Προς το περιεχόμενο

Herman Miller από [loyalbrand.eu]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Τι άποψη έχουμε για το https://loyalbrand.eu/ - έχει αγοράσει ποτέ κανένας από εκεί ;

https://loyalbrand.eu/shop/mirra-2/herman-miller-mirra-2-graphite-triflex/?bundle=cd2271ef-d4c7-dd47-5ef2-3259922e07fc

Η Herman miller mirra 2 ειναι σε πολυ καλυτερη τιμή από ότι Ελλάδα και μιας και δουλεύω πολλές ώρες στο γραφειο το σκέφτομαι σοβαρά.

Bonus Question : αν χρειαστεί κάτι μπορώ να τη πάω στο Δελούδη (που ειναι ο επισημοσ αντιπροσωπος Ελλάδα) ή θα θέλει αποστολή πίσω στην Ολλανδία ?

Ευχαριστώ ! 

Δημοσ.

Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Οι τιμές όμως είναι αστείες, κι ας κάθεσαι 17 ώρες/μέρα. Μπορείς να βρεις άνετες και εργονομικές καρέκλες με τα μισά λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, panos spain said:

Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Οι τιμές όμως είναι αστείες, κι ας κάθεσαι 17 ώρες/μέρα. Μπορείς να βρεις άνετες και εργονομικές καρέκλες με τα μισά λεφτά.

θα διαφωνήσω στο κομμάτι των τιμών.

Αυτές οι καρέκλες αξίζουν και το τελευταίο ευρώ.

Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω το εξής: Πριν περίπου 20 χρόνια είχα αγοράσει μια Hag καρέκλα στα 600 ευρώ.

Έχω κάτσει πάνω χιλιάδες ώρες. (είμαι γύρω στα 80-90 κιλά και έχω χάσει αρκετά χρόνια της ζωής μου με gaming). Η καρέκλα είναι σαν καινούργια από όλες τις απόψεις.

Ακόμα και το ύφασμα της είναι σε άριστη κατάσταση. 

Δεν θα μπω καν στο κομμάτι του πόσο σωστά κάθεσαι και πόσο βοηθάει το σώμα σου.

Καλά θα κάνεις να επενδύσεις σε μια τόσο καλή καρέκλα. Ρίξε μια ματιά και σε Hag αφού πας τόσο ψηλά σε τιμή. Νομίζω ότι ανήκουν στην elite.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ και τους 2 για το χρόνο και τισ απαντήσεις σας - θα ρίξω μια ματιά και στις Hag - δεν τις ήξερα ! 

Στο παρελθόν έχω περάσει από απλές καρέκλες εργασίας σαν φοιτητής (π.χ. πλαίσιο) σε budget μικρότερο των 100 ευρό. Εδώ και 1 χρόνο είμαι χαρούμενος με την Action σειρά του Δρομέα (αγοράστηκε περίπου στα 210 ευρό).

Γενικά με την τρέχουσα καρέκλα είμαι χαρούμενος αλλά επειδή θα πρέπει να μετακινηθεί στο εξοχικό το καλοκαίρι για work from home / remote καταστάσεις είμαι ανάμεσα στο να πάρω την ίδια ξανά ή να πάω σε κάτι καλύτερο.

Το μόνο που με προβληματίζει ειναι η υποστήριξη που θα έχω Ελλάδα αν χρειαστώ κάτι αν πάω σε αγορά από εξωτερικό - αλλιώσ έχω κάτσει στη Mira 2 και ήταν όντωσ άπαιχτη / άλλη κατηγορία ! 

Επεξ/σία από gianso
Typos
Δημοσ.
13 ώρες πριν, zacharias99 είπε

θα διαφωνήσω στο κομμάτι των τιμών.

Αυτές οι καρέκλες αξίζουν και το τελευταίο ευρώ.

Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω το εξής: Πριν περίπου 20 χρόνια είχα αγοράσει μια Hag καρέκλα στα 600 ευρώ.

Έχω κάτσει πάνω χιλιάδες ώρες. (είμαι γύρω στα 80-90 κιλά και έχω χάσει αρκετά χρόνια της ζωής μου με gaming). Η καρέκλα είναι σαν καινούργια από όλες τις απόψεις.

Ακόμα και το ύφασμα της είναι σε άριστη κατάσταση. 

Δεν θα μπω καν στο κομμάτι του πόσο σωστά κάθεσαι και πόσο βοηθάει το σώμα σου.

Καλά θα κάνεις να επενδύσεις σε μια τόσο καλή καρέκλα. Ρίξε μια ματιά και σε Hag αφού πας τόσο ψηλά σε τιμή. Νομίζω ότι ανήκουν στην elite.

Για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση ότι είναι στα 1000+ € η HM, γι αυτο αναφέρθηκα στα μισά λεφτά. 

Συμφωνώ ότι τέτοιου τύπου καρέκλες είναι ιδανικές για πολύωρη χρήση, αλλά κατά τη γνώμη μου λίγο το έχουμε χάσει με τις τιμές. Αν όμως κάποιος διαθέτει το budget και δεν θα του λείψουν τα 900€ προφανώς και να προβεί στην αγορά. 

Άτομα με πιο σφιχτό budget θα έχουν εξίσου ικανοποιητική εμπειρία με μια καρέκλα Sigma Office πχ (θα βγει περίπου 35% κάτω σε τιμή, κι από ποιότητα τη θεωρώ αρκετά καλή). 

Δημοσ.

Ξανασημειώνω και εγώ, ότι δεν είναι καθόλου χάσιμο χρημάτων κλπ η αγορά εργονομικής καρέκλας γραφείου. Και να μην έχεις το budget, καλύτερα πάρτη με δόσεις, γιατί μελλοντικά η μέση σου και η πλάτη σου θα σε ευγνωμονούν για την επιλογή σου. 

Προσωπικά εμένα η Mirra 2 και η Aeron δε μου έκατσαν καλά όταν τις δοκίμασα, αλλά αν OP τις έχεις δοκιμάσει και σου κάνουν, εννοείται πας για αυτές καρφωτά. Πραγματικά αν δουλεύεις 8ωρο πάνω στη καρέκλα, τα λεφτά της θα τα βγάλει πολυ σύντομα. Εγώ πήγα εν τέλει στη Haworth Zody, εφάμιλλη καρέκλα στο πόσο ανατομική είναι, απλά χωρίς mesh κάθισμα (αυτό ήταν το dealbreaker για μένα στις herman miller, δε μου ήταν άνετο το κάθισμα μετά από αρκετή ώρα χρήσης).

Αν κοιτάς κι άλλες καρέκλες πάντως, πήγαινε ρίξε μια ματιά και στις steelcase της ΕΚΑ ΕΛΛΑΣ, τις βρήκα επίσης πολύ άνετες και ευχάριστες, ειδικά την Amia.

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Ξανασημειώνω και εγώ, ότι δεν είναι καθόλου χάσιμο χρημάτων κλπ η αγορά εργονομικής καρέκλας γραφείου. Και να μην έχεις το budget, καλύτερα πάρτη με δόσεις, γιατί μελλοντικά η μέση σου και η πλάτη σου θα σε ευγνωμονούν για την επιλογή σου. 

Προσωπικά εμένα η Mirra 2 και η Aeron δε μου έκατσαν καλά όταν τις δοκίμασα, αλλά αν OP τις έχεις δοκιμάσει και σου κάνουν, εννοείται πας για αυτές καρφωτά. Πραγματικά αν δουλεύεις 8ωρο πάνω στη καρέκλα, τα λεφτά της θα τα βγάλει πολυ σύντομα. Εγώ πήγα εν τέλει στη Haworth Zody, εφάμιλλη καρέκλα στο πόσο ανατομική είναι, απλά χωρίς mesh κάθισμα (αυτό ήταν το dealbreaker για μένα στις herman miller, δε μου ήταν άνετο το κάθισμα μετά από αρκετή ώρα χρήσης).

Αν κοιτάς κι άλλες καρέκλες πάντως, πήγαινε ρίξε μια ματιά και στις steelcase της ΕΚΑ ΕΛΛΑΣ, τις βρήκα επίσης πολύ άνετες και ευχάριστες, ειδικά την Amia.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου - ναι τισ εχω δοκιμασει (βεβαια δεν εχω κατσει πάνω από 3-4 ωρες συνολο απο 2 φορες για να ξερω σε βαθοσ 8ωρου πωσ ειναι) αλλα μου ηταν βολικη σιγουρα. 

Τωρα σε αυτη που εχω το μονο αρνητικο ειναι η ζεστη το καλοκαιρι - με mesh καθισμα θα ναι πιο δροσερα το καλοκαιρι χωρισ ερωτημα. 

Γενικά δουλεύω 8-10 ωρες τη μερα πάνω κάτω (software engineer γαρ) αλλα καθομαι και τα ΣΚ στον υπολογιστη σαν τιμιοσ nerd οποτε σιγουρα αξιζει η φαση - συμφωνω 100% για το θεμα μεσησ κτλπ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gianso είπε

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου - ναι τισ εχω δοκιμασει (βεβαια δεν εχω κατσει πάνω από 3-4 ωρες συνολο απο 2 φορες για να ξερω σε βαθοσ 8ωρου πωσ ειναι) αλλα μου ηταν βολικη σιγουρα. 

Τωρα σε αυτη που εχω το μονο αρνητικο ειναι η ζεστη το καλοκαιρι - με mesh καθισμα θα ναι πιο δροσερα το καλοκαιρι χωρισ ερωτημα. 

Γενικά δουλεύω 8-10 ωρες τη μερα πάνω κάτω (software engineer γαρ) αλλα καθομαι και τα ΣΚ στον υπολογιστη σαν τιμιοσ nerd οποτε σιγουρα αξιζει η φαση - συμφωνω 100% για το θεμα μεσησ κτλπ.

Ρίξε και μια ματιά αν θες στην Sigma Office 1see, ίσως σε βολέψει. Την έχω στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό αλλά ποτέ δεν βρήκα χρόνο να πάω να την δοκιμάσω. Η τιμή της αν δεν κάνω λάθος κυμαίνεται γύρω στα 600€, με 5ετη εγγύηση. Αν κάνω το βήμα θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Πολύ προσοχή μόνο θα πω για τα καθίσματα mesh, γιατί έχουν τη τάση να μένουν σκληρά (για να μη χαλαρώσουν και σακουλιάσουν) με τη πιθανότητα για πολύωρες χρήσεις να είναι αρκετά σκληρά. Σίγουρα βολικά για το καλοκαίρι, αλλά πολύ προσοχή για να μη θυσιαστεί η άνεση για τις καλοκαιρινές ζέστες.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κάτσει (δουλέψει) σε ΗΜ Aeron και έχω πάθει την πλάκα μου. Για εμένα ότι καλύτερο ποιοτικά και σε άνεση. Τα τελευταία 15 χρόνια δουλεύω την Okamura contessa (https://www.sato.gr/el/karekles-grafeiou/dieuthintikes-karekles/contessa ) που τις φέρνει η SATO και είναι φθηνότερες απο τις ΗΜ αλλά αρκετά κοντά στην άνεση. Δεν έχουν πάθει τίποτα τόσα χρόνια που τις έχουμε στο γραφείο και έχουν περάσει όλων των ειδών οι $%#$% απο πάνω τους.

Στην καραντίνα που έψαχνα κάτι οικονομικότερο για το σπίτι (όνειρο να πάρω την Aeron ή έστω contessa) πήρα την @Work Iliac από Πλαίσιο και είναι πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της (350 ευρώ). Βλέπω οτι δεν την έχει τώρα και έχει μια παρόμοια https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/karekla-grafeiou-ioo-flex_3809692

Για εμένα αξίζει να πάρεις κάτι καλό και να σου μείνει απο το να αλλάζεις κάθε λίγα χρόνια. Βέβαια είναι μια μεγάλη επένδυση και όπως λες θες να είσαι σίγουρος οτι αν συμβεί κάτι μπορείς να την επισκευάσεις εδώ. Μπορείς να ρωτήσεις τον Δελούδη αν κάνει γενικά επισκευές σε κάτι που έχεις φέρει απο έξω (όχι αναγκαστικά στην εγγύηση).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας - κλείνω προς τη Mira 2 με παραγγελεία από το ολλανδικό site που εστειλα στο post που ειναι herman miller reseller στο Amsterdam. 

Αν τελικά γίνει η παραγγελία και παραλάβω θα μοιραστώ εντυπώσεις :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...