Nickfoxjr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δεν μπορώ ακόμα να βρω την προσφορά. Λίγη βοήθεια οποία γνωρίζει. 1
111111 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 πάντως σε tvbox βάζοντας την εφαρμογή για android δεν παίζει ούτε από την εφαρμογή αλλά ούτε από το chrome. Μπαίνει κανονικά , αλλά όταν πατήσεις το player αναφέρει σφάλμα βίντεο. Δεν ξέρω εάν βλέπει το tvbox ως ρουταρισμένο (παρότι δεν είναι). Στον υπολογιστή παίζει κανονικά.
bill_viper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δε θα σχολιάσω κάτι posts παραπάνω του τύπου ότι είναι το TV+ για τα σκουπίδια γιατί απλά δείχνουν εμπάθεια και γνώσεις υπό του μηδενός. Μιλάμε για τη συνδρομητική υπηρεσία με την καλύτερη εικόνα απ' ότι υπάρχει εκεί έξω σε streaming services. Πάμε τώρα και σε μία λίστα ταινιών/σειρών: See (Jason Momoa, θα πάθετε σοκ με την εικονοληψία) Black Bird The Greatest Beer Run Ever Shantaram Ted Lasso The Morning Show Slow Horses Echo 3 Emancipation Severance Tehran Prehistoric Planet For All Mankind Swagger Foundation 5 1 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, bill_viper είπε Μιλάμε για τη συνδρομητική υπηρεσία με την καλύτερη εικόνα απ' ότι υπάρχει εκεί έξω σε streaming services. Πες μου οτι κανεις πλακα... Αν εγραφες οτι ειναι με την χειροτερη εικονα, δεν θα διαφωνουσα ευκολα. 1
bill_viper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, matrixxx είπε Πες μου οτι κανεις πλακα... Αν εγραφες οτι ειναι με την χειροτερη εικονα, δεν θα διαφωνουσα ευκολα. Χειρότερη εικόνα από το Netflix δεν υπάρχει. Μάλλον δεν έχεις δει Apple TV+, και ειδικά σε μία καλή τηλεόραση. Πάμε και στα τεχνικά τώρα για να δούμε πόσο "χάλια" είναι η εικόνα του TV+. Bitrate TV+ 40mbps. Bitrate Netflix/Disney+/Amazon Prime 15mpbs. Σε 65C1 OLED η εναλλαγή μεταξύ των 4 προαναφερθέντων streaming services δείχνει καταφανέστατα την υπεροχή του TV+!! 1 2
dimis_pj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, bill_viper είπε Χειρότερη εικόνα από το Netflix δεν υπάρχει. Μάλλον δεν έχεις δει Apple TV+, και ειδικά σε μία καλή τηλεόραση. Πάμε και στα τεχνικά τώρα για να δούμε πόσο "χάλια" είναι η εικόνα του TV+. Bitrate TV+ 40mbps. Bitrate Netflix/Disney+/Amazon Prime 15mpbs. Σε 65C1 OLED η εναλλαγή μεταξύ των 4 προαναφερθέντων streaming services δείχνει καταφανέστατα την υπεροχή του TV+!! Εγώ πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα... βλέπω διαφορά ακόμη και στην 55αρα σε σύγκριση και με netflix, disney+ και amazon prime...To είχα γράψει και την περασμένη φορά που ήταν η προσφορά, που είδα πρώτη φορά Apple tv ότι είχα εντυπωσιαστεί από την ποιότητα της εικόνας 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 50 λεπτά πριν, bill_viper είπε Μάλλον δεν έχεις δει Apple TV+, και ειδικά σε μία καλή τηλεόραση. Γραφεις κατι εντελως ακυρο που ειναι μονο στην φαντασια σου καλως ή κακως. Πολλες λαθος υποθεσεις μαλλον κανεις. Τουλαχιστον προσπαθησε να μην απαντας προσβλητικα και υποτιμητικα στους αλλους, κατι που βλεπω σε 2στα2 σχολια σου παραπανω. Αυτο μονο, ευχαριστουμε για την συμμετοχη. 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 51 λεπτά πριν, bill_viper είπε Bitrate TV+ 40mbps. Bitrate Netflix/Disney+/Amazon Prime 15mpbs. 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Πες μου οτι κανεις πλακα... Αν εγραφες οτι ειναι με την χειροτερη εικονα, δεν θα διαφωνουσα ευκολα. Εχετε και οι 2 δικιο και αδικο. Μονο το Netflix απαιτει τουλαχιστον 15 mbps για 4κ. Apple tv, HBO, Disney θελουν 25αρα. Ωστοσο, για την σκηνοθεσια/εικονα, θεωρω και εγω apple tv>>>>netflix.
plextis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχετε στη σύνδεση σας. Η ποιότητα της εικόνας ειναι καλύτερη από τις άλλες υπηρεσίες. 2
bill_viper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 17 ώρες πριν, SKRUTZ είπε αν βρείτε κάτι της προκοπής να δείτε ενημερωστε παιδιά. Το έχω δωρεάν εδώ και 4 μήνες και δεν αξίζει ούτε τσάμπα.... Απορώ πως κάποιοι το πληρώνουν κανονικά. 10 λεπτά πριν, matrixxx είπε Γραφεις κατι εντελως ακυρο που ειναι μονο στην φαντασια σου καλως ή κακως. Πολλες λαθος υποθεσεις μαλλον κανεις. Τουλαχιστον προσπαθησε να μην απαντας προσβλητικα και υποτιμητικα στους αλλους, κατι που βλεπω σε 2στα2 σχολια σου παραπανω. Αυτο μονο, ευχαριστουμε για την συμμετοχη. Στο παραπάνω δεν είδα να σχολιάσεις κάτι περί προσβλητικού ή υποτιμητικού. Δηλαδή τι είμαστε εμείς που το πληρώνουμε κανονικά; Και στα δύο παραπάνω posts μου που αναφέρεις επιχειρηματολογώ. Δεν κοιτάζω να ανεβάσω τον post counter μου.
lnoldori Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Παιδιά αξίζει δεν αξίζει είναι τσάμπα, και με 5 λεπτά από το χρόνο σας αποκτάτε Apple music και TV. Ευχαριστώ πολύ τον TS και ελπίζω να σκάσει πάλι καμιά άλλη προσφορά μετά και από το δεύτερο τρίμηνο, να βγάλουμε τον χρόνο
Shyn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Θα συμφωνησω και εγω με τον bill. Εαν βγαλουμε εκτος εξισωσης το Bravia Core που προσφερει 80+ mbps bitrate το AppleTV εχει απο τις καλυτερες εικονες σε συγκριση με τα υπολοιπα streaming platforms 1
slaughter Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Αχχχ εγώ θέλω το Music αλλά έχω πάρει πολλές φορές τέτοιους promo codes και δεν με αφήνει να πάρω και άλλο. Θα μπορούσα σε άλλο apple id αλλά δεν είναι εύκολη η αλλαγή και δεν αξίζει η ταλαιπωρία. Το tv το έχω στο family free απο πρόσφατη αγορά συσκευής
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Εχετε και οι 2 δικιο και αδικο. Μονο το Netflix απαιτει τουλαχιστον 15 mbps για 4κ. Apple tv, HBO, Disney θελουν 25αρα. Ωστοσο, για την σκηνοθεσια/εικονα, θεωρω και εγω apple tv>>>>netflix. Εγω δεν ειπα οτι εχει σιγουρα την χειροτερη. Αλλα την καλυτερη σιγουρα ΔΕΝ την εχει, κατι το οποιο δηλωσε με χαρακτηριστικη βεβαιοτητα (δεν θα το χαρακτηρισω αλλιως, γιατι σε αντιθεση, δεν προσβαλω ουτε υποτιμω) η αλλη πλευρα. Ξαναδιαβασε. ΥΓ για τον sabotaznic: netflix εχω 2 χρονια να δω, δεν το εχω μεταξυ οσων παρακολουθω αυτο το διαστημα, ετσι δεν ειναι μεταξυ των συγκρινομενων απο την πλευρα μου. AppleTv+ οπως ξερεις αφου τα εχουμε πει και σε αλλα τοπικ, βλεπω καιρο.
leo066 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εγω δεν ειπα οτι εχει σιγουρα την χειροτερη. Αλλα την καλυτερη σιγουρα ΔΕΝ την εχει, κατι το οποιο δηλωσε με χαρακτηριστικη βεβαιοτητα (δεν θα το χαρακτηρισω αλλιως, γιατι σε αντιθεση, δεν προσβαλω ουτε υποτιμω) η αλλη πλευρα. Ξαναδιαβασε. ΥΓ για τον sabotaznic: netflix εχω 2 χρονια να δω, δεν το εχω μεταξυ οσων παρακολουθω αυτο το διαστημα, ετσι δεν ειναι μεταξυ των συγκρινομενων απο την πλευρα μου. AppleTv+ οπως ξερεις αφου τα εχουμε πει και σε αλλα τοπικ, βλεπω καιρο. Από όσες πλατφόρμες υπάρχουν στην Ελλάδα έχει σίγουρα την καλύτερη εικόνα μακράν. Ούτε Netflix, ούτε Disney, ούτε Amazon φτάνουν στο επίπεδο. Το Amazon είναι πιο κοντά αλλα πάλι πίσω από Apple TV, αν βλέπεις κάτι διαφορετικό φταίει σίγουρα ο εξοπλισμός σου ή η σύνδεση σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα