pigos23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Υπαρχει mail κατι σε συνηγορο πολιτη να κανω κοινοποιηση ??? 3η μερα τωρα κ δεν μου χουν κανει ενεργοποιηση της προσφορας 1
nyo64 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μια χαζή ερώτηση. Το πακέτο με τα απεριόριστα ληγη 28/04 ώρα δεν αναφέρει. Πότε πρέπει να το ταισω με 12€ ώστε να ξαναμπούν τα απεριόριστα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ωρα ληξης εχει μονο η cosmote. Μεχρι 23.59 στις 28-4 μπορεις να το κανεις.
samniotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 αν έχει κανείς καμιά ιδέα έστειλα 4G στο 1285, μου ήρθε μετά απο κανένα μισάωρο μηνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το 4G έκανα επανεκκίνηση και πάλι μου βγάζει Η+ στο κινητό.... με Fold 3 κέντρο Θεσ/νίκης - δεύτερο κινητό με συμβόλαιο voda ακριβώς δίπλα μου πιάνει κανονικά 4G
oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μόλις ενεργοποιηθηκε η κάρτα της vodafone. Ενώ μου κράτησαν 12€ τώρα που ενεργοποιηθηκε δεν εχω ουτε ίντερνετ ουτε χρόνο ομιλίας. Στο 1252 λεει δεν εχω μονάδες.. Εχει συμβεί σε κάναν αλλο? Τι κάνω τώρα? Thanks,
g_kor06 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Εμένα έχει ενεργοποιηθεί απο την περασμένη εβδομάδα & ενώ φαινόταν ότι έχω υπόλοιπο 10€ , σημερα μου εμφανίζει ότι έχω υπόλοπο 0,01 !!! 1
oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, oldnew είπε Μόλις ενεργοποιηθηκε η κάρτα της vodafone. Ενώ μου κράτησαν 12€ τώρα που ενεργοποιηθηκε δεν εχω ουτε ίντερνετ ουτε χρόνο ομιλίας. Στο 1252 λεει δεν εχω μονάδες.. Εχει συμβεί σε κάναν αλλο? Τι κάνω τώρα? Thanks, Απαντάω στον εαυτό μου μηπως έχει και κάνας άλλος την ιδια απορία. Μίλησα στο live chat της εφαρμογής cu και μου λενε θα ενεργοποιηθουν ολα της προσφοράς εντός της ημέρας. Απλα να περιμένω λεει.. Πολυ μπάχαλο. Με έχουν αφήσει δηλαδή χωρίς να μπορώ να παρω τηλέφωνο και χωρίς ίντερνετ και χωρίς να ξέρω ακριβώς πότε θα τα βάλουν.. Αμα αυτό λέγεται σωστή πολιτική τι να πω.. Με βλέπω μετά το 9μηνο της προσφοράς να φεύγω τρέχοντας. Έχει σκεφτεί κανείς εγκέφαλος εκει στη vodafone ότι το τηλέφωνο είναι είδος 1ης ανάγκης και κάποιοι απο εμας είναι αναγκαίο να μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο? Ας ελπίσουμε όντως να ενεργοποιηθουν εντός της ημέρας γιατί διαβάζω κάποιους παραπάνω που δεν έγινε 3 μέρες μετα.. Μήπως πρεπει να βαλω αλλά 12€ για να μπορώ να πάρω τηλέφωνο? Ηδη μου έχουν πάρει 12€ οταν εκανα την αίτηση, φαντάζομαι δε χρειάζεται. Εσείς κάνατε κάτι περισσότερο? Ξανα βαλατε χρήματα στο 1252 μηπως? Λενε μολις ενεργοποιηθεί η καρτα να καλέσουμε στο 1252, είναι κάτι εξτρα μήπως που πρέπει να κάνουμε εκεί όταν πάρουμε τηλέφωνο? Edit. Μου ήρθαν τα Απεριόριστα τελικά. Μάλλον επρεπε να βαλω τον 12ψηφιο κωδικό της χάρτινης καρτας που ηταν μεσα στο φάκελο.. Δεν το λεει πούθενα αυτό όμως, ουτε στο chat μου το είπαν. Μόλις έκανα ανανέωση χρόνου μεσω αυτού του κωδικού απ την εφαρμογή cu, πηρα καποια λεπτά χρόνου ομιλίας και ίντερνετ, και αμέσως μου ήρθε μυνημα και ενεργοποίηθηκαν τα απεριόριστα. Να το ξέρει οποίος ψάχνεται.. Καλα το ίντερνετ, οταν λεμε οτι ειναι για τα πανηγύρια.. Ουτε facebook messager δε σηκώνει. Κόβεται συνέχεια. Ταχύτητα 0.14 mb αυτη τη στιγμη.. Με 4G. Ισως αν βάλω 3G να παει γρήγοροτερα. Αλλά αυτο το γνώριζα γιατί είχα data card vodafone. Απλα ήλπιζα μηπως είναι κάπως καλύτερα με ενιαία καρτα sim τηλέφωνια + data.. Μάταια.. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από oldnew
dextergsxr Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 εμενα απο το περασμενο σαββατο που εκανα την αιτηση δεν μου εχει ερθει ουτε η καρτα......
oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, dextergsxr είπε εμενα απο το περασμενο σαββατο που εκανα την αιτηση δεν μου εχει ερθει ουτε η καρτα...... Θα ρθει κάποια στιγμή λογικά. Άργησε σε πολλούς, μάλλον ηταν πολυ υψηλή η ζήτηση. Τσιμπήσανε ολοι με το απεριόριστο ίντερνετ. Μη βιάζεσαι και τόσο γιατί σέρνεται εντελώς, εκτός και είσαι τυχερός και είσαι κοντά σε κάποια κεραία βέβαια. 19 ώρες πριν, pigos23 είπε Υπαρχει mail κατι σε συνηγορο πολιτη να κανω κοινοποιηση ??? 3η μερα τωρα κ δεν μου χουν κανει ενεργοποιηση της προσφορας Μήπως έκανες το ιδιο λάθος με εμένα? Βαλε την εφαρμογή cu, κανε ανανέωση χρόνου ομιλίας με το 12ψηφιο κωδικό της χαρτινης κάρτας που έχει στο φάκελο, αν δεν το έκανες, και αν δε σου έρθει μήνυμα για ενεργοποίηση των απεριόριστων σε κανα 2 ώρες μιλα στο chat της εφαρμογής cu, θα σε συνδέσουν με εκπρόσωπο (γραπτά, οχι τηλεφωνικά) και θα ελενξει τι πάει λάθος.
pigos23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, oldnew είπε Θα ρθει κάποια στιγμή λογικά. Άργησε σε πολλούς, μάλλον ηταν πολυ υψηλή η ζήτηση. Τσιμπήσανε ολοι με το απεριόριστο ίντερνετ. Μη βιάζεσαι και τόσο γιατί σέρνεται εντελώς, εκτός και είσαι τυχερός και είσαι κοντά σε κάποια κεραία βέβαια. Μήπως έκανες το ιδιο λάθος με εμένα? Βαλε την εφαρμογή cu, κανε ανανέωση χρόνου ομιλίας με το 12ψηφιο κωδικό της χαρτινης κάρτας που έχει στο φάκελο, αν δεν το έκανες, και αν δε σου έρθει μήνυμα για ενεργοποίηση των απεριόριστων σε κανα 2 ώρες μιλα στο chat της εφαρμογής cu, θα σε συνδέσουν με εκπρόσωπο (γραπτά, οχι τηλεφωνικά) και θα ελενξει τι πάει λάθος. Δεν υπηρχε χαρτινη καρτα μεσα με κωδικο Μολις εβαλα το mycu ειχε μεσα κοντα 16 ευρω
alexx_bauer Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, oldnew είπε Απαντάω στον εαυτό μου μηπως έχει και κάνας άλλος την ιδια απορία. Μίλησα στο live chat της εφαρμογής cu και μου λενε θα ενεργοποιηθουν ολα της προσφοράς εντός της ημέρας. Απλα να περιμένω λεει.. Πολυ μπάχαλο. Με έχουν αφήσει δηλαδή χωρίς να μπορώ να παρω τηλέφωνο και χωρίς ίντερνετ και χωρίς να ξέρω ακριβώς πότε θα τα βάλουν.. Αμα αυτό λέγεται σωστή πολιτική τι να πω.. Με βλέπω μετά το 9μηνο της προσφοράς να φεύγω τρέχοντας. Έχει σκεφτεί κανείς εγκέφαλος εκει στη vodafone ότι το τηλέφωνο είναι είδος 1ης ανάγκης και κάποιοι απο εμας είναι αναγκαίο να μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο? Ας ελπίσουμε όντως να ενεργοποιηθουν εντός της ημέρας γιατί διαβάζω κάποιους παραπάνω που δεν έγινε 3 μέρες μετα.. Μήπως πρεπει να βαλω αλλά 12€ για να μπορώ να πάρω τηλέφωνο? Ηδη μου έχουν πάρει 12€ οταν εκανα την αίτηση, φαντάζομαι δε χρειάζεται. Εσείς κάνατε κάτι περισσότερο? Ξανα βαλατε χρήματα στο 1252 μηπως? Λενε μολις ενεργοποιηθεί η καρτα να καλέσουμε στο 1252, είναι κάτι εξτρα μήπως που πρέπει να κάνουμε εκεί όταν πάρουμε τηλέφωνο? Edit. Μου ήρθαν τα Απεριόριστα τελικά. Μάλλον επρεπε να βαλω τον 12ψηφιο κωδικό της χάρτινης καρτας που ηταν μεσα στο φάκελο.. Δεν το λεει πούθενα αυτό όμως, ουτε στο chat μου το είπαν. Μόλις έκανα ανανέωση χρόνου μεσω αυτού του κωδικού απ την εφαρμογή cu, πηρα καποια λεπτά χρόνου ομιλίας και ίντερνετ, και αμέσως μου ήρθε μυνημα και ενεργοποίηθηκαν τα απεριόριστα. Να το ξέρει οποίος ψάχνεται.. Καλα το ίντερνετ, οταν λεμε οτι ειναι για τα πανηγύρια.. Ουτε facebook messager δε σηκώνει. Κόβεται συνέχεια. Ταχύτητα 0.14 mb αυτη τη στιγμη.. Με 4G. Ισως αν βάλω 3G να παει γρήγοροτερα. Αλλά αυτο το γνώριζα γιατί είχα data card vodafone. Απλα ήλπιζα μηπως είναι κάπως καλύτερα με ενιαία καρτα sim τηλέφωνια + data.. Μάταια.. Μια χαρά για μένα, απροβλημάτιστα, και σούπερ ταχύτητες. Ίσως σπανίζει η περίπτωση σου, τί να πω. (Βέβαια και γω τα 5€ δώρο δεν τα είδα ακόμα..)
Kag1ante Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, pigos23 είπε Δεν υπηρχε χαρτινη καρτα μεσα με κωδικο Μολις εβαλα το mycu ειχε μεσα κοντα 16 ευρω Δεν σου είχε μια κάρτα ανανέωσης των 12?
pigos23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 30 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Δεν σου είχε μια κάρτα ανανέωσης των 12? Oχι
oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, pigos23 είπε Oχι Με το chat έχεις μιλήσει? Πες τους και αυτό, οτι δεν είχε χάρτινη κάρτα ανανέωσης μεσα. Επίσης να σου εμφανίζει 16€ είναι περίεργο. Σου ειχε κρατήσει 12€ μεσω χρεωστικής όταν είχες κάνει την αίτηση? Γράψε στο chat και κράτα και το όνομά του εκπροσώπου με τον οποίο θα μιλήσεις εκει, ωστε αν ξανα χρειαστεί να μιλήσεις να γράψεις τι σου είπε ο προηγούμενος. 1 ώρα πριν, alexx_bauer είπε Μια χαρά για μένα, απροβλημάτιστα, και σούπερ ταχύτητες. Ίσως σπανίζει η περίπτωση σου, τί να πω. (Βέβαια και γω τα 5€ δώρο δεν τα είδα ακόμα..) Μπα, ολοι εδω στην περιοχή μου με βοιδαφον τα ιδια χάλια πιάνουν. Υπάρχουν βέβαια 5-6 σημεία στην πόλη που βαραει ανάλογα την ώρα 30-70. Αλλά εχει κοντά κεραία εκει, γι αυτό. Λιγο παραπέρα ξανα χαλι είναι. Το ήξερα όμως, δε διαμαρτυρομαι γι αυτο. Ήθελα απεριόριστα και ας πιάνει και χάλια ως μέτρια. Στο αμαξι βλέπεις πχ youtube συνεχώς ακομα και με τέτοια ταχύτητα σε χαμηλή ποιότητα. Ή όταν πάω για τρέξιμο/περπάτημα πιάνω ίντερνετ ράδιο, ακούω youtube κλπ χωρίς να μετράω ποσα data εκαψα. Γι αυτο το έβαλα προσωπικά, αλλιως θα κράταγα το what's up που βαραει 70αρες παντού (εως και 230 σε 4g). 1
pigos23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, oldnew είπε Με το chat έχεις μιλήσει? Πες τους και αυτό, οτι δεν είχε χάρτινη κάρτα ανανέωσης μεσα. Επίσης να σου εμφανίζει 16€ είναι περίεργο. Σου ειχε κρατήσει 12€ μεσω χρεωστικής όταν είχες κάνει την αίτηση? Γράψε στο chat και κράτα και το όνομά του εκπροσώπου με τον οποίο θα μιλήσεις εκει, ωστε αν ξανα χρειαστεί να μιλήσεις να γράψεις τι σου είπε ο προηγούμενος. Δεν πληρωσα μεσω χρεωστικης Εδωσα τα χρηματα στον courier 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις