Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εκανα και εγω μόλις το είδα απο εδω. Thanks! 

Αν και το cosmote what's up που είχα, είχα μαζεψει 40gb μετα της 10 εως 8 το πρωί, 25 γιγα ολη μερα, 4 μερες απεριόριστο ίντερνετ τα οποία θα πάνε χαμένα.. Ενω το ίντερνετ της βοιδαφον είναι για τα πανηγύρια (ξέρω έχω και αλλη κάρτα). Αλλά είναι απεριόριστο, δε σκέφτεσαι οτι καις data. Κυρίως για ψυχολογικούς λογους το εκανα δηλαδή. Παίζει να έκανα και βλακεια. Και στο what's up 12 καθε μηνα πληρωνα έτσι και αλλιώς. 

Ξέρει κανείς, υπάρχει όριο στη φορητοτητα? Σε 9 μηνες που θα λήξει το ξανα κανω άνετα what's up αν θέλω ή θα βρω κανένα πρόβλημα? 

Thanks, 

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oldnew είπε

Ξέρει κανείς, υπάρχει όριο στη φορητοτητα? Σε 9 μηνες που θα λήξει το ξανα κανω άνετα what's up αν θέλω ή θα βρω κανένα πρόβλημα?

Αν θυμάμαι καλά κάνεις φορητότητα όσες φορές θές, δεν υπάρχει κάποιο όριο. Υπάρχει site με αρκετές πληροφορίες βέβαια

• Like 3
Δημοσ.

Η προσφορα δεν ακυρωνεται αν δεν βαλεις καρτα 1-2 μηνες ή και παραπανω με βαση την απαντηση στο chat.
Ζητησαν να μου το διευκρινίσουν επειδη ειπώθηκε οτι θα απαιτειται μηνιαια φορτιση.

reply.png

Δημοσ.

Αυτό το unlimited ισχύει ή υπάρχει περιορισμός ορθής χρήσης; Συμφέρει σε σχέση με το Vodafone giga boost 200gb που είναι στα 20€; Θα μου χρειαστεί μόνο το κομμάτι του internet τους επόμενους 7 μήνες και δεν ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, theoilia είπε

Αυτό το unlimited ισχύει ή υπάρχει περιορισμός ορθής χρήσης; Συμφέρει σε σχέση με το Vodafone giga boost 200gb που είναι στα 20€; Θα μου χρειαστεί μόνο το κομμάτι του internet τους επόμενους 7 μήνες και δεν ξέρω τι να κάνω.

Παρομοίως. Θεωρητικά η ορθή χρήση θα είναι για Ε.Ε. μόνο (ελπίζω)

Δημοσ.

Γενικά μια ερώτηση για όσους έχουν vodafone. Ένας φίλος μου και η αδελφή μου λένε ότι δέν έχουν θέμα με το σήμα στη περιοχή... Όσοι είστε πιό βόρεια προάστια μεριά είστε ικανοποιημένοι; Προφανώς δέν λέμε αν πιάνετε 1Gbps αλλά άν σας επαρκεί η ταχύτητα και είστε εντάξει στο πόσο σταθερή είναι η σύνδεση

Δημοσ.

Οκ το πήρα κι εγώ κν μια φίλη μόλις, ελπίζω να προλάβετε. Ως τα Χριστούγεννα ισχύει, ως τότε ελπίζω να βάλουν τίποτα data της προκοπής στα πακέτα τους όλες οι εταιρίες 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Γενικά μια ερώτηση για όσους έχουν vodafone. Ένας φίλος μου και η αδελφή μου λένε ότι δέν έχουν θέμα με το σήμα στη περιοχή... Όσοι είστε πιό βόρεια προάστια μεριά είστε ικανοποιημένοι; Προφανώς δέν λέμε αν πιάνετε 1Gbps αλλά άν σας επαρκεί η ταχύτητα και είστε εντάξει στο πόσο σταθερή είναι η σύνδεση

Εντός Αθήνας γενικά έχει μια χαρά σήμα η vodafone. Το μόνο σπαστικό για μένα που παίρνω συχνά μετρό είναι οτι μολίς κατέβεις στην αποβάθρα δεν πιάνει ποτέ, ενώ η cosmote πιάνει πάντα. Για εμένα το θέμα της vodafone είναι στο εξωχικό και σε ταξίδια που ανάλογα τα κέφια του ανά λίγα λέπτα κόβεται κι έρχεται το σήμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, carolosjk είπε

Το μόνο σπαστικό για μένα που παίρνω συχνά μετρό είναι οτι μολίς κατέβεις στην αποβάθρα δεν πιάνει ποτέ, ενώ η cosmote πιάνει πάντα.

Αυτό ισχύει όντως; Είμαι από πάντα κινητή στην Vodafone και πράγματι στο μετρό δεν πιάνω ποτέ. Πιάνει κανονικά η cosmote; 

Είναι σημαντικό αυτό για μένα, αν και δύσκολα θα αλλάξω τώρα από Vodafone.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

ειχα υπαλληλικο vodafone απεριοριστα και η εντυπωση μου ηταν μετρια. Cosmote ειναι πολυ μπροστα στο θεμα σημα και data. Δυστυχως ομως αφου χασαμε την προσφορα της cosmote με τα 13.70 , το εκανα και εγω μιας και ειναι καρτοκινητο και οποτε κατσει προσφορα απο COTE εφυγα.

Δημοσ.

Ανάλογα την περιοχή. Στην περιοχή μου, επαρχία, σήμα για τηλέφωνια μια χαρά έχει. Το ίντερνετ ομως είναι μακράν το ποιο αργό απο όλους. Πχ cosmote πάει με 50-70, wind εχει βελτιωθεί θεαματικά, σε κάποιες περιοχές καλύτερα και απο cosmote, σε αλλες χειρότερα. Vodafone υπάρχουν ωρες/περιοχές που πιανει με 1. Βράδυ ανεβαίνει πχ στα 15. Και σε κάποια ελάχιστα σημεία μπορεί να δεις και 50. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ForuMakis είπε

Αυτό ισχύει όντως; Είμαι από πάντα κινητή στην Vodafone και πράγματι στο μετρό δεν πιάνω ποτέ. Πιάνει κανονικά η cosmote; 

Είναι σημαντικό αυτό για μένα, αν και δύσκολα θα αλλάξω τώρα από Vodafone.

Δεν πιάνει σε κάθε σταθμό, σίγουρα παίζει ρόλο πόσο κοντά έχει κεραία, καθώς και το βάθος του σταθμού. Με cosmote πάντως σε αρκετούς σταθμούς, σίγουρα στην αποβάθρα και για λίγες φορές και στο tunnel πίανω 4G/5G με κοσμοτέ με σημά καλό δεδομένου οτι είσαι υπόγεια. Για παράδειγμα στο κομμάτι Δάφνη-Άγιος Αντώνιος πιάνω σχεδόν σε κάθε σταθμό internet με cosmote, καθώς και στους σταθμούς της μπλε γραμμής κοντά στο Σύνταγμα. Όλα αυτά βέβαια σχετίζονται με τις ανάγκες του καθενός. Αν κάποιος πάρει μια φορά το μήνα μετρό δεν το ενδιαφέρει, εγώ παίρνω πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα οπότε το να έχω σήμερα είναι στα θετικά για μένα χαχα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, carolosjk είπε

Εντός Αθήνας γενικά έχει μια χαρά σήμα η vodafone. Το μόνο σπαστικό για μένα που παίρνω συχνά μετρό είναι οτι μολίς κατέβεις στην αποβάθρα δεν πιάνει ποτέ, ενώ η cosmote πιάνει πάντα. Για εμένα το θέμα της vodafone είναι στο εξωχικό και σε ταξίδια που ανάλογα τα κέφια του ανά λίγα λέπτα κόβεται κι έρχεται το σήμα

Καλά 90% βρίσκομαι εντός αθήνας (θρακομακεδόνες και γύρω περιοχές). Στους σταθμούς με εξαίρεση το ΚΑΤ που δεν πιάνω με τίποτα (τώρα είμαι whatsup) δέν έχω θέματα και γενικά με εξαίρεση εντός σπιτιού, που εκεί σώζεται λόγο του wifi calling, δεν είχα ποτέ πρόβλημα και αντίστοιχα όσους ξέρω με voda είναι μία χαρά

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας ,να ρωτησω κατι,εγω που δεν ειμαι Φοιτητης ,ουτε ειμαι 24 χρον,

μπορω να αγωρασω το πακετο με τα προνομια που δινουν στους φοιτητες .? με ενδιαφερει περισσοτερο το   unlimited

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, serafeim71 είπε

Παιδια καλησπερα σας ,να ρωτησω κατι,εγω που δεν ειμαι Φοιτητης ,ουτε ειμαι 24 χρον,

μπορω να αγωρασω το πακετο με τα προνομια που δινουν στους φοιτητες .? με ενδιαφερει περισσοτερο το   unlimited

Τα unlimited data και λεπτά ομιλίας που λέει η προσφορά για 9 μήνες με κάθε ανανέωση δεν έχει σχέση με το φοιτητικό, επομένως μπορείς κανονικά να παραγγείλεις νέα sim ή να κάνεις φορητότητα και θα λάβεις κανονικά το unlimited.

Τα φοιτητικά προνόμια είναι κάποια έξτρα mb που δίνουν και κάποια έξτρα πακέτα που υπάρχουν, δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη προσφορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...