Dr_73 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Από τη στιγμή που αγοράζω windows pro με 3€ , είμαι φανατικός της Microsoft. Σε αντίθεση με την επάρατη google που δεν θέλω να την ξέρω. Παίρνεις μητρική με επεξεργαστή με 120€ που υποστηρίζει w11 , πουλάς τα παλιά σε κανά λινουξά και καθάρισες. Με δεδομένο ότι για κινητά οι περισσότεροι δίνουν 300€ το χρόνο τουλάχιστον , 70€ με 80€ ανά 5ετία για hardware είναι αστείο ποσόν . 2
lost2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μου θυμίζει κάποιον δικό μας αυτός : have you been to Samos? Αυτή : Yes, I have. Αυτός : No, you haven't been to Samos. Αυτή : But I've been. Αυτός : NO you haven't been to Samos. Εγώ : Μα παίζουν μια χαρά στο μηχάνημά μου MS : Όχι δεν παίζουν Εγώ : Μα στα benchmarks βγάζει τρελό σκορ χωρίς lags χωρίς τίποτα . MS : Όχι δεν παίζουν μη λες βλακείες.
IosifWilkins Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι ναι... Microsoft Πάρτε φόρα και κλ@στε μας τα @ρχιδι@ Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από IosifWilkins 1
Huntsman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί ο 1700X δεν υποστηρίζεται πάντως ενώ η μητρική διαθέτει TPM 2.0 και έχει πράσινο tick από την MS. 1
Fantomas2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 ερώτηση αν ξέρει κάποιος επειδή γίνετε χαμός βρήκα motherboard στο πλαίσιο γράφει συμβατές με windows 11 λογικά είναι οκ οι υπόλοιπες που δεν το γράφουν θα έχω θέμα ? επίσης σε άλλα καταστήματα που δεν το γράφουν πως θα το ξέρω αν υποστηρίζουν windows 11?
ethereum Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από ethereum 1
Dark Billys Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως με ανάγκασαν να κάνω αναβάθμιση στο παλιό pc που έχω. Έβαλα linux. 🤣 🤣 Άστα κομμάτια πια, ούτε 5χρονα δεν παίρνουν τέτοιες αποφάσεις χωρίς λογική. EDIT: Πλέον το μηχάνημα έχει γίνει triple boot με τα XP και τα 7άρια να μένουν λόγω συμβατότητας προγραμμάτων. Απο linux έβαλα mint cinnamon. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από Dark Billys 3
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Dark Billys είπε Εμένα πάντως με ανάγκασαν να κάνω αναβάθμιση στο παλιό pc που έχω. Έβαλα linux. 🤣 🤣 Άστα κομμάτια πια, ούτε 5χρονα δεν παίρνουν τέτοιες αποφάσεις χωρίς λογική. Για οικιακή χρήση: Linux στους υπολογιστές και μια παιχνιδομηχανή και είσαι κομπλέ... 😍
Deadarchimode Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Sungodra είπε Για πρωτη φορα πραγματικα το σκεφτομαι να μεταπηδησω σε linux και να ξεχασω το gaming. Ολη αυτη η κατασταση με μηχανηματα 1-2 ετων που "υποτιθεται" δεν μπορουν να τρεξουν τα Windows 11 εχει καταντησει αηδια. Έχει βγει το STEAM deck που είναι Linux και υποστηρίζει παρά πολλά παιχνίδια. Όλα αυτά χάρις στο Proton επόμενος θα συνεχίσεις το gaming σε διαφορετικό περιβάλλον
Lucifer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Η APPLE ΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ USB C
esykas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 λύσεις υπάρχουν, απλά η εμμονή των εταιρειών να επιβάλουν τις αποφάσεις τους, θα επιφέρει το αντίθετο από αυτό που επιθυμούν
lost2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Προσοχη σε όσους θέλουν να πάνε από win σε Linux,αλλά και με τα δύο λειτουργικά, dual boot, το πιο εύκολο πράγμα είναι να διαγράψετε τα windows χωρίς να το καταλάβετε. Για εμένα καλό θα είναι ή να κάνετε πρώτα ξεχωριστά partition, σε έναν σκληρό μέσα από windows ώστε όταν φτάσετε στο σημείο για το που θα γίνει η εγκατάσταση στο σκληρό να γίνει το λιγότερο αναίμακτα ή θα πάτε στην επιλογή που σας δίνει μαζί με τα windows και τα κάνει αυτόματα (δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ προσωπικά )
klaftop Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 ελεος , τραγικη κινηση που θα τους σκασει στα μουτρα.
james01gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Τι μηχανήματα 1-2 ετών είναι αυτά που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τα Windows 11; Πρεπει να έχεις κάμερα συνδεδεμένη με το pc... Εμένα το συστημα στημένο με ryzen 2600 είναι οκ αλλά δεν δέχεται την εγκατάσταση γιατί δεν υπάρχει κάμερα. Και αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι ηλιθιο να το ζητάει η ms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα