Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

κι εγώ με Realme Gt Master Edition το είχα παρατηρήσει αυτό πριν κανά μήνα με voda. δεν υπήρχε πουθενά η επιλογή, ενώ στην δεύτερη sim της cosmote υπήρχε κανονικά. Είχα στείλει τότε στο chat τους, το ψάξαμε μαζί, έκαναν θεωρητικά κάποιες ενέργειες από 'κει, ακολούθησα τις οδηγίες που μου έδωσαν (δοκιμαστική κλήση, επανεκκίνηση κλπ) αλλά δεν άλλαξε τίποτα, οπότε βαρέθηκα και δεν ξανασχολήθηκα.

Και σε εμένα με το poco m3 pro 5g δεν βγάζει volte.  Αλλά όταν κάνω κλήση μου βγάζει το hd στην κλήση και κρατά τα δεδομένα on

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε

Το ίδιο και με μένα, τί κάνουμε ρε παιδιά

Διόρθωση σε μένα μπήκαν το τελευταίο 20λεπτο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, definitio είπε

Διόρθωση σε μένα μπήκαν το τελευταίο 20λεπτο...

Ναι θέλει υπομονή για το 5ευρω .την άλλη μέρα μπαίνουν.μετα την ενεργοποίηση του 4g,είτε από αυτούς είτε από εσάς,μετά επανεκκίνηση 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Στην εφαρμογή του cu μπορούμε να περάσουμε όσους αριθμούς cu έχουμε; 

Νομιζω οχι, πρεπει να κανεις διπλοτυπη εφαρμογη. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Στην εφαρμογή του cu μπορούμε να περάσουμε όσους αριθμούς cu έχουμε; 

Στην εφαρμογή κάνω "Αποσύνδεση" και μετά login με άλλο χρήστη.

Χειρίζομαι 4 προς το παρόν.

Δημοσ.

Έτυχε σε καναν αλλο? Την Παρασκευή μου ήρθε το μυνημα, αυριο θα διακοπεί η σύνδεση σας, οταν διακοπεί βάλτε τη νέα καρτα. Το Σάββατο λοιπόν δε διακοπήκε, ουτε μέχρι τώρα, Κυριακή.. Να περιμένω εαν και όταν διακοπεί αραγε, ή να βαλω την κάρτα της vodafone και να δοκιμάσω?...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, oldnew είπε

Έτυχε σε καναν αλλο? Την Παρασκευή μου ήρθε το μυνημα, αυριο θα διακοπεί η σύνδεση σας, οταν διακοπεί βάλτε τη νέα καρτα. Το Σάββατο λοιπόν δε διακοπήκε, ουτε μέχρι τώρα, Κυριακή.. Να περιμένω εαν και όταν διακοπεί αραγε, ή να βαλω την κάρτα της vodafone και να δοκιμάσω?...

Και σε μένα το ίδιο. Μήπως εννοεί εργάσιμη μέρα; 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, oldnew είπε

11 λεπτά πριν, theoilia είπε

Και σε μένα το ίδιο. Μήπως εννοεί εργάσιμη μέρα; 

Συνηθως εννοουν επομενη εργασιμη ναι
Εμενα πχ το μυνημα αυτο ήρθε πεμπτη και παρασκευη είχα πάει vodafone κανονικα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MakisCE είπε

σε μένα διακόπηκε 2 μέρες μετά.   
(κι εγώ είχα την ίδια απορία, αν πρέπει να περιμένω να διακοπεί)

Ναι πρέπει να κοπεί τελείως το σήμα.αν κάποιος επιχειρήσει να την βάλει νωρίτερα δεν θα γίνει κάτι.μολις χάσει το σήμα στην παλιά(για φορητότητα μιλάμε)τότε κάνει αλλαγή,καλεί 1252 και αν δεν έχει δεδομένα,μιλάει μαζί τους να τα ενεργοποιήσουν (εγώ έπρεπε να πάρω,δεν ενεργοποιήθηκαν αυτόματα)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...