Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexx_bauer είπε

Παρομοίως. Θεωρητικά η ορθή χρήση θα είναι για Ε.Ε. μόνο (ελπίζω)

Ποια "ορθη χρηση"; Για εντος ΕΕ το οριο ειναι πολυ χαμηλα, δεν ταιριαζει ο ορος "ορθη χρηση", μην μπερδευτει κανεις:

• H προσφορά ισχύει για χρήση στην Ε.Ε μέχρι 9,8GB.
  • Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ποια "ορθη χρηση"; Για εντος ΕΕ το οριο ειναι πολυ χαμηλα, δεν ταιριαζει ο ορος "ορθη χρηση", μην μπερδευτει κανεις:

• H προσφορά ισχύει για χρήση στην Ε.Ε μέχρι 9,8GB.

Ήθελα απλώς να πω πως στην Ελλάδα είναι απεριόριστα ενώ εξωτερικό στην Ε.Ε. σε πλαίσια ορθής χρήσης (κατ αυτούς/

Δημοσ.
15 ώρες πριν, alexx_bauer είπε

Ήθελα απλώς να πω πως στην Ελλάδα είναι απεριόριστα ενώ εξωτερικό στην Ε.Ε. σε πλαίσια ορθής χρήσης (κατ αυτούς/

Δλδ στην Ελλάδα είναι όντως απεριόριστα?

Μπορείς να το έχεις κ hot spot δλδ κ να παίζεις on line?

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε καμιά ιδέα τι συμβαίνει γενικά όταν λήξει η προσφορά? Δηλαδή μετά το 9μηνο πας στις κλασικές δυνατότητες του πακέτου ή πχ σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προτείνουν κατι καλύτερο απο τα στάνταρ? 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, oldnew είπε

Έχουμε καμιά ιδέα τι συμβαίνει γενικά όταν λήξει η προσφορά? Δηλαδή μετά το 9μηνο πας στις κλασικές δυνατότητες του πακέτου ή πχ σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προτείνουν κατι καλύτερο απο τα στάνταρ? 

Θα το μάθεις τότε.

Υπολόγιζε ότι θα γυρίσεις σε απλό CU και έχει τα μάτια σου ανοικτά τους επόμενους 9 μήνες πότε θα σκάσει προσφορά για συμβόλαιο απεριόριστα έως 15€...

Με την τάση και τον ανταγωνισμό που υπάρχει θεωρώ σίγουρο πως θα σκάσει κάτι τέτοιο μέχρι τα Χριστούγεννα, και το πλεονέκτημα αυτής εδώ της προσφοράς είναι ότι είσαι με κάρτα και φεύγεις οπότε θες...

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, oldnew είπε

Θεωρητικά τπτ... Επειδή είναι καρτοκινητό, απλά θα χρειαστεί να βάλεις κάποιο άλλο πακέτο γιατί δεν θα έχεις πρόσβαση στο unlimited μετά τους 9 μήνες

Εγώ έκανα φορητότητα (είμαι στο περίμενε) θα δώ τι παίζει απο σήμα, ταχύτητα και cu around αντί για whatsup και βλέπουμε

• Like 1
Δημοσ.

φορητότητα στην συγκεκριμένη προσφορά από άλλο καρτοκινητό (f2g) στοιχίζει κάτι επιπλέον ή γίνεται κανονικά η διαδικασία;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

φορητότητα στην συγκεκριμένη προσφορά από άλλο καρτοκινητό (f2g) στοιχίζει κάτι επιπλέον ή γίνεται κανονικά η διαδικασία;

Εγώ πάντως όταν έκανα τη παραγγελία δεν είχα έξτρα χρέωση. Μόνο τα 12€ που στοιχίζει το πακέτο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Tιποτα, απλα θα χασεις το υπολοιπο που εχεις στον παλιο παροχο, αν εχεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Tιποτα, απλα θα χασεις το υπολοιπο που εχεις στον παλιο παροχο, αν εχεις.

Ακριβώς έτσι και σε περίπτωση που θέλεις να ξαναγυρίσεις στη wind/nova καρτοκινητό ,νομίζω ότι έχεις επιλογή μόνο το ΝΕΟ F2GO

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

5€ λόγω πληρωμής online 5€ λόγω καθυστέρησης

Ετσι οπως πανε θα το παρω και τσαμπα😂

Screenshot_20230324_195350_Messages.jpg

Αν πλήρωσες τα 12€ με κάρτα ,τότε είχε ένα banner ότι θα σου έδιναν 5€ δώρο στην κάρτα cu.εμενα ήρθε σήμερα,από Δευτέρα μου είπαν η μετάβαση.απο f2g(nova bye bye με τις μηδαμινές προσφορές)

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Αν πλήρωσες τα 12€ με κάρτα ,τότε είχε ένα banner ότι θα σου έδιναν 5€ δώρο στην κάρτα cu.εμενα ήρθε σήμερα,από Δευτέρα μου είπαν η μετάβαση.απο f2g(nova bye bye με τις μηδαμινές προσφορές)

Πότε έκανες την αίτηση;

Και ναι το banner το ειδα

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Πότε έκανες την αίτηση;

Και ναι το banner το ειδα

Πριν 2 μέρες.ομολογω δεν το περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...