνο παράπονο έχω τρέλα πολύ brightness flickering τρεμόπαιγμα όταν γυρνάω τη κάμερα σαν να σκουραινει κάτι σαν σκιά στα games μονο ακόμα και όταν δεν κινω την κάμερα, έχω συνδέσει καλώδιο hdmi από series x στο ps5. Τι το προκαλεί αυτό? Και με κλειστό vrr και input lag λειτουργίες πάλι το έχει αυτό. Τα έχω δοκιμάσει όλα και για κάποιο λόγο σε περιβάλλον hdmi δεν μου έχει ρυθμίσεις motion picture η tv ενώ οπουδήποτε αλλού έχει κανονικά, είναι νορμάλ αυτό γενικά πρέπει να το συνηθίσω? (προέρχομαι από monitor) Ορίστε και ένα βίντεο δε ξέρω αν φαίνεται πολύ καλά.. https://streamable.com/80hd5s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα δεν άλλαξε κάτι σε games.. Πάλι όταν γυρνάω τη κάμερα σαν να σκοτείνιαζει λίγο η εικόνα και κάποιο τρεμόπαιγμα γενικά αλλά είναι πολύ λιγότερο τώρα γιατί έριξα το clarity στο 25% Πριν το είχα στο 60%! Είναι νορμάλ γενικότερα αυτό ή να τη πάω πίσω μηπως έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δοκίμασε να κάνεις το calibration από την κονσόλα hdr και το vrr test που έχει στην κονσόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Satzik είπε Δοκίμασε να κάνεις το calibration από την κονσόλα hdr και το vrr test που έχει στην κονσόλα Τα έχω δοκιμάσει όλα, συνέχεια τρεμοπαιζει ο φωτισμός, θα τους τη πάω πίσω πακέτο όπως το βλέπω και θα πάρω μια oled μιας και δε βλέπω να γίνεται κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα