eri77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Πήρα και εγώ την προσφορά. Να πω την αλήθεια είναι από τις πλατφόρμες για τής οποίες δεν θα πλήρωνα ποτέ. Ωστόσο ισχύει ότι έχει καλύ εικόνα. Ερώτηση.. Η πλατφόρμα δεν δίνει πρόσβαση σε όλες τής ταινίες?? Σού ζητάει έξτρα πληρωμή ή κάνω κάτι λάθος?
leo066 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, eri77 είπε Πήρα και εγώ την προσφορά. Να πω την αλήθεια είναι από τις πλατφόρμες για τής οποίες δεν θα πλήρωνα ποτέ. Ωστόσο ισχύει ότι έχει καλύ εικόνα. Ερώτηση.. Η πλατφόρμα δεν δίνει πρόσβαση σε όλες τής ταινίες?? Σού ζητάει έξτρα πληρωμή ή κάνω κάτι λάθος? Έτσι είναι, μόνο οι σειρές είναι στην πλατφόρμα free και λίγες ταινίες. 1
Nickfoxjr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Βρε θα μας βοηθήσετε εμάς που μας ενδιαφέρει η προσφορά και μετά βρίσκουμε και την καλύτερη πλατφόρμα.
ChrisN.S. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 δεν ξέρω από ποιότητα εικόνας αλλά τουλάχιστον οι σειρές του είναι λιγότερο forced woke τα netflix και disney+ έχουν καταντήσει αηδία. 5
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, matrixxx είπε ΥΓ για τον sabotaznic: netflix εχω 2 χρονια να δω, δεν το εχω μεταξυ οσων παρακολουθω αυτο το διαστημα, ετσι δεν ειναι μεταξυ των συγκρινομενων απο την πλευρα μου. AppleTv+ οπως ξερεις αφου τα εχουμε πει και σε αλλα τοπικ, βλεπω καιρο. Κοίτα, ναι, νετφλιξ βγαίνει εκτός έτσι και αλλιώς. Έχει το χαμηλότερο required mbps απο specs. Τώρα, θα βγάλω και εκτός το amazon (έβλεπα το the boys, οκ δεν είχε και την πιο καθαρή εικόνα) εκτός από RoP που εκεί παίχτηκε άλλο budget. Οπότε προσωπικά μου μένει μόνο το disney μιας και, hbo δεν έχουμε Ελλάδα (δεν ξέρω αν η voda δίνει δικό της κανάλι hbo, ή αν προσφέρει την υπηρεσία όπως είναι στο εξωτερικό). Μεταξύ apple και disney, δεν μπορώ να βγάλω νικητή. Πχ σειρές όπως Ted lasso, defending Jacob, Lisey's story, see, the morning show, truth be told, five days in memorial, mosquito coast έχουν πάρα πολύ καλή εικόνα (και σκηνοθεσία). Από sci-fi νομίζω έχω δει μόνο το foundation, που και εκείνο είχε καλή εικόνα. Από την άλλη, ούτε και σε σειρές marvel που βλέπω από όταν ήρθε Ελλάδα η Disney, δεν έχω χαλαστεί από την εικόνα 33 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε δεν ξέρω από ποιότητα εικόνας αλλά τουλάχιστον οι σειρές του είναι λιγότερο forced woke τα netflix και disney+ έχουν καταντήσει αηδία. Συμφωνώ και σε αυτό. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, plextis είπε Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχετε στη σύνδεση σας. Η ποιότητα της εικόνας ειναι καλύτερη από τις άλλες υπηρεσίες. Μαλλον κατι δεν καταλαβαν μερικοι: Δεν μιλαμε οτι παιζει σαν SD καναλι της περιφερειας. Ειπα απλα οτι ΔΕΝ ειναι το καλυτερο οπως ειπε καποιος. Μεταξυ disney/amazon/apple χανει σε ευκρινεια και απο τους 2 κατα τη γνωμη μου - και ασχολουμαι δεκαετιες με το αντικειμενο. Θελει πολυ καλη τηλεοραση (και μεγαλη ή κοντινη αποσταση για την δεδομενη αναλυση) για να καταλαβεις τις διαφορες αν και παλι δεν σημαινει οτι και σε καλη τιβι τις βλεπουν ολοι. Θελει εκπαιδευμενο ματι ή/και πολυετη εμπειρια. Ειναι σαν τις διαφορες στο hifi: οσο χειροτερα τα ηχεια (το τελος της αλυσιδας), τοσο μικροτερες εως ανυπαρκτες οι διαφορες απο φτηνα ή ακριβα συστηματα. Και παλι δεν ειναι κατι που θα το καταλαβουν ολοι. 2 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε Βρε θα μας βοηθήσετε εμάς που μας ενδιαφέρει η προσφορά και μετά βρίσκουμε και την καλύτερη πλατφόρμα. Τι προβλημα εχεις; Δεν δουλευει; Εχουν γραφτει πολλα για το πως παιρνεις την προσφορα και στην προηγουμενη αναρτηση για το ιδιο θεμα, πριν κατι μηνες. Φανταζομαι με τον ιδιο τροπο διδεται ξανα. Εκει ισως βρεις απαντησεις αν κατι δεν σου βγαινει. Κανε ενα κοπο-αναζητηση. 1 1
leo066 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Η διαφορά είναι ξεκάθαρη, δεν χρειάζεται τίποτα το ειδικό για να διακρίνεις. Είτε 1080p είτε 4k με Dolby vision δε υπάρχει σύγκριση. Αν βλέπεις κάτι διαφορετικό δεν φταίει η ποιότητα του Apple TV+ 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, leo066 είπε Η διαφορά είναι ξεκάθαρη, δεν χρειάζεται τίποτα το ειδικό για να διακρίνεις. Είτε 1080p είτε 4k με Dolby vision δε υπάρχει σύγκριση. Αν βλέπεις κάτι διαφορετικό δεν φταίει η ποιότητα του Apple TV+ Με τον τροπο που απαντας, μου θυμισες ενα παλιο μελος που εγραφε ενθουσιασμενος για κατι ακουστικακια σε μια προσφορα με 1-2 ευρω τοτε. Θα εχουν περασει 10 χρονια... Τα πηρα απο περιεργια και μαντεψε. Ηταν για πεταμα. Χειροτερα απο αλλα των 2 ευρω, δεν λεμε για ακριβα. Στα σκουπιδια κυριολεκτικα πηγαν μετα απο 5 λεπτα δοκιμης. Κατι εχει το δικτυο σου ή/και η τιβι σου αν σου παιζουν τοσο ασχημα τα αλλα δυο που το βλεπεις τοσο ξεκαθαρα ωστε να γραφεις οτι "δεν υπαρχει συγκριση", σοβαρα τωρα. Κοιτα το. Κοιτα και ρυθμισεις μηπως εχεις βαλει περιορισμο σε SD (υπαρχει ρυθμιση σε καποιο). Επισης, δοκιμασε να το αφησεις λιγο γιατι μετα τα 10-20 δευτερολεπτα ανεβαζει πολλες φορες την αναλυση, οχι αμεσα με το "play". 1 1
leo066 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, matrixxx είπε Με τον τροπο που απαντας, μου θυμισες ενα παλιο μελος που εγραφε ενθουσιασμενος για κατι ακουστικακια σε μια προσφορα με 1-2 ευρω τοτε. Θα εχουν περασει 10 χρονια... Τα πηρα απο περιεργια και μαντεψε. Ηταν για πεταμα. Χειροτερα απο αλλα των 2 ευρω, δεν λεμε για ακριβα. Στα σκουπιδια κυριολεκτικα πηγαν μετα απο 5 λεπτα δοκιμης. Κατι εχει το δικτυο σου ή/και η τιβι σου αν σου παιζουν τοσο ασχημα τα αλλα δυο που το βλεπεις τοσο ξεκαθαρα ωστε να γραφεις οτι "δεν υπαρχει συγκριση", σοβαρα τωρα. Κοιτα το. Κοιτα και ρυθμισεις μηπως εχεις βαλει περιορισμο σε SD (υπαρχει ρυθμιση σε καποιο). Επισης, δοκιμασε να το αφησεις λιγο γιατι μετα τα 10-20 δευτερολεπτα ανεβαζει πολλες φορες την αναλυση, οχι αμεσα με το "play". Ξέρω πολύ καλά τι βλέπω, σε όλες τις πλατφόρμες η εικόνα είναι χειρότερη από ότι στο Apple TV+ σε όσες σειρές έχω δει. Από που βλέπεις ATV+? 1
kirileman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μαλλον κατι δεν καταλαβαν μερικοι: Δεν μιλαμε οτι παιζει σαν SD καναλι της περιφερειας. Ειπα απλα οτι ΔΕΝ ειναι το καλυτερο οπως ειπε καποιος. Μεταξυ disney/amazon/apple χανει σε ευκρινεια και απο τους 2 κατα τη γνωμη μου - και ασχολουμαι δεκαετιες με το αντικειμενο. Έχω Netflix, Amazon, AppleTV και η εικόνα του 3ου μου φαίνεται καλύτερη των άλλων 2. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, kirileman είπε Έχω Netflix, Amazon, AppleTV και η εικόνα του 3ου μου φαίνεται καλύτερη των άλλων 2. Προσεχε να συγκρινεις ιδιας αναλυσης περιεχομενο. Παρα πολλα πχ στο αμαζον (κυριως εκει) ειναι σε HD και οχι σε UHD. Αντιθετα στο μηλο τα περισσοτερα ειναι U. Αν συγκρινεις 1080 με 4Κ λογικο να βλεπεις διαφορα. Τελος παντων, ο καθενας μπορει να πιστευει ο,τι θελει. Σε ενα μεγαλο βαθμο ειναι και υποκειμενικα οπως η ιστορια με τα ακουστικα. Να μεινουμε στην προσφορα γιατι χαλαμε τον χρονο μας νομιζω, χωρις λογο μαλιστα.
plextis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Μαλλον κατι δεν καταλαβαν μερικοι: Δεν μιλαμε οτι παιζει σαν SD καναλι της περιφερειας. Ειπα απλα οτι ΔΕΝ ειναι το καλυτερο οπως ειπε καποιος. Μεταξυ disney/amazon/apple χανει σε ευκρινεια και απο τους 2 κατα τη γνωμη μου - και ασχολουμαι δεκαετιες με το αντικειμενο. Θελει πολυ καλη τηλεοραση (και μεγαλη ή κοντινη αποσταση για την δεδομενη αναλυση) για να καταλαβεις τις διαφορες αν και παλι δεν σημαινει οτι και σε καλη τιβι τις βλεπουν ολοι. Θελει εκπαιδευμενο ματι ή/και πολυετη εμπειρια. Ειναι σαν τις διαφορες στο hifi: οσο χειροτερα τα ηχεια (το τελος της αλυσιδας), τοσο μικροτερες εως ανυπαρκτες οι διαφορες απο φτηνα ή ακριβα συστηματα. Και παλι δεν ειναι κατι που θα το καταλαβουν ολοι. Τι προβλημα εχεις; Δεν δουλευει; Εχουν γραφτει πολλα για το πως παιρνεις την προσφορα και στην προηγουμενη αναρτηση για το ιδιο θεμα, πριν κατι μηνες. Φανταζομαι με τον ιδιο τροπο διδεται ξανα. Εκει ισως βρεις απαντησεις αν κατι δεν σου βγαινει. Κανε ενα κοπο-αναζητηση. Τώρα πραγματικά τι μας λές; Οτι είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν έχουμε την τοπ τηλεόραση και γιατί δεν έχουμε εμπειρία; Αν είναι τόσο μικρή η διαφορά όσο λες τότε τι το αυζητάμε; είναι κάτι που θα καταλάβει ο μέσος χρήστης; Σου λέμε 4-5 άτομα οτι είδαμε διαφορά αλλά μάλλον εμείς δεν ξέρουμε τι βλέπουμε. 1
paramedic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Το έκανα και εγώ. Είχα ξαναπαρει 3 μήνες δωρεάν από το Xbox που είχαν λήξει. Η ποιότητα και εμένα μου φάνηκε λίγο καλύτερη από το Disney+ που έχω και το Netflix που είχα αλλά δεν είμαι κανένας ειδικός πάνω στο θέμα. 2
leo066 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, paramedic είπε Το έκανα και εγώ. Είχα ξαναπαρει 3 μήνες δωρεάν από το Xbox που είχαν λήξει. Η ποιότητα και εμένα μου φάνηκε λίγο καλύτερη από το Disney+ που έχω και το Netflix που είχα αλλά δεν είμαι κανένας ειδικός πάνω στο θέμα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις τη διαφορά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα