Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kag1ante είπε

Τουλαχιστον 12

Τοτε γιατι δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά όταν περασα 12ε κάρτα;  Στα 12ε καρτας με το -10% δεν μπαίνουν καθαρα 12ε

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fysikos είπε

Τοτε γιατι δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά όταν περασα 12ε κάρτα;  Στα 12ε καρτας με το -10% δεν μπαίνουν καθαρα 12ε

12 πρέπει να βάζουμε καθε μηνα. Οτι τα καθαρά που παίρνει η vodafone ειναι λιγότερα γιατί αφαιρείτε ο φόρος, είναι δικο της θέμα. Εμείς 12 πρέπει να βάζουμε.

Έπρεπε να είχε ενεργοποιηθεί η προσφορά. Γραψτους το πρόβλημα σου στο chat στην εφαρμογή, είναι ο ταχύτερος τρόπος να βγάλεις ακρη. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά πραγματικά αυτό που έχω τραβήξει με αυτούς δεν παίζεται.... Στο άκυρο μου είχαν ακυρώσει την παραγγελία τους πήρα τηλ μου είπαν ότι ήταν λάθος τους και θα την προχορησχουν κανονικα επίσης στην κατάσταση παραγγελίας ενώ φαινόταν ακυρωμενη μετά φαινόταν κανονικανενεργη...... περίμενα περίμενα.... Τίποτα..... Και σήμερα μου επιστρέψαμε τα 12 ευρώ και μου έστειλαν και e-mail ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε μετα από αίτημα μου και θα είναι στην διάθεση μου να με εξυπηρετήσουν αν αλλάξω γνώμη.... Με αυτά και με αυτά έχουν περάσει 12 μέρες και ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει 

• Like 1
Δημοσ.

Η χειρότερη εμπειρία που ειχα σε οτι αφορα στην εξυπηρέτηση πελατών και ακομη χειρότερη στην καλυψη δικτύου. Εχω δικαρτο κινητο και στην ιδια περιοχη έχει 220mbps με cosmote kai 4mbps με vodafone. Μου στειλανε σε λαθος διεύθυνση την sim και δεν παρελαβα και τωρα πρεπει να το ξανακανω απο την αρχη οπου θα μου ενεργοποιησουν τα απεριορστα data αλλα με τοσο τραγικο δίκτυο δεν ξερωτ  τελικα αν θα κανω την φορητοτητα

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα έχει αρχίσει άλλο κουλό.ερχονται μυνήματα του τυπου:

Your Anthropologie code is 48925. This code will expire in 5 minutes. Don't share this code with anyone. Our employees will never ask for this code.

Και του τύπου:G-847909 είναι ο κωδικός επαλήθευσής σας Google.

Τα βάζω σε spam όλα και συνεχίζουν και έρχονται.μιλησα μαζί τους και είπαν ότι έκανα εγγραφή σε 5ψηφιο που δεν ισχύει καν.Και απεγγραφη που είπαν ότι με έκαναν(που δεν ήμουν,το έβλεπα από την εφαρμογή,συνεχίζουν να έρχονται)

Απέκλεισα την εφαρμογή "message" της google να λαμβάνει μυνήματα με data αλλά μόνο με sms και έτσι σταμάτησαν να έρχονται ,αλλά δεν είναι λύση.καμμια ιδέα;

Δημοσ.

Καλησπέρα έκανα και εγώ φορητότητα από cosmote  σε cu, όλα κομπλέ εκτός από τη αδυναμία ενεργοποίησης της υπηρεσίας volte έχει χαθεί τελείως η επιλογή από τις ρυθμίσεις ενώ με την προηγούμενη  sim υπήρχε κανονικά μίλησα και στο chat με εκπρόσωπο της Vodafone χωρίς να βγάλω κάποια άκρη η συσκευή είναι pocco x3 pro, το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος το συγκεκριμένο θέμα?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Εμένα έχει αρχίσει άλλο κουλό.ερχονται μυνήματα του τυπου:

Your Anthropologie code is 48925. This code will expire in 5 minutes. Don't share this code with anyone. Our employees will never ask for this code.

Και του τύπου:G-847909 είναι ο κωδικός επαλήθευσής σας Google.

Τα βάζω σε spam όλα και συνεχίζουν και έρχονται.μιλησα μαζί τους και είπαν ότι έκανα εγγραφή σε 5ψηφιο που δεν ισχύει καν.Και απεγγραφη που είπαν ότι με έκαναν(που δεν ήμουν,το έβλεπα από την εφαρμογή,συνεχίζουν να έρχονται)

Απέκλεισα την εφαρμογή "message" της google να λαμβάνει μυνήματα με data αλλά μόνο με sms και έτσι σταμάτησαν να έρχονται ,αλλά δεν είναι λύση.καμμια ιδέα;

μήπως ο αριθμός είχε δηλωθεί σε κάποιον Google λογαριασμο απο τον προηγουμενο κατοχο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, valadsk είπε

μήπως ο αριθμός είχε δηλωθεί σε κάποιον Google λογαριασμο απο τον προηγουμενο κατοχο?

Εγώ είμαι ο προηγούμενος κάτοχος,είναι φορητότητα.οι άνθρωποι δεν μπορούν να βοηθήσουν,είναι το λιγότερο ασχετοι

Δημοσ.

Στη Vodafone πως απενεργοποιουμαι το voice mail? Δε θέλω να μου αφήσουν Voice message οταν δεν είναι ανοιχτό το κινητό.. 

Thanks, 

Δημοσ.
Στις 10/4/2023 στις 4:46 ΜΜ, fysikos είπε

Όσοι κανατε φορητότητα, πως ενεργοποιησατε τα απεριοριστα data? Σε εμενα ειχε μια καρτα με 12ε ξυμμενη και οταν περασα τον αριθμό μου περασε 10.9ε και μου ηρθε μνμ οταν δεν επαρκουσε το υπόλοιπο για την αγορα των απεριόριστων δεδομένων 

Έτσι ήταν και εμένα ήμασταν την έβαλα και μετά από 2 λεπτά μου ήρθε μην ότι έχω απεριόριστα 

Πάντως πρέπει να είμαι από τους λίγους που έχω καλύτερο σημα και είμαι ποιο ευχαριστημένος ( πριμ είχα what's up). Και από σημα αλλά ακούω και καλύτερα τον άλλον που μιλάω 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, dalan2007 είπε

Καλεις στο 1285 και πατάς το 3

Ευχαριστω. Αυτό ήταν όντως. Το έψαχνα στο Google και μου εβγαζε άλλα παλαιά που δεν ισχυαν. 

Τελικά για ανανέωση του Unlimited, απλά κάνουμε ανανέωση υπόλοιπου 12€, και δεν αγοράζουμε με τα λεφτά που βάζουμε κανένα πακέτο? Γιατί έχουν γραφτεί διάφορα παραπάνω. 

Thanks 

Δημοσ.

Χωρις να εχω παραλάβει την καρτα sim (αρα δεν εχω πληρωσει κτλ) μου εκαναν φορητοτητα και με εχουν αφησει χωρις τηλεφωνο. Γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω νομικα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...