Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fysikos είπε

Έχει βγάλει την προσφορά του τίτλου η vodafone.Προϋποθέτει ειτε να εισαι φοιτητής είτε εως 24 ετων και ανεβαζεις ταυτοτητα ή πάσο ως αποδεικτικο

https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/

Δεν το προϋποθετει, μπορεις απλα να απαντησεις "ΟΧΙ" στο πεδιο που ρωταει χωρις να επηρεαζεται η προσφορα. Νομιζω ρωρανε απλα για το θεμα του φορου κινητης.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, chrisgeorg είπε

Για 9 μήνες είναι και για τα 500 πρώτα νουμερα

το καλο ειναι οτι μιλαμε για καρτοκινητο οποτε ανα πασα στιγμη κανεις οτι θες.

Προσωπικα δεν προλαβα το 13.77ε της cosmote, οποτε αυτο ειναι μια καλη λυση για οσο καιρο χρειαστει να ξαναβγαλει κατι τετοιο η COTE. Ελπιζω μεσα στο 9μηνο να το κανει, και τοτε φορτητοτητα και ουτε γατα ουτε ζημια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Δεν το προϋποθετει, μπορεις απλα να απαντησεις "ΟΧΙ" στο πεδιο που ρωταει χωρις να επηρεαζεται η προσφορα. Νομιζω ρωρανε απλα για το θεμα του φορου κινητης.

Ο φόρος είναι 0% για τους μέχρι 29 ετών 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Damn.. ακομα και εγω που εχω φοιτητικό κοσμοτε πρεπει να πω οτι φαίνεται πολυ καλή προσφορά... Αναλυτικά οι όροι:

EDIT: Yeah.. i'm a voda user now..

screen1.png

Επεξ/σία από Kag1ante
Δημοσ.

Εχω ήδη νούμερο vodafone και cosmote, φοιτητικα και τα 2. Σκέφτηκα να κάνω αίτηση μήπως μου βγάζανε και νέο γιατί η προσφορά είναι πολύ δυνατή, αλλά λέω κρίμα είναι χαχαχαχα. Αν το είχε βάλει η cosmote θα έπαιρνα νέο νούμερο πάντως αν με άφηνε γιατί έχει πολύ καλύτερο σήμερα. Στην vodafone έχω μόνιμα δεδομένα αλλά δεν πιάνω σήμα όποτε τα θέλω για να τα ξοδέψω 😂

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, carolosjk είπε

Εχω ήδη νούμερο vodafone και cosmote, φοιτητικα και τα 2. Σκέφτηκα να κάνω αίτηση μήπως μου βγάζανε και νέο γιατί η προσφορά είναι πολύ δυνατή, αλλά λέω κρίμα είναι χαχαχαχα. Αν το είχε βάλει η cosmote θα έπαιρνα νέο νούμερο πάντως αν με άφηνε γιατί έχει πολύ καλύτερο σήμερα. Στην vodafone έχω μόνιμα δεδομένα αλλά δεν πιάνω σήμα όποτε τα θέλω για να τα ξοδέψω 😂

Wish me luck... Συγγενικό πρόσωπο που έχει voda λέει όλα καλά απο σήμα (νεα ερυθραία μεριά, εκεί δουλεύω κιόλας)

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για ολους ειναι (ασχετως ηλικιας), εφτιαξα τον τιτλο.

Το θεμα ειναι οτι ειναι για τους 500 πρωτους, στο myphone το συζητανε ηδη 3-4 ημερες. Αν ξεπεραστει το οριο τι γινεται; Το μαθαινεις μετα; :) Ή δεν σε αφηνει να προχωρησεις;

Αυτο μονο κοιταξτε αν μπορειτε να μαθετε απο τωρα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το θεμα ειναι οτι ειναι για τους 500 πρωτους, στο myphone το συζητανε ηδη 3-4 ημερες. Αν ξεπεραστει το οριο τι γινεται; Το μαθαινεις μετα; :) Ή δεν σε αφηνει να προχωρησεις;

Αναφορά σε κείμενο

Ισχύει για τις πρώτες 500 παραγγελίες. Όσο βλέπεις την προσφορά στη σελίδα του CU, δικαιούσαι κανονικά τα unlimited.

via: Κάνε παραγγελία online για sim κάρτα, σε 4 απλά βήματα | ΕΛΑ ΣΤΟ CU | Vodafone CU

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fysikos είπε

κάθε μήνα θα βάζω 12ε και θα γίνεται αυτόματα η ενεργοποίηση των unlimited?

Αυτό το κομμάτι συγκεκριμένα ναι ισχύει γιατί το αναφέρει στους όρους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

Άρα αν έχεις ήδη cu δεν παίζει τρόπος να το πάρεις σωστά;

Νομίζω οτι γίνεται  αν ζητήσεις νέο αριθμό

Επεξ/σία από katcos
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...