Sablj Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, oldnew είπε -Βρέθηκε τρόπος να περαστεί ολος το Software που πέρναγαμε στα 11 για Android (ακριβώς το ίδιο software, το πείραξαν να μπαίνει στα 10), οπότε τρέχω android στα 10. - Βάζεις το stardock start 11, στα 10 και εχεις το start 11 των 11 στα 10. Με έξτρα συν κιόλας. Και το σύστημά παει και καλύτερα στα παντα. Δύσκολα βλέπεις διαφορά εμφανισιακά απ τα 11. Αμα θες βάζεις και κατι θέματα και το κάνεις ολόιδιο σχεδόν αλλά δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτο. Πραγματικά δε βλέπω κανένα λόγο να παω στα 11 πλεον.. Πως τρέχεις Android apps στα 10αρια ?
n3a Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, james01gr είπε Πρεπει να έχεις κάμερα συνδεδεμένη με το pc... Εμένα το συστημα στημένο με ryzen 2600 είναι οκ αλλά δεν δέχεται την εγκατάσταση γιατί δεν υπάρχει κάμερα. Και αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι ηλιθιο να το ζητάει η ms Αυτό αφορά τα laptop. Πάλι ανόητο είναι και εκεί, αλλά πρακτικά 99,9% των laptop έχει κάμερα. Δυστυχώς η μόνη επιλογή όσων δεν έχουμε 8th+ gen Intel είναι να αλλάξει τελευταία στιγμή άποψη η Microsoft για τα requirements των W11, το οποίο είναι κάπως χλωμό. Το θέμα με τους τόνους "αχρηστευμένου" PC hardware που θα έρθει το 2025 πρέπει να απασχολήσει κάποιον αρμόδιο σοβαρά...
james01gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, n3a είπε Αυτό αφορά τα laptop. Πάλι ανόητο είναι και εκεί, αλλά πρακτικά 99,9% των laptop έχει κάμερα. Δυστυχώς η μόνη επιλογή όσων δεν έχουμε 8th+ gen Intel είναι να αλλάξει τελευταία στιγμή άποψη η Microsoft για τα requirements των W11, το οποίο είναι κάπως χλωμό. Το θέμα με τους τόνους "αχρηστευμένου" PC hardware που θα έρθει το 2025 πρέπει να απασχολήσει κάποιον αρμόδιο σοβαρά... Κανέναν δεν θα απασχολήσει και ξέρεις για ποιον λόγο; η απουσία επιλογών. Η apple πουλάει σετ hw & sw. Εκεί χάνεις την αναβάθμιση. Το Linux ειναι ελεύθερο μεν, να είσαι οκ και να μπορείς να το τρέξεις με ένα μηχάνημα όμως εάν αρχίσεις αναβαθμίσεις μπορεί να μπλέξεις με μη υποστηριζομενα περιφερειακά, εκτυπωτές, μέρη του υπολογιστή γενικότερα. Επίσης όσοι δουλεύουν συγκεκριμένα προγράμματα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα που αυτό αφήνει απέξω ουσιαστικά τους επαγγελματίες γιατί πολλά προγράμματα ειναι γραμμένα μόνο για παραθυρα. (μην μου αρχίσετε πως είναι εύκολο με τα Linux,με virtual machine και τέτοια. Εδώ με φωνάζουν ξαδέρφια μου να τους εγκαταστήσω εκτυπωτές πχ, επαγγελματίες δεν έχουν χρόνο να πειραματιζονται και να χάνουν χρόνο πως να κάνουν κάτι να δουλεύει). Από την άλλη τα παράθυρα σου επιτρέπουν ουσιαστικά να φτιάξεις έναν υπολογιστή στα μέτρα σου, με όσο μπάτζετ θέλεις, όλοι οι drivers δουλευουν. Ο απλός χρήστης δεν θα ψάχνει για το πως θα εγκαταστήσει κάτι και ότι περιφερειακό και εάν πάρει, οποίο κομμάτι του υπολογιστή και να πάρει κατά 99,99% θα τρέξει απροβληματιστα. Από ότι καταλαβαίνω η MS δεν θέλει να παρέχει υποστήριξη για παλαιότερα κομματια υπολογιστή αλλά να κόψει. Το μερίδιο της αγοράς που έχει ο καθένας αντικατοπτριζει τα πάντα. Παράθυρα ευκολία σε απλούς χρήστες και μικρές εταιρείες, επαγγελματίες. Μήλο για αυτούς που θέλουν και καλά να ξεχωρίζουν αλλά δεν ασχολούνται με τις επιδόσεις του μηχανήματος και ούτε με ιδιαίτερα προγράμματα. Το Linux ειναι για τους πολύ λίγους που θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και που έχουν τον χρόνο να το κάνουν αυτό. 1
CyanBlue Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Πάλι κάποιος χαρτογιακάς είχε μια λαμπρή ιδέα, που βρήκε καταπληκτική το τμήμα πωλήσεων και δόθηκε εντολή στους προγραμματιστές να κάνουν τη λάντζα. Το θέμα είναι, πόσοι απλοί χρήστες θα μπορέσουν να το απενεργοποιήσουν? Πόσα τηλεφωνήματα θα γίνουν σε τεχνικούς, τύπου "κάτι έπαθε ο υπολογιστής μου" "γιατί μου το βγάζει αυτό?" Το αποτέλεσμα, ναι, σε πολλές περιπτώσεις θα προχωρήσουν σε αγορά νέου υπολογιστή γιατί ο υπάρχων είναι "παλιός". Με κάτι τέτοιες ενέργειες... μουλαρώνω και θα μείνω στα 7άρια και 10άρια... όσο πάει! 1
georgiosmix Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, aggelis6 είπε Επίσης αν δεν αγοράσετε καινούργιο μηχάνημα που να πληρεί τις προϋποθέσεις που ορίσαμε θα βάλουμε την ΑΙ να στείλει απότομα ρεύμα και να σας το κάψει... 👿 Αυτό έτσι κι αλλιώς το κάνει η ΔΕΗ..
k_w_t Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Οταν δεν υποστηριζουν τα Windows 11 πχ τον i7 7700k αλλα υποστηριζουν μια χαρα τον Celeron N4020 το θεμα δεν σηκωνει παραπανω συζητηση !!! 2 1
oldnew Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Sablj είπε Πως τρέχεις Android apps στα 10αρια ? https://github.com/MustardChef/WSABuilds Τα έχω βάλει και σε Light έκδοση Windows 10, ποιο γρήγορα από τα κανονικά windows 10, (revios https://revi.cc/ ) δουλεύει και εκει μια χαρα, όπως και το stardock start menu. 2
gakost Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, Sungodra είπε Για πρωτη φορα πραγματικα το σκεφτομαι να μεταπηδησω σε linux και να ξεχασω το gaming. Ολη αυτη η κατασταση με μηχανηματα 1-2 ετων που "υποτιθεται" δεν μπορουν να τρεξουν τα Windows 11 εχει καταντησει αηδια. Ποιο είναι το μηχάνημα 1 ή 2 ετών που δεν μπορεί να τρέξει τα 11; 16 ώρες πριν, kurkosdr είπε Λογικά gaming PCs με παλιές motherboard και CPUs και καινούργιες κάρτες γραφικών και SSDs. Αν το πιο ακριβό υποσύστημα του συστήματατος είναι 1-2 χρονών και τα υπόλοιπα έχουν ακόμα ικανή απόδοση, τότε μερικοί θεωρούν ότι το σύστημα τους είναι 1-2 χρονών. Αυτό δεν καταλαβαίνει η Microsoft, δεν είμαστε Mac-άδες, δεν πετάμε τα συστήματα όταν μπορούμε να τα αναβαθμίσουμε. Ή δεν έχουν βρει την επιλογή στο BIOS που ενεργοποιεί το fTPM/PPT για να έχουν software TPM (που πληροί της προδιαγραφές των Windows 11, δεν χρειάζεται hardware TPM). Σε υποχρέωσε κάποιος να βάλεις τα 11;
neo80 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) with Python Anything & everything is hackable Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από neo80
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Έχω windows 11 εδώ και 1,5 χρόνο και μόλις πριν 2-3 μήνες θυμήθηκε η MS να βάλει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα στην επιφάνεια εργασίας. Προσπαθώντας να το βγάλω με τις οδηγίες αυτού του άρθρου έγραψα στην αναζήτηση Πολιτική ομάδας, Group Policy, Πολιτική: “Τοπικός υπολογιστής”, Ρυθμίσεις υπολογιστή αλλά δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα Τι παίζει?
k_w_t Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Έχω windows 11 εδώ και 1,5 χρόνο και μόλις πριν 2-3 μήνες θυμήθηκε η MS να βάλει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα στην επιφάνεια εργασίας. Προσπαθώντας να το βγάλω με τις οδηγίες αυτού του άρθρου έγραψα στην αναζήτηση Πολιτική ομάδας, Group Policy, Πολιτική: “Τοπικός υπολογιστής”, Ρυθμίσεις υπολογιστή αλλά δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα Τι παίζει? Το βγαζεις και απο την registry ... Οδηγιες εδω
infin1tyGR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 7 hours ago, james01gr said: Πρεπει να έχεις κάμερα συνδεδεμένη με το pc... Εμένα το συστημα στημένο με ryzen 2600 είναι οκ αλλά δεν δέχεται την εγκατάσταση γιατί δεν υπάρχει κάμερα. Και αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι ηλιθιο να το ζητάει η ms Μόνο για τα laptop δεν υπάρχει αυτό το requirement; Εμένα δεν μου γκρίνιαξε σε τόσα PC χωρίς κάμερα.
kurkosdr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gakost είπε Σε υποχρέωσε κάποιος να βάλεις τα 11; Σε μόλις 2.5 χρονάκια λήγει η υποστήριξη των μη-LTSC Windows 10, οπότε όποιος δεν ξέρει κάποιον "θέιο" που να πουλάει LTSC κλειδιά ή πολύ απλά θέλει να έχει νόμιμο PC επειδή το έχει σε επαγγελματικό χώρο (δεν μιλάω για επιτυχές activation αλλά για νόμιμα παραστατικά αγοράς άδειας τα οποία θα σου ζητήσουν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ή της BSA), τότε υποχρεωτικά πάει στα 11, ή αν δεν γίνεται αυτό αλλάζει ολόκληρο το PC, και αυτό το δεύτερο είναι το πρόβλημα. Καταντήσαμε δηλαδή σαν τους Mac-άδες, να πετάμε λειτουργικούς υπολογιστές γιατί έτσι αποφάσισε ο προμηθευτής του λειτουργικού. Παλαιότερα τα μόνα PC τα οποία δεν υποστήριζε μια έκδοση Windows ήταν αυτά που ήταν πολύ δύσκολο να τρέξουν τη συγκεκριμένη έκδοση. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από kurkosdr
MikeKata Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Έχω windows 11 εδώ και 1,5 χρόνο και μόλις πριν 2-3 μήνες θυμήθηκε η MS να βάλει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα στην επιφάνεια εργασίας. Προσπαθώντας να το βγάλω με τις οδηγίες αυτού του άρθρου έγραψα στην αναζήτηση Πολιτική ομάδας, Group Policy, Πολιτική: “Τοπικός υπολογιστής”, Ρυθμίσεις υπολογιστή αλλά δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα Τι παίζει? Λογικά έχεις Windows Home Edition και δεν έχεις πρόσβαση στον Policy Editor. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Το βγαζεις και απο την registry ... Οδηγιες εδω Ναι αυτό το κόλπο μου το είχαν πει αλλά ήταν λίγο πιο περίπλοκο και ριψοκίνδυνο απόσο ήθελα να ασχοληθώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα