Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, alexx_bauer είπε Παρομοίως. Θεωρητικά η ορθή χρήση θα είναι για Ε.Ε. μόνο (ελπίζω) Ποια "ορθη χρηση"; Για εντος ΕΕ το οριο ειναι πολυ χαμηλα, δεν ταιριαζει ο ορος "ορθη χρηση", μην μπερδευτει κανεις: H προσφορά ισχύει για χρήση στην Ε.Ε μέχρι 9,8GB.
serafeim71 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Ωραια ,σε Ευχαριστω παρα πολυ !! να σαι καλα φιλε μου 1
alexx_bauer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, matrixxx είπε Ποια "ορθη χρηση"; Για εντος ΕΕ το οριο ειναι πολυ χαμηλα, δεν ταιριαζει ο ορος "ορθη χρηση", μην μπερδευτει κανεις: H προσφορά ισχύει για χρήση στην Ε.Ε μέχρι 9,8GB. Ήθελα απλώς να πω πως στην Ελλάδα είναι απεριόριστα ενώ εξωτερικό στην Ε.Ε. σε πλαίσια ορθής χρήσης (κατ αυτούς/
charlie_GR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Ήθελα απλώς να πω πως στην Ελλάδα είναι απεριόριστα ενώ εξωτερικό στην Ε.Ε. σε πλαίσια ορθής χρήσης (κατ αυτούς/ Δλδ στην Ελλάδα είναι όντως απεριόριστα? Μπορείς να το έχεις κ hot spot δλδ κ να παίζεις on line? 1
oldnew Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Έχουμε καμιά ιδέα τι συμβαίνει γενικά όταν λήξει η προσφορά? Δηλαδή μετά το 9μηνο πας στις κλασικές δυνατότητες του πακέτου ή πχ σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προτείνουν κατι καλύτερο απο τα στάνταρ? 1
Thrylos7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, oldnew είπε Έχουμε καμιά ιδέα τι συμβαίνει γενικά όταν λήξει η προσφορά? Δηλαδή μετά το 9μηνο πας στις κλασικές δυνατότητες του πακέτου ή πχ σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προτείνουν κατι καλύτερο απο τα στάνταρ? Θα το μάθεις τότε. Υπολόγιζε ότι θα γυρίσεις σε απλό CU και έχει τα μάτια σου ανοικτά τους επόμενους 9 μήνες πότε θα σκάσει προσφορά για συμβόλαιο απεριόριστα έως 15€... Με την τάση και τον ανταγωνισμό που υπάρχει θεωρώ σίγουρο πως θα σκάσει κάτι τέτοιο μέχρι τα Χριστούγεννα, και το πλεονέκτημα αυτής εδώ της προσφοράς είναι ότι είσαι με κάρτα και φεύγεις οπότε θες... 2
Kag1ante Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 54 λεπτά πριν, oldnew είπε Έχουμε καμιά ιδέα τι συμβαίνει γενικά όταν λήξει η προσφορά? Δηλαδή μετά το 9μηνο πας στις κλασικές δυνατότητες του πακέτου ή πχ σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προτείνουν κατι καλύτερο απο τα στάνταρ? Θεωρητικά τπτ... Επειδή είναι καρτοκινητό, απλά θα χρειαστεί να βάλεις κάποιο άλλο πακέτο γιατί δεν θα έχεις πρόσβαση στο unlimited μετά τους 9 μήνες Εγώ έκανα φορητότητα (είμαι στο περίμενε) θα δώ τι παίζει απο σήμα, ταχύτητα και cu around αντί για whatsup και βλέπουμε 1
ChrisN.S. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 φορητότητα στην συγκεκριμένη προσφορά από άλλο καρτοκινητό (f2g) στοιχίζει κάτι επιπλέον ή γίνεται κανονικά η διαδικασία;
Kag1ante Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε φορητότητα στην συγκεκριμένη προσφορά από άλλο καρτοκινητό (f2g) στοιχίζει κάτι επιπλέον ή γίνεται κανονικά η διαδικασία; Εγώ πάντως όταν έκανα τη παραγγελία δεν είχα έξτρα χρέωση. Μόνο τα 12€ που στοιχίζει το πακέτο 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε φορητότητα στην συγκεκριμένη προσφορά από άλλο καρτοκινητό (f2g) στοιχίζει κάτι επιπλέον ή γίνεται κανονικά η διαδικασία; Tιποτα, απλα θα χασεις το υπολοιπο που εχεις στον παλιο παροχο, αν εχεις. 1
katcos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Tιποτα, απλα θα χασεις το υπολοιπο που εχεις στον παλιο παροχο, αν εχεις. Ακριβώς έτσι και σε περίπτωση που θέλεις να ξαναγυρίσεις στη wind/nova καρτοκινητό ,νομίζω ότι έχεις επιλογή μόνο το ΝΕΟ F2GO
Kag1ante Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 5€ λόγω πληρωμής online 5€ λόγω καθυστέρησης Ετσι οπως πανε θα το παρω και τσαμπα😂
Rattlehead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Kag1ante είπε 5€ λόγω πληρωμής online 5€ λόγω καθυστέρησης Ετσι οπως πανε θα το παρω και τσαμπα😂 Αν πλήρωσες τα 12€ με κάρτα ,τότε είχε ένα banner ότι θα σου έδιναν 5€ δώρο στην κάρτα cu.εμενα ήρθε σήμερα,από Δευτέρα μου είπαν η μετάβαση.απο f2g(nova bye bye με τις μηδαμινές προσφορές) 1
Kag1ante Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Αν πλήρωσες τα 12€ με κάρτα ,τότε είχε ένα banner ότι θα σου έδιναν 5€ δώρο στην κάρτα cu.εμενα ήρθε σήμερα,από Δευτέρα μου είπαν η μετάβαση.απο f2g(nova bye bye με τις μηδαμινές προσφορές) Πότε έκανες την αίτηση; Και ναι το banner το ειδα 1
Rattlehead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Πότε έκανες την αίτηση; Και ναι το banner το ειδα Πριν 2 μέρες.ομολογω δεν το περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις