Kag1ante Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Μην μπερδευεσαι. Αλλο πραγμα το αυτοματο top-up που σημαινει απλα να βαλεις χρηματα στον λογαριασμό σου. Αυτο δεν εχει να κανει με ανανεωση πακετου. Απλα βαζεις χρηματα στον λογαριασμο σου με την χρηση καρτας ή paypal. Αυτο που βλεπεις στην αριστερη εικονα. Εκει που εχεις επιλέξει το πακέτο που χρησιμοποιείς εχει επιλογή να ανανεώνεται αυτόματα το ίδιο πακετο καθε μηνα. Αυτο που βλεπεις στην δεξια εικονα σαν Recurring Activation (after top-up). Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα με την κορη και ενεργοποιησα τα παραπανω και δεν ασχολουμαι πια. Ολα μενουν οπως εχουν και δεν χανεις τα υπολοιπα. Στην χειροτερη περιπτωση πηγαινε σε ενα καταστημα Vodafone και θα στο σεταρουν αυτοι. Επειδή ίσως έχω καεί σήμερα. Όταν πήγες στο μενού του auto top-up δεν σε έβαλε να διαλέξεις πακέτο μετα την επιλογή το τι ποσό θες να βάλεις; (όπως η επισυναπτώμενη εικόνα)
SeNNinhA Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Επειδή ίσως έχω καεί σήμερα. Όταν πήγες στο μενού του auto top-up δεν σε έβαλε να διαλέξεις πακέτο μετα την επιλογή το τι ποσό θες να βάλεις; (όπως η επισυναπτώμενη εικόνα) Εχω μηνες που το εχω κανει. Μπορει ναι μπορει και οχι. Μια χαρα φαινεται οτι το κανεις οπως βλεπω. Αλλωστε μπορεις να το αλλαξεις οποτε θελεις.
Kag1ante Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εχω μηνες που το εχω κανει. Μπορει ναι μπορει και οχι. Μια χαρα φαινεται οτι το κανεις οπως βλεπω. Αλλωστε μπορεις να το αλλαξεις οποτε θελεις. Ναι η βλακεία είναι ότι αν δεν διαλέξω πακέτο δεν με αφήνει να προχωρήσω, ούτε μπορώ πχ να το ξε επιλέξω μετά Πιστεύω ότι και εγώ κάτι δεν βλέπω αλλά δεν βγάζω άκρη σήμερα.. EDIT: Μίλησα με live chat λένε ότι είναι αναγκαστικό να διαλέξεις και πακέτο.. τι βλακεία Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από Kag1ante 1
SeNNinhA Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Παλιοτερα δεν ηταν αν θυμαμαι καλα. Οπως και να εχει αφου το θελεις για να ενεργοποιήσεις το πακετο σωστα?
fysikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δεν βλεπω ως επιλογη στο auto top up το απεριόριστα Spoiler
Kag1ante Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Παλιοτερα δεν ηταν αν θυμαμαι καλα. Οπως και να εχει αφου το θελεις για να ενεργοποιήσεις το πακετο σωστα? Ναι αλλά όχι απο αυτά της λίστας. Η προσφορά των 12€ απεριόριστα κάθε μήνα δεν έχει δικό της πακέτο στην εφαρμογή, απλά βάζεις 12€ τουλάχιστον, στα τραβάει και ενεργοποιεί το πακέτο των απεριόριστων με 10,9€
definitio Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Kag1ante είπε Ναι αλλά όχι απο αυτά της λίστας. Η προσφορά των 12€ απεριόριστα κάθε μήνα δεν έχει δικό της πακέτο στην εφαρμογή, απλά βάζεις 12€ τουλάχιστον, στα τραβάει και ενεργοποιεί το πακέτο των απεριόριστων με 10,9€ Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό... ...στους όρους τους προσφοράς έγραφε ρητά Για 9 μήνες, με κάθε ανανέωση οποιασδήποτε αξίας που θα κάνεις, θα ενεργοποιείται αυτόματα το unlimited πακέτο των 10,90€ και θα έχεις unlimited data και ομιλία καιΔΩΡΟ 100SMS κάθε μήνα. ...οπότε, λογικά, θα ανανεώνεται αυτόματα το "απεριόριστο" ακόμη κι αν κάνεις ανανέωση 8€ από την εφαρμογή ή από την ιστοσελίδα https://www.vodafonecu.gr/online-ananeosi-xronou-omilias/ Κανονικά αν είχαμε τρόπο να ανανεώσουμε μόνο 1€, θα ανανεωνόταν και το απεριόριστο πρόγραμμα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από definitio
alexx_bauer Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, definitio είπε οπότε, λογικά, θα ανανεώνεται αυτόματα το "απεριόριστο" ακόμη κι αν κάνεις ανανέωση 8€ από την εφαρμογή ή από την ιστοσελίδα https://www.vodafonecu.gr/online-ananeosi-xronou-omilias/ Κανονικά αν είχαμε τρόπο να ανανεώσουμε μόνο 1€, θα ανανεωνόταν και το απεριόριστο πρόγραμμα. Πολύ καλό δεν ακούγεται για να είναι αληθινό;
Kag1ante Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 19 ώρες πριν, definitio είπε Για 9 μήνες, με κάθε ανανέωση οποιασδήποτε αξίας που θα κάνεις, θα ενεργοποιείται αυτόματα το unlimited πακέτο των 10,90€ και θα έχεις unlimited data και ομιλία καιΔΩΡΟ 100SMS κάθε μήνα. Ναι, εγώ με ένα άλλο σκεπτικό θα πώ ότι εννοεί με κάθε ανανέωση απο 12 και πάνω ώστε να βγάλει τα 10,90€ 2
andreasomagiras Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 20 ώρες πριν, definitio είπε Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό... ...στους όρους τους προσφοράς έγραφε ρητά Για 9 μήνες, με κάθε ανανέωση οποιασδήποτε αξίας που θα κάνεις, θα ενεργοποιείται αυτόματα το unlimited πακέτο των 10,90€ και θα έχεις unlimited data και ομιλία καιΔΩΡΟ 100SMS κάθε μήνα. ...οπότε, λογικά, θα ανανεώνεται αυτόματα το "απεριόριστο" ακόμη κι αν κάνεις ανανέωση 8€ από την εφαρμογή ή από την ιστοσελίδα https://www.vodafonecu.gr/online-ananeosi-xronou-omilias/ Κανονικά αν είχαμε τρόπο να ανανεώσουμε μόνο 1€, θα ανανεωνόταν και το απεριόριστο πρόγραμμα. 44 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Ναι, εγώ με ένα άλλο σκεπτικό θα πώ ότι εννοεί με κάθε ανανέωση απο 12 και πάνω ώστε να βγάλει τα 10,90€ Όταν βγήκε η προσφορά "για 9 μήνες με 12 ευρώ unlimited", μήπως δεν υπήρχε ακόμα 8 ευρώ ανανέωση; 1
Kag1ante Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε Όταν βγήκε η προσφορά "για 9 μήνες με 12 ευρώ unlimited", μήπως δεν υπήρχε ακόμα 8 ευρώ ανανέωση; Πολύ πιθανόν. Αντίστοιχο με το "κάνε ανανέωση οποιασδήποτε αξίας με payzy και πάρε platinum token" του whatsup Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από Kag1ante
alkiviadis_ar Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Εγώ έχω αποκτήσει την προσφορά (η οποία δεν ίσχυε μόνο για τις πρώτες 500 παραγγελίες, το ανέφερε για να "βιαστείς" να κάνεις την αίτηση). Είχα Ίδη cu αριθμό, και έναν ξεχασμένο της Cosmote και έκανα αυτόν cu! (Επιπλέον τις τελευταίες εβδομάδες η VF έχει αναπτύξει πολύ το δίκτυο κινητής της, από 5mbps down k' 5mbps up, τώρα πιάνω γύρω στα 160mbps down k' 50mbps up!) Στις 23/3/2023 στις 2:25 ΜΜ, oldnew είπε Το εκανα και εγω μόλις το είδα απο εδω. Thanks! Αν και το cosmote what's up που είχα, είχα μαζεψει 40gb μετα της 10 εως 8 το πρωί, 25 γιγα ολη μερα, 4 μερες απεριόριστο ίντερνετ τα οποία θα πάνε χαμένα.. Ενω το ίντερνετ της βοιδαφον είναι για τα πανηγύρια (ξέρω έχω και αλλη κάρτα). Αλλά είναι απεριόριστο, δε σκέφτεσαι οτι καις data. Κυρίως για ψυχολογικούς λογους το εκανα δηλαδή. Παίζει να έκανα και βλακεια. Και στο what's up 12 καθε μηνα πληρωνα έτσι και αλλιώς. Ξέρει κανείς, υπάρχει όριο στη φορητοτητα? Σε 9 μηνες που θα λήξει το ξανα κανω άνετα what's up αν θέλω ή θα βρω κανένα πρόβλημα? Thanks, Φυσικά και μπορείς να κάνεις όποτε θέλεις το cu καρτοκινητό σου ξανά what's up επειδή είναι καρτοκινητό, δεν έχει δεσμεύσεις και έτσι μπορείς να το αλλάξεις οπότε εσύ το επιθυμείς! Στις 23/3/2023 στις 4:32 ΜΜ, theoilia είπε Αυτό το unlimited ισχύει ή υπάρχει περιορισμός ορθής χρήσης; Συμφέρει σε σχέση με το Vodafone giga boost 200gb που είναι στα 20€; Θα μου χρειαστεί μόνο το κομμάτι του internet τους επόμενους 7 μήνες και δεν ξέρω τι να κάνω. Ναι, τουλάχιστον για την Ελλάδα το internet είναι όντος απεριόριστο με την μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα που υπάρχει στην περιοχή σου! Στις 27/3/2023 στις 9:28 ΠΜ, Nikolasxm είπε Καλημέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση για να μεταφέρω αν είναι το f2g των παιδιών μου. Τα 12€ είναι το μόνο έξοδο ανά μήνα ή πρέπει να ανανεώσεις ένα οποιοδήποτε άλλο πακέτο για να ενεργοποιηθούν μετα και να μπορεις με επιπλέον 12ε να έχει το απεριοριστο? Δλδ θα πληρώνω όλο κι όλο 12 € το μήνα και θα έχω απεριόριστα? Βάζεις τα 12€ κάρτα και ενεργοποιείται αυτόματα η προσφορά (Απεριόριστα Data & λεπτά ομιλίας) ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχουν υπόλοιπο που άμα κάνουν ανανέωση με 8€ φτάνουν τα 10,90, δεν θα πάρουν την προσφορά, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 12€ ΚΑΙ ΑΝΩ! Στις 27/3/2023 στις 6:13 ΜΜ, theye είπε Εγώ που έχω ήδη cu προλαβαίνω να κάνω φορητότητα αλλού για επιστρέψω στο cu? 😀 Τόσο αργά, όχι! Στις 8/4/2023 στις 7:59 ΜΜ, definitio είπε Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό... ...στους όρους τους προσφοράς έγραφε ρητά Για 9 μήνες, με κάθε ανανέωση οποιασδήποτε αξίας που θα κάνεις, θα ενεργοποιείται αυτόματα το unlimited πακέτο των 10,90€ και θα έχεις unlimited data και ομιλία καιΔΩΡΟ 100SMS κάθε μήνα. ...οπότε, λογικά, θα ανανεώνεται αυτόματα το "απεριόριστο" ακόμη κι αν κάνεις ανανέωση 8€ από την εφαρμογή ή από την ιστοσελίδα https://www.vodafonecu.gr/online-ananeosi-xronou-omilias/ Κανονικά αν είχαμε τρόπο να ανανεώσουμε μόνο 1€, θα ανανεωνόταν και το απεριόριστο πρόγραμμα. ΌΧΙ! Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 12€ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΑ 8€! Στις 28/3/2023 στις 10:58 ΜΜ, fysikos είπε Δεν μου ειπαν. Ναι Εβαλα την καρτα σιμ της vodafone στο s21 και ενω κανω κανονικα κλησεις και στο cu app μου εμφανιζει πως εχω απειρα gb δεν μπορω να συνδεθω στο διαδίκτυο.σιπλα στις γραμμες δικτύου μου εμφανιζει το Ε. Καμια ιδεα τι φταιει; Πρέπει να στείλεις στο 1285 4G NAI και μετά από το πολύ μισή ώρα κάνε μια επανεκκίνηση στην συσκευή (ακόμα και αν έπιασε 4G) και είσαι έτοιμος! 1
fysikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσοι κανατε φορητότητα, πως ενεργοποιησατε τα απεριοριστα data? Σε εμενα ειχε μια καρτα με 12ε ξυμμενη και οταν περασα τον αριθμό μου περασε 10.9ε και μου ηρθε μνμ οταν δεν επαρκουσε το υπόλοιπο για την αγορα των απεριόριστων δεδομένων Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από fysikos
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 19 ώρες πριν, alkiviadis_ar είπε (Επιπλέον τις τελευταίες εβδομάδες η VF έχει αναπτύξει πολύ το δίκτυο κινητής της, από 5mbps down k' 5mbps up, τώρα πιάνω γύρω στα 160mbps down k' 50mbps up!) Ολα οσα λες, ωραια και σωστα, πλην αυτου που βαζω εδω, το επισημαινω για να μην δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις και νομιζει καποιος πραγματα που δεν ισχυουν: Προφανως ηθελες να γραψεις Επιπλέον τις τελευταίες εβδομάδες η VF έχει αναπτύξει πολύ το δίκτυο κινητής της στην γειτονια μου, από 5mbps down k' 5mbps up, τώρα πιάνω γύρω στα 160mbps down k' 50mbps up! Δεν γινεται να φτιαξει ενας παροχος ξαφνικα την καλυψη σε ολη την χωρα ή σε μια μεγαλη πολη. Προφανως δεν ειχες κεραια κοντα σου. Η κοντινοτερη θα ηταν κανα χιλιομετρο και ετυχε τωρα να βαλουν μια στα 100-150 μετρα απο εσενα. Προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καμια αλλαγη στο δικτυο της voda εδω και αρκετους μηνες οπουδηποτε κινουμαι. Αν ειχα δε, 160Mbps, θα ανοιγα σαμπανια! Παρα το 5G κινητο, ακομα περιμενω "μετριες ταχυτητες 4G" στην γειτονια μου.
Kag1ante Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ολα οσα λες, ωραια και σωστα, πλην αυτου που βαζω εδω, το επισημαινω για να μην δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις και νομιζει καποιος πραγματα που δεν ισχυουν: Προφανως ηθελες να γραψεις Επιπλέον τις τελευταίες εβδομάδες η VF έχει αναπτύξει πολύ το δίκτυο κινητής της στην γειτονια μου, από 5mbps down k' 5mbps up, τώρα πιάνω γύρω στα 160mbps down k' 50mbps up! Δεν γινεται να φτιαξει ενας παροχος ξαφνικα την καλυψη σε ολη την χωρα ή σε μια μεγαλη πολη. Προφανως δεν ειχες κεραια κοντα σου. Η κοντινοτερη θα ηταν κανα χιλιομετρο και ετυχε τωρα να βαλουν μια στα 100-150 μετρα απο εσενα. Προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καμια αλλαγη στο δικτυο της voda εδω και αρκετους μηνες οπουδηποτε κινουμαι. Αν ειχα δε, 160Mbps, θα ανοιγα σαμπανια! Παρα το 5G κινητο, ακομα περιμενω "μετριες ταχυτητες 4G" στην γειτονια μου. Σαν πρώην whats up η ταχύτητα έχει αισθητή πτώση προφανώς (αν και μένω σχετικά σε έρημο σημείο απο άποψη κεραίας). Αλλά at the end of the day όσοι θέλαμε απεριόριστα τα πήραμε. Δεν είναι ότι δεν πιάνει καθόλου, απλά πιάνει πιό χάλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις