oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, pigos23 είπε Δεν πληρωσα μεσω χρεωστικης Εδωσα τα χρηματα στον courier Ίσως εκεί έγινε το πρόβλημα. Μεχρι να πληρώσεις μήπως είχε λήξει η προσφορά και σου δώσανε ενα απλο cu. Γιατί όταν κάνεις την αίτηση, η πληρωμή νομίζω είναι αυτη που κλειδώνει την προσφορά. Μπορεί και να κάνω λάθος όμως. Προσωπικά θα τα έγραφα αυτα στο chat να βγάλω άκρη. Είναι υποχρεωμένος να σου πει γιατί δεν πήρες απεριόριστα τόσες μέρες, θα το ψαξει. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από oldnew 1
pigos23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, oldnew είπε Ίσως εκεί έγινε το πρόβλημα. Μεχρι να πληρώσεις μήπως είχε λήξει η προσφορά και σου δώσανε ενα απλο cu. Γιατί όταν κάνεις την αίτηση, η πληρωμή νομίζω είναι αυτη που κλειδώνει την προσφορά. Μπορεί και να κάνω λάθος όμως. Προσωπικά θα τα έγραφα αυτα στο chat να βγάλω άκρη. Είναι υποχρεωμένος να σου πει γιατί δεν πήρες απεριόριστα τόσες μέρες, θα το ψαξει. Δεν ειχε ληξει παντως η προσφορα Θα περιμενω αλλη μια μερα μηπως ενεργοποιησουν 1
alexx_bauer Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, oldnew είπε Με το chat έχεις μιλήσει? Πες τους και αυτό, οτι δεν είχε χάρτινη κάρτα ανανέωσης μεσα. Επίσης να σου εμφανίζει 16€ είναι περίεργο. Σου ειχε κρατήσει 12€ μεσω χρεωστικής όταν είχες κάνει την αίτηση? Γράψε στο chat και κράτα και το όνομά του εκπροσώπου με τον οποίο θα μιλήσεις εκει, ωστε αν ξανα χρειαστεί να μιλήσεις να γράψεις τι σου είπε ο προηγούμενος. Μπα, ολοι εδω στην περιοχή μου με βοιδαφον τα ιδια χάλια πιάνουν. Υπάρχουν βέβαια 5-6 σημεία στην πόλη που βαραει ανάλογα την ώρα 30-70. Αλλά εχει κοντά κεραία εκει, γι αυτό. Λιγο παραπέρα ξανα χαλι είναι. Το ήξερα όμως, δε διαμαρτυρομαι γι αυτο. Ήθελα απεριόριστα και ας πιάνει και χάλια ως μέτρια. Στο αμαξι βλέπεις πχ youtube συνεχώς ακομα και με τέτοια ταχύτητα σε χαμηλή ποιότητα. Ή όταν πάω για τρέξιμο/περπάτημα πιάνω ίντερνετ ράδιο, ακούω youtube κλπ χωρίς να μετράω ποσα data εκαψα. Γι αυτο το έβαλα προσωπικά, αλλιως θα κράταγα το what's up που βαραει 70αρες παντού (εως και 230 σε 4g). Πόλη; Εδώ Ναύπλιο είναι πολύ κομπλέ
oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 23 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε Πόλη; Εδώ Ναύπλιο είναι πολύ κομπλέ Ιωαννινα
TheDay2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Τα 5 ή 10 ευρω που εδωσαν τι μπορούμε να τα κανουμε αφου εχουμε απεριοριστα;
alexx_bauer Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε Τα 5 ή 10 ευρω που εδωσαν τι μπορούμε να τα κανουμε αφου εχουμε απεριοριστα; Επειδή εγώ δεν τα έχω δει ακόμη, ήταν φορτομενα ήδη ή σε μορφή κάρτας;
TheDay2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, alexx_bauer είπε Επειδή εγώ δεν τα έχω δει ακόμη, ήταν φορτομενα ήδη ή σε μορφή κάρτας; Σ εμενα φορτωμενα
Christos84# Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, TheDay2012 είπε Τα 5 ή 10 ευρω που εδωσαν τι μπορούμε να τα κανουμε αφου εχουμε απεριοριστα; Ίσως να ενεργοποιήσεις κάποιες προσφορές με το Vodafone thank you. Η επιταγή για την Adidas που δίνει 15 ευρώ έκπτωση, σε αγορές άνω των 60 ευρώ, σε μη εκπτωτικά προιόντα δεν νομίζω πως συμφέρει να πάρεις κάτι.
alexander098 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Το υπολοιπο μπορει να χρησιμοποιηθει με το smart pocket (efood, coffee island, efresh).Στην efood μαλιστα δινει και 10% εκπτωση (χωρις τον κωδικο απο το cu around) 2
katcos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, alexander098 είπε Το υπολοιπο μπορει να χρησιμοποιηθει με το smart pocket (efood, coffee island, efresh).Στην efood μαλιστα δινει και 10% εκπτωση (χωρις τον κωδικο απο το cu around) Με τα 10,01 που υπάρχουν στην κάρτα δυστυχώς μου βγάζει αυτό : ''Δεν μπορείς να εκδόσεις κωδικό πληρωμής όσο έχεις υπολειπόμενα χρήματα από το bonus διπλασιασμού κάρτας στο υπόλοιπό σου'' Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από katcos
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, katcos είπε Με τα 10,01 που υπάρχουν στην κάρτα δυστυχώς μου βγάζει αυτό : ''Δεν μπορείς να εκδόσεις κωδικό πληρωμής όσο έχεις υπολειπόμενα χρήματα από το bonus διπλασιασμού κάρτας στο υπόλοιπό σου'' Ισχυει αυτο, ΔΕΝ μπορεις να χρησιμοποιησεις το smart pocket αν : 1. Εχεις υπολοιπο απο δωρο (πχ ο διπλασιασμος που εχει συνηθως τους 3 πρωτους μηνες) 2. Δεν εχεις κανει ανανεωση τις τελευταιες 30 ημερες (στους ορους λεει ανω των 15€) 3. Δεν εχεις αγορασει πακετο ανω των 6 ευρω τις τελευταιες 30 ημερες. Αν εστω μια απο τις 3 προϋποθεσεις δεν καλυπτεται, δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Ακομα δηλαδη και αν ειχες υπολοιπο μεσα πχ 30 ευρω εκτος διπλασιασμου, αλλα ειχες και δωρο πχ απο διπλασιασμο 10,01€ (και αν καλυπτες το 2 και 3 φυσικα), θα επρεπε πρωτα να χαλασεις τα 10.01€ με οποιον αλλο τροπο ειχες για να μπορεσεις μετα να χρησιμοποιησεις το smart pocket για τα "κανονικα" 30€ (μερος τους). 1
fysikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Να ρωτησω ως προς την προσφορά.τα απεριόριστα data ληγουν στις 22/4. Πως θα ξαναενεργοποιηθει για αλλον εναν μηνα; Απλα βαζω 12ε και γινεται αυτόματα ή βάζω 12ε και κανω εγω την ενεργοποίηση;
PETRITIS13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Στις 3/4/2023 στις 9:55 ΜΜ, TheDay2012 είπε Τα 5 ή 10 ευρω που εδωσαν τι μπορούμε να τα κανουμε αφου εχουμε απεριοριστα; Προφανώς δώρο σε κάποιων φιλο
filipoOS Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://youtu.be/Pq3atBD-RWc ενεργοποίηση της νέας σου CU SIM Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από filipoOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις