fysikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, ForuMakis είπε Έχουν ενεργοποιηθεί σε κάποιον τα unlimited data; Σε μένα μέχρι στιγμής μου έχει δώσει κάποια GB μόνο με την ενεργοποίηση της sim Μολις την εβαλα στο κινητο κ το ενεργοποιησα, ηρθε μνμ οτι ενεργοποιηθηκαν τα unlimited data
ForuMakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, fysikos είπε Μολις την εβαλα στο κινητο κ το ενεργοποιησα, ηρθε μνμ οτι ενεργοποιηθηκαν τα unlimited data Δεν έχω λάβει σχετική μήνυμα και ούτε μου έχουν αφαιρεθεί τα 12€ από το υπόλοιπο. Εσένα σου έχουν αφαιρεθεί δηλαδή;
fysikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, ForuMakis είπε Δεν έχω λάβει σχετική μήνυμα και ούτε μου έχουν αφαιρεθεί τα 12€ από το υπόλοιπο. Εσένα σου έχουν αφαιρεθεί δηλαδή; Οταν ηρθε το κουριερ πληρωσα τα 12ε και μετα απο 20' που ασχοληθηκα, εβαλα την εφαρμογη cu , την καρτα sim και τωρα στην εφαρμογη δεν εχω χρηματα και βγαζει απειρα data
Kag1ante Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, fysikos είπε Οταν ηρθε το κουριερ πληρωσα τα 12ε και μετα απο 20' που ασχοληθηκα, εβαλα την εφαρμογη cu , την καρτα sim και τωρα στην εφαρμογη δεν εχω χρηματα και βγαζει απειρα data Νέο νούμερο ή φορητότητα; Επίσης καθόλου χρήματα; Δεν θα έπρεπε να μείνει η διαφορά εφόσον το πακέτο κοστίζει 10,9?
alexx_bauer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 45 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Δεν θα έπρεπε να μείνει η διαφορά εφόσον το πακέτο κοστίζει 10,9? Μήπως το υπόλοιπο ειναι φόρος;
g_kor06 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Απο προχτες που μου ήρθε μνμ απο Vodafone οτι η αίτηση φορητότητας καταχωρήθηκε , εως τώρα δεν έχω κάποιο νεότερο νέο...Ξέρετε αν αργεί περεταίρω η όλη διαδικασία ;;
ForuMakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μολις ενημερωθηκα απο το υπεροχο live chat της CU οτι: Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διαθέσατε! Βάσει ελέγχου φαίνεται πως δεν έχει αποδοθεί το offer στη γραμμή σας. Θα μπορούσατε να μας πληκτρολογήσετε το ID παραγγελίας, για να καταχωρηθεί το σχετικό αίτημα ελέγχου; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινονται ολα αυτοματοποιημενα και ταλαιπωρουμαι να επικοινωνω καθε τρεις και λιγο με το support τους. Ετσι και δεν λαβω την προσφορα ενω ειναι ο μοναδικος λογος που εβγαλα νεα sim. Edit: Μου ηρθε μολις sms οτι ενεργοποιηθηκαν τα unlimited data. Επρεπε να επικοινωνησω εγω ομως μαζι τους για να γινει η δουλεια. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από ForuMakis
tsakitsan95 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Και μένα μόλις ενεργοποιήθηκε η κάρτα και δε βλέπω τα unlimited να υπάρχουν Update: Μου ήρθε μήνυμα και ενεργοποιήθηκε το πακέτο μόνο του. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από tsakitsan95
ChrisN.S. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 όσοι ήσασταν σε cosmote και πήγατε με φορητότητα πως την βλέπετε την ταχύτητα;
dalan2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Εμένα τρίτη μέρα και εξακολουθεί να είναι κολλημένο στο βήμα 2ο.. περίεργο...
blade-17 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε όσοι ήσασταν σε cosmote και πήγατε με φορητότητα πως την βλέπετε την ταχύτητα; Εβαλα την sim πριν 10 λεπτά. Με COSMOTE έπιανα 5G με Vodafone πιάνω Ε. Λογικά θα φτιάξει γιατί γενικά πιάνει 5G η Vodafone στην περιοχή μου. Όταν πιάσει θα σου πω. Κέντρο Αθήνας 1
Kag1ante Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, blade-17 είπε Εβαλα την sim πριν 10 λεπτά. Με COSMOTE έπιανα 5G με Vodafone πιάνω Ε. Λογικά θα φτιάξει γιατί γενικά πιάνει 5G η Vodafone στην περιοχή μου. Όταν πιάσει θα σου πω. Κέντρο Αθήνας 4G ΝΑΙ στο 1285 στείλε το ως sms 2
alexx_bauer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, dalan2007 είπε Εμένα τρίτη μέρα και εξακολουθεί να είναι κολλημένο στο βήμα 2ο.. περίεργο... Εμένα ήταν από την Πέμπτη και ξεκόλλησε σήμερα και βρίσκεται στο δρόμο ήδη. 1 ώρα πριν, tsakitsan95 είπε Και μένα μόλις ενεργοποιήθηκε η κάρτα και δε βλέπω τα unlimited να υπάρχουν Update: Μου ήρθε μήνυμα και ενεργοποιήθηκε το πακέτο μόνο του. Εμένα η κάρτα είναι στο δρόμο αλλά μου ήρθε μήνυμα στο υπάρχον τηλέφωνο ότι έχει ενεργοποιηθεί και αυτό και η έξτρα κάρτα.
keeper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Βρε παιδια αυτη η σβουμ μονο σε εμενα κανει νερα? χειροτερη εμπειρια δεν εχω ξανασυναντησει. Λες και δεν θελουν να παραδοσουν
fysikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε όσοι ήσασταν σε cosmote και πήγατε με φορητότητα πως την βλέπετε την ταχύτητα; Χαλια ειδικα το βραδυ.το πρωι ειναι στα ιδια αλλα τωρα που το τεσταρα ειναι χαώδης η διαφορά..v vodafone c cosmote 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις