Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε εμένα ήρθε μόλις. Το αστείο είναι ότι το νούμερο του δώρου είναι τέρμα απλό σε σύγκριση με το άλλο. Μακάρι να μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό αν και τη θέλω κυρίως για δεύτερη κάρτα καθαρά και μόνο για τα απεριόριστα δεδομένα.

Δημοσ.

Στην εξυπηρέτηση πελατών μου ξεκαθαρισαν οτι η 2η καρτα σιμ δεν θα εχει σχέση με αυτη την προσφορά των unlimited αλλα θα εχει αλλες προσφορες

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ulb είπε

Και σε εμένα ήρθε μόλις. Το αστείο είναι ότι το νούμερο του δώρου είναι τέρμα απλό σε σύγκριση με το άλλο. Μακάρι να μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό αν και τη θέλω κυρίως για δεύτερη κάρτα καθαρά και μόνο για τα απεριόριστα δεδομένα.

Χάχα και σε μενα το ίδιο.

Με τις 2ες sim μάλλον εμφανίζουν πολλούς συνδρομητές...

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

Έκανα το Σάββατο την αίτηση αλλά με έχουν αφήσει στο διαβάστηκε 😂

Εγώ την Πέμπτη. Είμαι σίγουρη πως ανέβασα την ταυτότητα μου από το κινητό, μου ήρθε κ επιβεβαίωση παραγγελίας. Ελπίζω να μη κάνουν καμία Μ....α, αλλά δε θα έπρεπε έστω ένα sms να έχει έρθει;

Screenshot_20230327-170905_Chrome~2.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε

Εγώ την Πέμπτη. Είμαι σίγουρη πως ανέβασα την ταυτότητα μου από το κινητό, μου ήρθε κ επιβεβαίωση παραγγελίας. Ελπίζω να μη κάνουν καμία Μ....α, αλλά δε θα έπρεπε έστω ένα sms να έχει έρθει;

Screenshot_20230327-170905_Chrome~2.png

Στο ιδιο status εχω μεινει κ γω.....

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, fysikos είπε

Ενημερωθηκε κ αλλος οτι θα του δοθεί δωρο εξτρα sim με καθε παραγγελία;

Έχω κάνει 2 παραγγελιες, 1 για μεταφορά αριθμου και μια για νεο αριθμο και μου ηρθαν 2 μηνυματα 1 ότι εχει δρομολογηθει η μεταβαση στο cu και 2 οτι το νουμερο 69.... Κ το νούμερο 69....ειναι τα νεα μου cu

Η έξτρα ΣΙΜ δεν είναι με απεριοριστα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...