Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, oldnew είπε

Πηρα την κάρτα απο το κουριερ. Στο site της vodafone ειναι ακόμα στο βήμα 3, ελενχουμε τα δικαιολογητικά. Ενω sms μου έχει έρθει για φορητότητα (μεταφέρω απο καρτοκινητο cosmote), η αίτηση φορητότητας καταχωρήθηκε επιτυχώς. Ενω και η  cosmote οταν με πηρε τηλ, τους είπα να γίνει κανονικά η φορητότητα. Φαντάζομαι δεν είναι έτοιμη η κάρτα ακομα να τη βαλω ε? 

Τη μυνημα έρχεται οταν γινει, οτι εγκρίθηκε η φορητότητα? Να ξερω τι να περιμένω για να βάλω την κάρτα στο κινητό. 

Ευχαριστώ, 

Εμένα πήγε βήμα 4
Μου είπαν απλά ότι μόλις χαθεί το σήμα απο τη παλιά σιμ θα βάλω την vodafone και ολα οκ

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε εχθές η sim μαζί με την μια δώρο. Όλα ωραία και καλά βάζω τη sim για τα απεριόριστα στέλνω το μήνυμα για το 4G μου έρχεται ότι ενεργοποιήθηκε και όλα τέλεια. Έλα όμως που από εχθές δεν έχω καθόλου Ίντερνετ με τα δεδομένα. 3G βγάζει και άμα κάνω επανεκκίνηση το κινητό βγάζει και 4G/5G αλλά μόλις στον browser μου λέει δεν υπάρχει Ίντερνετ ανοίξτε τα δεδομένα ενώ τα έχω ανοιχτά!

Έχω μιλήσει 15 φορές με το τεχνικό τμήμα δεν υπάρχει ούτε πρόβλημα στη sim, ούτε στην περιοχή μου. Κάναμε και τα πάντα reset, network settings και παλι τιποτα. Δεν μπορουν ουτε αυτοι τι φταιει και ουτε εγω να καταλαβω τι γινεται. Για ως τωρα κλαιω τα 12 ευρω.

Δημοσ.

Γεια σας, σημερα παρελαβα της  2 καρτες sim, ειχε και 1 δωροεπιταγη των 15 ευρω στην Adidas ,

Να ρωτησω με ποια εφαρμογη μετραμε της ταχυτητες ιντερνετ στο κινητο με δεδομενα παντα ! ευχαριστω

Δημοσ.

Ολα καλά σε εμένα , ενεργοποιήθηκα χτες μετά απο φορητότητα και αφού ενεργοποιησα και το 4G αλλιώς πήγαινε σαν κότα το δίκτυο...

Θέλω να ρωτήσω στα παιδιά που στάλθηκε απ την VODAFONE μήνυμα ότι πήραν εξτρα δώρο 5 ευρω λόγω "καθυστέρησης" αν βλέπουν το εν λόγω ποσό γιατί εμένα δεν μου εμφανίζεται πουθενα΄...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pagouras7 είπε

Εμένα μου ήρθε εχθές η sim μαζί με την μια δώρο. Όλα ωραία και καλά βάζω τη sim για τα απεριόριστα στέλνω το μήνυμα για το 4G μου έρχεται ότι ενεργοποιήθηκε και όλα τέλεια. Έλα όμως που από εχθές δεν έχω καθόλου Ίντερνετ με τα δεδομένα. 3G βγάζει και άμα κάνω επανεκκίνηση το κινητό βγάζει και 4G/5G αλλά μόλις στον browser μου λέει δεν υπάρχει Ίντερνετ ανοίξτε τα δεδομένα ενώ τα έχω ανοιχτά!

Έχω μιλήσει 15 φορές με το τεχνικό τμήμα δεν υπάρχει ούτε πρόβλημα στη sim, ούτε στην περιοχή μου. Κάναμε και τα πάντα reset, network settings και παλι τιποτα. Δεν μπορουν ουτε αυτοι τι φταιει και ουτε εγω να καταλαβω τι γινεται. Για ως τωρα κλαιω τα 12 ευρω.

oντως περιεργο, πρωτη φορα το ακουω..

Δημοσ.

λίγο μπερδεψούρα ήταν και για μένα
Εβαλα την σιμ.
Εβαλα MyCU και γράφτηκα.. 0€ υπόλοιπο, 0 data, 0 λεπτά.
Εστειλα 4G ΝΑΙ  στο 12χχ (δε θυμάμαι)
Ξύπνησε και μου έδωσε και 100mb!
.. περίμενα λίγη ώρα μπας και βάλει λεπτά και data.. τίποτα.

Μέσα είχε μια ξυσμένη 12ευρη..  πέρασα τον κωδικό της στο myCU και έβγαλε υπόλοιπο 10.90€
Πάλι τίποτε απο data, κλπ..  πάνω που ήμουν έτοιμος να ανοιξω chat με το support (στο 20λεπτο)
ήρθε μήνυμα για απεριόριστα data, λεπτα, κλπ

Τα γράφω μπας και βοηθηθεί κανείς.. δεν είναι απαραίτητο οτι αυτή είναι η σωστή διαδικασία.

2 ώρες πριν, Pagouras7 είπε

μήπως θέλει κάτι στα settings για τα APN ?  

Δημοσ.

Εγω τι να κανω που ακομα δεν μου χουν ενεργοποιησει την προσφορα?

Παλι μιλησα το μεσημερι με τσατ κ μου ειπαν ξανα στελνουν αιτημα για ενεργοποιηση προσφορας

Μπορω να κανω κατι αλλο?

Ή να αρχισω τα μπινελικια ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/3/2023 στις 9:47 ΠΜ, fysikos είπε

μάλλον εστρωσε η κατάσταση και πλέον έχω παραπλήσιες ταχύτητες. ολα οκ

Στις 29/3/2023 στις 5:36 ΜΜ, blade-17 είπε

Εβαλα την sim πριν 10 λεπτά. Με COSMOTE έπιανα 5G με Vodafone πιάνω Ε. Λογικά θα φτιάξει γιατί γενικά πιάνει 5G η Vodafone στην περιοχή μου. Όταν πιάσει θα σου πω. Κέντρο Αθήνας

Στις 29/3/2023 στις 9:32 ΜΜ, fysikos είπε

Χαλια ειδικα το βραδυ.το πρωι ειναι στα ιδια αλλα τωρα που το τεσταρα ειναι χαώδης η διαφοράScreenshot_20230329_213121_Speedtest.jpg.6aae81332eba9d98f7cb35a9ef51af8d.jpg..v vodafone c cosmote

Μόλις ενεργοποιήθηκαν τα πάντα (πακέτο, vowifi, volte κτλ)

Οι ταχύτητες είναι πεσμένες όντως αλλά περιέργως σε κανονική χρήση (βιντεο, τσατ κτλ) δεν βλεπεις αισθητη διαφορα (λίγο αναμενόμενο καθώς δεν χρειάζεσαι 100ρι για απλή χρήση). Θα περιμένω να δω τις επόμενες μέρες αν στρώσει.

Το ενδιαφέρον που παρατήρησα είναι ότι πιάνω 5G σπίτι που θεωρείται πιό ξεχασμένη περιοχή αλλά στη δουλειά που είναι σε κεντρικό δρόμο στην ερυθραία μένει στο 4G/4G+ 😅.

EDIT: Επίσης βάλανε όντως 5€ απο το μπόνους που πλήρωσα τη κάρτα με  χρεωστική και 5€ επειδή καθυστέρησαν

Επεξ/σία από Kag1ante
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexx_bauer είπε

oντως περιεργο, πρωτη φορα το ακουω..

2 ώρες πριν, MakisCE είπε

μήπως θέλει κάτι στα settings για τα APN ?  

Μετά από αρκετό ψάξιμο τελικά αυτό έφταιγε. Μια ρύθμιση νομίζω από την Vodafone(Voxi) Αγγλίας που είχα πριν και δεν με άφηνε να έχω δεδομένα με την ελληνική Vodafone. Μόλις έσβησα αυτό το προφίλ αμέσως μπόρεσα και είχα Ίντερνετ με τα δεδομένα.

Πήγε να με τρελάνει η βλακεία από εχθές....

IMG_7851.PNG

Επεξ/σία από Pagouras7
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Μόλις ενεργοποιήθηκαν τα πάντα (πακέτο, vowifi, volte κτλ)

Οι ταχύτητες είναι πεσμένες όντως αλλά περιέργως σε κανονική χρήση (βιντεο, τσατ κτλ) δεν βλεπεις αισθητη διαφορα (λίγο αναμενόμενο καθώς δεν χρειάζεσαι 100ρι για απλή χρήση). Θα περιμένω να δω τις επόμενες μέρες αν στρώσει.

Το ενδιαφέρον που παρατήρησα είναι ότι πιάνω 5G σπίτι που θεωρείται πιό ξεχασμένη περιοχή αλλά στη δουλειά που είναι σε κεντρικό δρόμο στην ερυθραία μένει στο 4G/4G+ 😅.

EDIT: Επίσης βάλανε όντως 5€ απο το μπόνους που πλήρωσα τη κάρτα με  χρεωστική και 5€ επειδή καθυστέρησαν

Κι εμένα ενεργοποιήθηκαν και οι δύο κα΄ρτες, της φορητότητας κ της επιπλέον κάρτας που έστειλαν κ μπήκε σε 2ο κινητό...

Αλλά αυτά τα 5€ δεν έχουν μπει στη κάρτα, παρότι πλήρωσα το 12€ με χρεωστική...

Ενεργοποιήθηκε επίσης το 5G, αλλά δε βλέπω ρυθμίσεις για Volte, Vowifi...όσο είχα τη Wind η επιλογή Volte ήταν στις ρυθμίσεις της SIM...τώρα δεν γράφει τίποτα τέτοιο.

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, definitio είπε

Κι εμένα ενεργοποιήθηκαν και οι δύο κα΄ρτες, της φορητότητας κ της επιπλέον κάρτας που έστειλαν κ μπήκε σε 2ο κινητό...

Ενεργοποιήθηκε επίσης το 5G, αλλά δε βλέπω ρυθμίσεις για Volte, Vowifi...όσο είχα τη Wind η επιλογή Volte ήταν στις ρυθμίσεις της SIM...τώρα δεν γράφει τίποτα τέτοιο.

Τι κινητό έχεις;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, definitio είπε

Realme 7 5G

κι εγώ με Realme Gt Master Edition το είχα παρατηρήσει αυτό πριν κανά μήνα με voda. δεν υπήρχε πουθενά η επιλογή, ενώ στην δεύτερη sim της cosmote υπήρχε κανονικά. Είχα στείλει τότε στο chat τους, το ψάξαμε μαζί, έκαναν θεωρητικά κάποιες ενέργειες από 'κει, ακολούθησα τις οδηγίες που μου έδωσαν (δοκιμαστική κλήση, επανεκκίνηση κλπ) αλλά δεν άλλαξε τίποτα, οπότε βαρέθηκα και δεν ξανασχολήθηκα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, definitio είπε

Το ίδιο και με μένα, τί κάνουμε ρε παιδιά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...