Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λέω από την άποψη ότι ο μόνος κριτης είναι το μάτι μου και τίποτα άλλο. Επίσης αυτό που έχω να προσθέσω και είναι ότι η εφαρμογή της Apple στην WebOs LG μου χρονολογίας 2018 είναι αρκετά βαριά σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες που δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Μαλλον κατι δεν καταλαβαν μερικοι: Δεν μιλαμε οτι παιζει σαν SD καναλι της περιφερειας. Ειπα απλα οτι ΔΕΝ ειναι το καλυτερο οπως ειπε καποιος. Μεταξυ disney/amazon/apple χανει σε ευκρινεια και απο τους 2 κατα τη γνωμη μου - και ασχολουμαι δεκαετιες με το αντικειμενο. 

Θελει πολυ καλη τηλεοραση (και μεγαλη ή κοντινη αποσταση για την δεδομενη αναλυση) για να καταλαβεις τις διαφορες αν και παλι δεν σημαινει οτι και σε καλη τιβι τις βλεπουν ολοι. Θελει εκπαιδευμενο ματι  ή/και πολυετη εμπειρια.

Ειναι σαν τις διαφορες στο hifi: οσο χειροτερα τα ηχεια (το τελος της αλυσιδας), τοσο μικροτερες εως ανυπαρκτες οι διαφορες απο φτηνα ή ακριβα συστηματα. Και παλι δεν ειναι κατι που θα το καταλαβουν ολοι.

Τι προβλημα εχεις; Δεν δουλευει; Εχουν γραφτει πολλα για το πως παιρνεις την προσφορα και στην προηγουμενη αναρτηση για το ιδιο θεμα, πριν κατι μηνες. Φανταζομαι με τον ιδιο τροπο διδεται ξανα. Εκει ισως βρεις απαντησεις αν κατι δεν σου  βγαινει. Κανε ενα κοπο-αναζητηση. ;) 

Την προηγούμενη φορά κάποιος είχε βάλει ένα link και εξυπηρετήθηκαν όσοι δεν το κατάφεραν μέσω το chat.

Έτσι έκανα κ εγώ. 

Ισχύει το ίδιο link?

είμαι άραγε στο σωστό bot?

Στις 23/3/2023 στις 11:37 ΠΜ, Nickfoxjr είπε

Εμένα μου βγάζει αυτό.

Υπάρχει κάποιο link όπως είχε μπει παλαιότερα ;

1C30E507-861D-4ECA-8822-A27E516EF15B.jpeg

Είμαι στο σωστό bot?

Επεξ/σία από Nickfoxjr
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε

Είμαι στο σωστό bot?

Πηγαινε στην εξερευνηση, και τερμα κατω λεει για 3 μηνες Apple Music. Πατα πανω, μετα στις επιλογες πατα "εχω ηδη" και θα σου βγαλει για το Apple TV+.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αν βλέπεις σε Apple συσκευή και έχεις κ ακουστικά Air pods pro τότε παίζει κ το spatial audio το οποίο απογειώνει την εμπειρία για όποιον το έχει δοκιμάσει. Επίσης όλα το show που έχει ήταν από παλιά με ήχο Atmos και hdr όταν οι άλλοι έπαιζαν σε απλά 4Κ και 5.1. Για εμένα το θέμα είναι τι έχει να δεις κ όχι η εικόνα ή ο ήχος. Τι να το κάνεις το Atmos σε ρωμαντικη κομεντί χα χα

Για εμένα έχει λίγες επιλογές σε σχέση π.χ. με Netflix αλλά είναι αρκετά ποιοτικές. Για αρκετό καιρό το είχα free τώρα το πληρώνω 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε

Πηγαινε στην εξερευνηση, και τερμα κατω λεει για 3 μηνες Apple Music. Πατα πανω, μετα στις επιλογες πατα "εχω ηδη" και θα σου βγαλει για το Apple TV+.

Εγώ δε βλέπω πουθενά εξερεύνηση 😞 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να δει την προσφορά από Viber iOS;

EDIT: Απ το iPhone της κοπέλας μου το βλέπω κανονικά, ίσως χρειάζομαι iOS update. 

Επεξ/σία από liakos18
Δημοσ.

Μου βγάζει ότι έχω εξαργυρώσει την προσφορά πολλές φορές και να βάλω άλλο κουπόνι. Κρίμα και θα καθόταν πολύ ωραία τώρα με την νέα σεζόν Lasso.

Δημοσ.
Στις 25/3/2023 στις 8:01 ΜΜ, ALIEN-3- είπε

Εμένα μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι μόνο για νέους χρήστες 

Το ιδιο κι εδω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή δεν επιτρέπει να εξαργυρωθεί ξανά κωδικός από viber στο ίδιο apple id , μια "πατέντα" που δουλεύει είναι το family sharing

εξαργυρώνετε τον κωδικό σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας και βάζετε από κάτω να γίνουν share με την υπόλοιπη οικογένεια τα subscriptions

Επεξ/σία από atrias
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, atrias είπε

επειδή δεν επιτρέπει να εξαργυρωθεί ξανά κωδικός από viber στο ίδιο apple id , μια "πατέντα" που δουλεύει είναι το family sharing

εξαργυρώνετε τον κωδικό σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας και βάζετε από κάτω να γίνουν share με την υπόλοιπη οικογένεια τα subscriptions

Εμένα για κάποιο λόγο δε μου δούλεψε αυτό, αυτός που έκανε την εξαργύρωση ήταν ο οργανωτής ή μέλος στο family;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σήμερα το έκανα και δούλεψε

εγώ (ως οργανωτής) είχα ήδη ενεργοποιήσει παλιότερα κουπόνι και δεν μου το δεχόταν ξανά

έδωσα το κουπόνι σε μέλος του family και το ενεργοποίησε στο δικό του account και μέσω subscription sharing πλέον έχω κι εγώ Apple TV

(παρεμπιπτόντως η ίδια διαδικασία για Apple Music δεν λειτούργησε επειδή δεν γίνεται share το συγκεκριμένο subscription, ίσως επειδή το αναφέρει ως "Individual")

Επεξ/σία από atrias
Δημοσ.

Μήπως έληξε η προσφορά;

Δε μου την εμφανίζει. Το τελευταίο tab κάτω κάτω στο Explore είναι τα αθλητικά.

Υ.Γ Για όποιον δε μπορεί να βρει το explore, νομίζω ότι πρέπει να έχεις μέσα τη Sim του αριθμού που χρησιμοποιείς στο Viber.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...