[email protected] Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, fysikos είπε Σε συνομιλία με την εξυπηρέτηση πελατών μου ανέφεραν πως δεν εχει τα ιδια προνομια Τι προνόμια έχει σου είπαν? Δεύτερη σιμ δίνουν και σε αυτούς που κάνουν φορητοτητα?
fysikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, [email protected] είπε Τι προνόμια έχει σου είπαν? Δεύτερη σιμ δίνουν και σε αυτούς που κάνουν φορητοτητα? Δεν μου ειπαν. Ναι Εβαλα την καρτα σιμ της vodafone στο s21 και ενω κανω κανονικα κλησεις και στο cu app μου εμφανιζει πως εχω απειρα gb δεν μπορω να συνδεθω στο διαδίκτυο.σιπλα στις γραμμες δικτύου μου εμφανιζει το Ε. Καμια ιδεα τι φταιει;
Belial Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, fysikos είπε Δεν μου ειπαν. Ναι Εβαλα την καρτα σιμ της vodafone στο s21 και ενω κανω κανονικα κλησεις και στο cu app μου εμφανιζει πως εχω απειρα gb δεν μπορω να συνδεθω στο διαδίκτυο.σιπλα στις γραμμες δικτύου μου εμφανιζει το Ε. Καμια ιδεα τι φταιει; 4G ΝΑΙ στο 1285 στείλε το ως sms
fysikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, Belial είπε 4G ΝΑΙ στο 1285 στείλε το ως sms VODAFONE: TO AITHMA ΣAΣ KATAXΩPHΘHKE KAI ΘA OΛOKΛHPΩΘEI MEΣA ΣE 24 ΩPEΣ. ENΔEXETAI NA XPEIAΣTEI EΠANEKKINHΣH THΣ ΣYΣKEYHΣ ΣAΣ. ΣE ΠEPIΠTΩΣH KAΘYΣTEPHΣHΣ EΠIΣKEΦΘEITE ENA KATAΣTHMA VODAFONE H' EΠIKOINΩNHΣTE ME EKΠPOΣΩΠO MAΣ, ΣTO 13830 ΓIA IΔIΩTEΣ H' 1399 ΓIA ETAIPIKOYΣ ΣYNΔPOMHTEΣ. Δλδ για ποιον λογο να χρειάζεται αυτη η διαδικασία.... Τωρα ειμαι με Εdge και πραγματικα απογοήτευση... Θα λαβω καποια ειδοποίηση οτν ενεργοποιηθεί το 4g;
Belial Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Τί να σου πώ 🤷♂️ μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα μου είχε ενεργοποιηθεί. Κάνε και την επανεκκίνηση καλού κακού.
fysikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Πηρε 5g μετα απο επανεκκίνηση αλλα εχω τραγικες επιδοσεις. Απο 500+ με cosmote σε 50 με cu?!?!?!
Kag1ante Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, fysikos είπε Πηρε 5g μετα απο επανεκκίνηση αλλα εχω τραγικες επιδοσεις. Απο 500+ με cosmote σε 50 με cu?!?!?! Αν δοκιμάσεις να κλειδώσεις ωστε να πιάνει μεχρι 4g+ τι ταχύτητες έχεις;
fysikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 μάλλον εστρωσε η κατάσταση και πλέον έχω παραπλήσιες ταχύτητες. ολα οκ 2
Kag1ante Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω εχω θέμα με την μεταφορική τώρα. Ανάθεμα τη svuum, είχα ώρα παράδοσης 5 με 6 και ο θεος ήρθε 21:30... σε κατάστημα που είχε κλείσει.. EDIT: ευτυχώς μίλησα με νέο οδηγό και του είπα αν το δει κλειστά σήμερα να πάρει ένα τηλέφωνο να το περάσει κάτω απο τη πόρτα EDIT 2: Ο απόλυτος θεός ενώ σήμερα έλεγε 6 με 7 θα είναι εδώ ήρθε στη 1.. Μάγκας. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι είχε 2ο νούμερο και τη δωροεπιταγή 15€ adidas.Αναμένουμε για ενεργοποίηση Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από Kag1ante 1 1
oldnew Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Υπάρχει κάποιο όριο ημερών για να ενεργοποιήσουμε την καρτα σιμ μολις την παραλάβουμε? Γιατί εχω ηδη απεριόριστα στην κόσμοτε για καμια βδομάδα που πιάνει απείρως καλύτερα.
Titanik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Το φοιτητικο καρτοπρόγραμμα (6.66€) της μητέρας μου λήγει το Μάιο, μπορεί νσ μεταφερθεί σε αυτό;
penny_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, oldnew είπε Υπάρχει κάποιο όριο ημερών για να ενεργοποιήσουμε την καρτα σιμ μολις την παραλάβουμε? Γιατί εχω ηδη απεριόριστα στην κόσμοτε για καμια βδομάδα που πιάνει απείρως καλύτερα. Στην προηγουμενη προσφορά που πηρα νεα σιμ ειχε ενεργοποιηθει την ημερα που πηρα το sms και ας την εβαλα σε κινητο 1 βδομαδα αργοτερα 1
ulb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, oldnew είπε Υπάρχει κάποιο όριο ημερών για να ενεργοποιήσουμε την καρτα σιμ μολις την παραλάβουμε? Γιατί εχω ηδη απεριόριστα στην κόσμοτε για καμια βδομάδα που πιάνει απείρως καλύτερα. Σε αυτή της προσφοράς εμένα μου αναγράφει ενεργοποίηση έως 01.02.2024 και σε αυτή του δώρου έως 04.05.2024. Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν: Αναφορά σε κείμενο Ο αριθμός δώρο έχει την δυνατότητα για τους πρώτους 3 μήνες στην πρώτη ανανέωση τον διπλασιασμό της χρηματικής σας ανανέωσης. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από ulb 1
ForuMakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Έχουν ενεργοποιηθεί σε κάποιον τα unlimited data; Σε μένα μέχρι στιγμής μου έχει δώσει κάποια GB μόνο με την ενεργοποίηση της sim
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, fysikos είπε μάλλον εστρωσε η κατάσταση και πλέον έχω παραπλήσιες ταχύτητες. ολα οκ Παιζει ρολο και η ωρα που κανεις ενα τεστ, αλλα νουμερα βλεπεις σε ωρα αιχμης οπως το χθεσινο σου και αλλα σε χαλαρη ωρα οπως το σημερινο που ειναι 9 το πρωι. Δοκιμασε το βραδυ παλι στις 12 οπως χθες και βλεπεις αν εστρωσε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις