Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fysikos είπε

Χαλια ειδικα το βραδυ.το πρωι ειναι στα ιδια αλλα τωρα που το τεσταρα ειναι χαώδης η διαφοράScreenshot_20230329_213121_Speedtest.jpg.6aae81332eba9d98f7cb35a9ef51af8d.jpg..v vodafone c cosmote

Σε ποιά περιοχή btw?

Δημοσ.

Η συμβαση ειναι για 9 μηνες απεριοριστα δεδομενα και χρονος ομιλιας και τελος η μετα τους 9 μηνες αλαζει η συμβασει με αλλος ορους?

Δημοσ.

Καλημερα εμενα βλεπω την παρακατω προσφορα στο app του cu .

Ειναι πολυ καλη η μηπως εχει τιποτα κρυφο που δεν πηρα ακομα χαμπαρι 😆

Επισης λεει για 18 μηνες εννοει καθε μηνα αυτα που γραφει ; Και μετα τους 18 ληγει το καρτοπρογραμα η απλα συνεχιζει μεχρι 24 μηνες αλλα με αλλη χρεωση ; 

70B22217-5A88-43E3-BF88-D3C8D387A905.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορω απο καρτοκινητη Q να μετεφερω το νουμερο μου στην συγκεκριμενη εταιρεια και προγρμμα??? Ευχαριστω πολυ!

Οκ τωρα ειδα στην πρωτη σελιδα οτι αφορα μονο τα 500 πρωτα νουμερα!

Επεξ/σία από PedroG
Δημοσ.
1 ώρα πριν, plankir είπε

Η συμβαση ειναι για 9 μηνες απεριοριστα δεδομενα και χρονος ομιλιας και τελος η μετα τους 9 μηνες αλαζει η συμβασει με αλλος ορους?

Ποια σύμβαση;ποιοι όροι;κάρτοκινητο είναι.και λεφτά να μην βάλεις δεν θα σου πει κανένας τίποτα.

Χτες ενεργοποιήθηκε.για την δουλειά που το ήθελα μια χαρά είναι και έχει και 5g.

Καθόλη τη διαδρομή στον Κηφισό από Αττική οδό μέχρι Ρέντη,είχα 5g.

42 λεπτά πριν, malias4 είπε

Καλημερα εμενα βλεπω την παρακατω προσφορα στο app του cu .

Ειναι πολυ καλη η μηπως εχει τιποτα κρυφο που δεν πηρα ακομα χαμπαρι 😆

Επισης λεει για 18 μηνες εννοει καθε μηνα αυτα που γραφει ; Και μετα τους 18 ληγει το καρτοπρογραμα η απλα συνεχιζει μεχρι 24 μηνες αλλα με αλλη χρεωση ; 

70B22217-5A88-43E3-BF88-D3C8D387A905.jpeg

Καρτοπρογραμμα όχι καρτοκινητο όπως είναι η προσφορά.δες όρους και κρίνε.τα 100gb είναι με κόφτη;μιλά με live chat

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Ποια σύμβαση;ποιοι όροι;κάρτοκινητο είναι.και λεφτά να μην βάλεις δεν θα σου πει κανένας τίποτα.

Χτες ενεργοποιήθηκε.για την δουλειά που το ήθελα μια χαρά είναι και έχει και 5g.

Καθόλη τη διαδρομή στον Κηφισό από Αττική οδό μέχρι Ρέντη,είχα 5g.

Καρτοπρογραμμα όχι καρτοκινητο όπως είναι η προσφορά.δες όρους και κρίνε.τα 100gb είναι με κόφτη;μιλά με live chat

Μικρό update ακόμα όσο μιλάμε ΔΕΝ έχουν κάνει deactivate το offer ενώ κανονικά ήταν μέχρι εχθές οπότε προλαβαίνετε ακόμα
(Ακούγεται σαν να διαφημίζω γαμώτο..)

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα την τραβάνε την προσφορά αλλά εξέλιξη σε κάποιους σαν εμένα δεν υπάρχει..αν ούτε σήμερα βλέπω να το ακυρώνω...

Δημοσ.

Και εγώ δεν είχα πρόοδο στην παραγγελία και έστειλα εχτές μηνημα στο chat να δω αν έχουν λάβει την ταυτότητα μου μου απάντησαν ναι καιβοτι προχωράει κανονικά και μετά από ένα λεπτό έλαβα μηνημα ότι η αίτηση σας ακυρώθηκε με επιτυχία..... Ότι να είναι έστειλα πάλι στο chat και μου είπαν θα με καλέσουν σήμερα.... Ακόμα τίποτα 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

Ακόμα την τραβάνε την προσφορά αλλά εξέλιξη σε κάποιους σαν εμένα δεν υπάρχει..αν ούτε σήμερα βλέπω να το ακυρώνω...

Κάνε λίγη υπομονή ,εγώ από Άργος και η κολλητή μου από Ρόδο παραγγείλαμε ταυτόχρονα την Πέμπτη και Η όλη διαδικασία άρχισε να κινείται χθες και έφτασε στις πόλεις μας σήμερα

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

Εμένα σκέψου έφτασε η sim και απλά περιμένω να ολοκληρωθεί η φορητότητα του αριθμού

• Like 1
Δημοσ.

Δευτερα παρελαβα την καρτα, Τριτη με πηρε τηλ η cosmote για να ρωτησει αν ισχυει το αιτημα φορητοτητας και χτες (τεταρτη) 5 το απογευμα εγινε η φορητοτητα. 

Το αστειο ειναι οτι στις 5 χτες με πηρε παλι η cosmote να διαπραγματευτει και οσο μιλουσαμε εχασε το σημα η SIM τους γιατι ολοκληρωθηκε  η φορητοτητα heh. Κριμας γιατι υπηρχε μια μικρη πιθανοτητα και καπου να καταληγαμε...

Σε περιπτωση που ενδιαφερει αλλους που θα τους παρουν επισης, εγω τους ειπα οτι δεν προλαβα την προσφορα με 13.70 απεριοριστα και φορητοτητα του σταθερου σε 100mbps με 28.90 και η προταση τους ηταν η εξης :

φορητοτητα σταθερου σε 100mbps 28.90 και το απεριοριστα στο κινητο εχει 30ε αλλα θα μου εδιναν 2 παγια δωρο και στο σταθερο και στο κινητο και 50ε δωροεπιταγη στο Γερμανο. Την ωρα που ρωτουσα τι δεσμευση εχει στο κινητο (γιατι υπεθεσα το σταθερο ηταν 2ετης) κοπηκε η γραμμη. 

Αν υποθεσουμε 2 ετη δεσμευση και στο κινητο, αυτο που δινουν (τα παγια δωρο) εχει αξια : (28.90 x2) + (30 x2) + 50 = 167.8e επιμερισμενο σε 24 μηνες βγαινει 7ε εκπτωση το μηνα που αν παει ολη στο κινητο ας πουμε θα το πηγαινε στα 23ε. Klein, δε θα δεχομουνα προσωπικα.

Συνεχιζοντας, στις 5 χτες κοπηκε το σημα στην cosmote SIM, εβαλα την vodafone και στην αρχη ειχε φραγη κλησεων. σταδιακα σε μιση ωρα εφυγε η φραγη και περιμενα να δω τα 12ε καρτα μεσα ή το προγραμμα. Μεχρι τις 7 δεν εγινε κατι και εγραψα στο chat στο site τους. Δεν μου απαντησε κανεις αλλα εγραφε οτι θα προωθησουν το αιτημα στο αρμοδιο τμημα, και σε μιση ωρα ειχα απεριοριστα και 0.1ε υπολοιπο.....οποτε ολα καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Δευτερα παρελαβα την καρτα, Τριτη με πηρε τηλ η cosmote για να ρωτησει αν ισχυει το αιτημα φορητοτητας και χτες (τεταρτη) 5 το απογευμα εγινε η φορητοτητα. 

Το αστειο ειναι οτι στις 5 χτες με πηρε παλι η cosmote να διαπραγματευτει και οσο μιλουσαμε εχασε το σημα η SIM τους γιατι ολοκληρωθηκε  η φορητοτητα heh. Κριμας γιατι υπηρχε μια μικρη πιθανοτητα και καπου να καταληγαμε...

Σε περιπτωση που ενδιαφερει αλλους που θα τους παρουν επισης, εγω τους ειπα οτι δεν προλαβα την προσφορα με 13.70 απεριοριστα και φορητοτητα του σταθερου σε 100mbps με 28.90 και η προταση τους ηταν η εξης :

φορητοτητα σταθερου σε 100mbps 28.90 και το απεριοριστα στο κινητο εχει 30ε αλλα θα μου εδιναν 2 παγια δωρο και στο σταθερο και στο κινητο και 50ε δωροεπιταγη στο Γερμανο. Την ωρα που ρωτουσα τι δεσμευση εχει στο κινητο (γιατι υπεθεσα το σταθερο ηταν 2ετης) κοπηκε η γραμμη. 

Αν υποθεσουμε 2 ετη δεσμευση και στο κινητο, αυτο που δινουν (τα παγια δωρο) εχει αξια : (28.90 x2) + (30 x2) + 50 = 167.8e επιμερισμενο σε 24 μηνες βγαινει 7ε εκπτωση το μηνα που αν παει ολη στο κινητο ας πουμε θα το πηγαινε στα 23ε. Klein, δε θα δεχομουνα προσωπικα.

Συνεχιζοντας, στις 5 χτες κοπηκε το σημα στην cosmote SIM, εβαλα την vodafone και στην αρχη ειχε φραγη κλησεων. σταδιακα σε μιση ωρα εφυγε η φραγη και περιμενα να δω τα 12ε καρτα μεσα ή το προγραμμα. Μεχρι τις 7 δεν εγινε κατι και εγραψα στο chat στο site τους. Δεν μου απαντησε κανεις αλλα εγραφε οτι θα προωθησουν το αιτημα στο αρμοδιο τμημα, και σε μιση ωρα ειχα απεριοριστα και 0.1ε υπολοιπο.....οποτε ολα καλα.

Άρα η φορητότητα ολοκληρώνεται μία μέρα μετά την επιβεβαίωση απο τον πάροχο που φεύγεις; Τότε να ελπίζω ότι θα πάω vodafone σήμερα.
Επίσης πραγματικά αστεία ιστορία να σε παίρνουν για αντιπρόταση και να πέφτει η γραμμή. Φαντάζομαι τον υπάλληλο που σου μίλαγε να λέει "καλά ρε μ... τι του κόβετε τη σύνδεση, λίγο ήθελα να τον πείσω"😂

EDIT: Η προσφορά στο σάιτ αλλάχτηκε με τις εξής:

image.png.ec815025f2ae046c262e5a645a1a5ce2.png

Επεξ/σία από Kag1ante
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Άρα η φορητότητα ολοκληρώνεται μία μέρα μετά την επιβεβαίωση απο τον πάροχο που φεύγεις; Τότε να ελπίζω ότι θα πάω vodafone σήμερα.
Επίσης πραγματικά αστεία ιστορία να σε παίρνουν για αντιπρόταση και να πέφτει η γραμμή. Φαντάζομαι τον υπάλληλο που σου μίλαγε να λέει "καλά ρε μ... τι του κόβετε τη σύνδεση, λίγο ήθελα να τον πείσω"😂

EDIT: Η προσφορά στο σάιτ αλλάχτηκε με τις εξής:

image.png.ec815025f2ae046c262e5a645a1a5ce2.png

https://www.skroutz.gr/s/21116019/Setty-GSM043160-Power-Bank-10000mAh-με-2-Θύρες-USB-A-Μαύρο.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...