Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που έκανα φορητότητα από cosmote φοιτητικό δεν πιστεύω να μου δώσουνε 2 νούμερα. Δεν τα θέλω να πω την αλήθεια. 

Δημοσ.

Από Τετάρτη παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Λογικά μέχρι αύριο θα σου έρθει email από την εταιρεία ταχυμεταφορών.  Svuum. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Belial είπε

Από Τετάρτη παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Λογικά μέχρι αύριο θα σου έρθει email από την εταιρεία ταχυμεταφορών.  Svuum. 

Διόρθωση δεν τα έγραψα σωστά. Η sim είναι καθοδόν as we speak, βλέπω τον διανομέα απο το tracking

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Διόρθωση δεν τα έγραψα σωστά. Η sim είναι καθοδόν as we speak, βλέπω τον διανομέα απο το tracking

Εγώ παρέλαβα από Παρασκευή και ακόμα να το ενεργοποιήσουν.το έδωσα αίτημα και περιμένω απαντηση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Εγώ παρέλαβα από Παρασκευή και ακόμα να το ενεργοποιήσουν.το έδωσα αίτημα και περιμένω απαντηση

Αν είσαι φορητοτητα πιστεύω θέλει κάποιες μέρες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Αν είσαι φορητοτητα πιστεύω θέλει κάποιες μέρες

Φορητότητα η οποία λέει ότι ολοκληρώθηκε.τεσπα έχω δεδομένα με nova ,οπότε δεν με χάλασε ιδιαιτερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kag1ante είπε

Έχω μύνημα ότι έρχεται η sim και επιτέλους έφυγα απο το βήμα 2
Λίγο έμεινε (ελπίζω)

Screenshot 2023-03-28 173820.png

εμενα εχει κολλησει στα δικαιολογητικά. Αν και ειμα σιγουρος πως τα ειχα ανεβασει,να τα ανεβασω παλι;  Ή θα εχω κανενα θέμα?   

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε

εμενα εχει κολλησει στα δικαιολογητικά. Αν και ειμα σιγουρος πως τα ειχα ανεβασει,να τα ανεβασω παλι;  Ή θα εχω κανενα θέμα?   

Κοίτα και εμένα είχε κολλήσει 2-3 μέρες έτσι οπότε υπομονή

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθαν οι sim. Γνωρίζουμε αν πρεπει να ενεργοποιηθει αμεσα η sim με ρα απεριόριστα data ή αν μπορω να κανω την ενεργοποιηση πχ σε 10 ημέρες;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, fysikos είπε

Ηρθαν οι sim. Γνωρίζουμε αν πρεπει να ενεργοποιηθει αμεσα η sim με ρα απεριόριστα data ή αν μπορω να κανω την ενεργοποιηση πχ σε 10 ημέρες;

Δεν σου είχε στο πακέτο μια κάρτα 12€;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rattlehead είπε

Δεν σου είχε στο πακέτο μια κάρτα 12€;

Στο πακετο υπηρχαν 2 καρτες sim. Αε εκείνη που ςγραφε 12ε ενεργοποιήθηκαν αυτοματα τα απεριόριστα mb μολις την εβαλα στο κινητό. Επισης υπάρχει και κουπονι -15€ για αγορές απο την Adidas 

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα & εγώ την Sim ( κύρια & δεύτερο αριθμό )

Αναμένω την ολοκλήρωση της φορητότητας ...

Εχετε εικόνα πόσες μέρες χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ;;

Δημοσ.

Η 2η sim που σου ήρθε έχει και αυτή unlimited για 9 μήνες;;

(Σήμερα παρέλαβα και εγώ από φορητότητα τον φάκελο που είχε μέσα και μια 2η sim )

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katcos είπε

Η 2η sim που σου ήρθε έχει και αυτή unlimited για 9 μήνες;;

(Σήμερα παρέλαβα και εγώ από φορητότητα τον φάκελο που είχε μέσα και μια 2η sim )

Σε συνομιλία με την εξυπηρέτηση πελατών μου ανέφεραν πως δεν εχει τα ιδια προνομια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...