Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που αγοράζω windows pro με 3€ , είμαι φανατικός της Microsoft. 

Σε αντίθεση με την επάρατη google που δεν θέλω να την ξέρω. 

Παίρνεις μητρική με επεξεργαστή με 120€ που υποστηρίζει w11 , πουλάς τα παλιά σε κανά λινουξά και καθάρισες.

Με δεδομένο ότι για κινητά οι περισσότεροι δίνουν 300€ το χρόνο τουλάχιστον , 70€ με 80€ ανά 5ετία για hardware είναι αστείο ποσόν . 

• Like 2
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου θυμίζει κάποιον δικό μας

αυτός : have you been to Samos?

Αυτή : Yes, I have.

Αυτός : No, you haven't been to Samos.

Αυτή : But I've been.

Αυτός : NO you haven't been to Samos.

Εγώ : Μα παίζουν μια χαρά στο μηχάνημά μου

MS : Όχι δεν παίζουν

Εγώ : Μα στα benchmarks βγάζει τρελό σκορ χωρίς lags χωρίς τίποτα .

MS : Όχι δεν παίζουν  μη λες βλακείες.

Δημοσ.

Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί ο 1700X δεν υποστηρίζεται πάντως ενώ η μητρική διαθέτει TPM 2.0 και έχει πράσινο tick από την MS.

• Like 1
Δημοσ.

ερώτηση αν ξέρει κάποιος επειδή γίνετε χαμός 

βρήκα motherboard στο πλαίσιο 

γράφει συμβατές με windows 11 λογικά είναι οκ 

οι υπόλοιπες που δεν το γράφουν θα έχω θέμα ?

επίσης σε άλλα καταστήματα που δεν το γράφουν πως θα το ξέρω αν υποστηρίζουν windows 11?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως με ανάγκασαν να κάνω αναβάθμιση στο παλιό pc που έχω.

Έβαλα linux.  🤣 🤣

Άστα κομμάτια πια, ούτε 5χρονα δεν παίρνουν τέτοιες  αποφάσεις χωρίς λογική.

EDIT: Πλέον το μηχάνημα έχει γίνει triple boot με τα XP και τα 7άρια να μένουν λόγω συμβατότητας προγραμμάτων. Απο linux έβαλα mint cinnamon.

Επεξ/σία από Dark Billys
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark Billys είπε

Εμένα πάντως με ανάγκασαν να κάνω αναβάθμιση στο παλιό pc που έχω.

Έβαλα linux.  🤣 🤣

Άστα κομμάτια πια, ούτε 5χρονα δεν παίρνουν τέτοιες  αποφάσεις χωρίς λογική.

Για οικιακή χρήση: Linux στους υπολογιστές και μια παιχνιδομηχανή και είσαι κομπλέ... 😍

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sungodra είπε

Για πρωτη φορα πραγματικα το σκεφτομαι να μεταπηδησω σε linux και να ξεχασω το gaming. Ολη αυτη η κατασταση με μηχανηματα 1-2 ετων που "υποτιθεται" δεν μπορουν να τρεξουν τα Windows 11 εχει καταντησει αηδια.

Έχει βγει το STEAM deck που είναι Linux και υποστηρίζει παρά πολλά παιχνίδια. Όλα αυτά χάρις στο Proton επόμενος θα συνεχίσεις το gaming σε διαφορετικό περιβάλλον 

Δημοσ.

λύσεις υπάρχουν, απλά η εμμονή των εταιρειών να επιβάλουν τις αποφάσεις τους, θα επιφέρει το αντίθετο από αυτό που επιθυμούν 

Δημοσ.

Προσοχη σε όσους θέλουν να πάνε από win σε Linux,αλλά και με τα δύο λειτουργικά, dual boot, το πιο εύκολο πράγμα είναι να διαγράψετε τα windows χωρίς να το καταλάβετε. Για εμένα καλό θα είναι ή να κάνετε πρώτα ξεχωριστά partition, σε έναν σκληρό μέσα από windows ώστε όταν φτάσετε στο σημείο για το που θα γίνει η εγκατάσταση στο σκληρό να γίνει το λιγότερο αναίμακτα ή θα πάτε στην επιλογή που σας δίνει μαζί με τα windows και τα κάνει αυτόματα (δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ προσωπικά )

Δημοσ.
11 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Τι μηχανήματα 1-2 ετών είναι αυτά που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τα Windows 11;

Πρεπει να έχεις κάμερα συνδεδεμένη με το pc... Εμένα το συστημα στημένο με ryzen 2600 είναι οκ αλλά δεν δέχεται την εγκατάσταση γιατί δεν υπάρχει κάμερα. Και αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι ηλιθιο να το ζητάει η ms 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...