Chrisfm94 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Ενώ είχα ξαναπάρει προσφορά πριν κανα 3μηνο τότε που προωθούσαν τη νεα ταινια του Γουιλ Σμιθ, μια χαρα μου την εδωσε παλι μεχρι 22 Ιουνίου! Μια απο τα ιδια φιλε, εχω απο Οκτωβριο Apple TV+, δωρεαν απο 3 διαφορετικες προσφορες με μικρα κενα στο μεσοδιαστημα. 😂 1
notist Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Ούτε σε μένα το δίνει. Λέει έχετε συμπληρώσει το όριο των διαθέσιμων κωδικών σας. Εκεί που λέει δοκίμασε το δωρεάν σε οδηγεί στη σελίδα της apple να βάλεις το apple ID σου. Το βάζω και τρώω άκυρο δυστυχώς. 2
katcos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, dimis_pj είπε Ενώ είχα ξαναπάρει προσφορά πριν κανα 3μηνο τότε που προωθούσαν τη νεα ταινια του Γουιλ Σμιθ, μια χαρα μου την εδωσε παλι μεχρι 22 Ιουνίου! Ευχαριστώ πολυ τον ΤS! Αντε να δουμε την 3η σεζον Ted Lasso και τη 2η του Severance...αν βγει ποτε... Με το ίδιο apple id σου ξανάδωσε το 3μηνο ή έκανες νέο; Εμένα στο παλιό που είχα κάνει 3μηνο δεν το ενεργοποιεί ξανά ...
TechnoState Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 ...στο τέλος την ενότητας Συμφωνητικό άδειας χρήσης, χρειάζεται κάποια άλλη ενέργεια ώστε να πάει στο επόμενο βήμα?
dimis_pj Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, katcos είπε Με το ίδιο apple id σου ξανάδωσε το 3μηνο ή έκανες νέο; Εμένα στο παλιό που είχα κάνει 3μηνο δεν το ενεργοποιεί ξανά ... Ναι με το ίδιο. Είχε λήξει το προηγούμενο δωρεάν πριν κάνα μήνα 1
111111 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 πολύ εύκολο το κατάφερα, να δω αν θα παίξει στο tvbox, από τον firefox παίζει κανονικά
liakos18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Η προσφορά είναι διαθέσιμη και σε Viber σε iOS; Δε μπορώ να τη βρω (γενικά δε μπορώ να βρω την καρτέλα Explore). Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από liakos18
Nickfoxjr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Εμένα μου βγάζει αυτό. Υπάρχει κάποιο link όπως είχε μπει παλαιότερα ;
atpanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, TechnoState είπε ...στο τέλος την ενότητας Συμφωνητικό άδειας χρήσης, χρειάζεται κάποια άλλη ενέργεια ώστε να πάει στο επόμενο βήμα? Έχει κουμπί από κάτω για συνέχεια. Και σε μένα στο κινητό δεν το έβγαζε. Άλλαξε την σελίδα να δείχνει για υπολογιστές 1
SergioX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Ενεργοποίησα την tv χωρίς κανένα πρόβλημα.Χρησιμοποίησα τους ίδιους κωδικούς που είχα βάλει σε παλαιότερη προσφορα,όπως και την πιστωτική... Ευχαριστώ πολύ!
SKRUTZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 αν βρείτε κάτι της προκοπής να δείτε ενημερωστε παιδιά. Το έχω δωρεάν εδώ και 4 μήνες και δεν αξίζει ούτε τσάμπα.... Απορώ πως κάποιοι το πληρώνουν κανονικά. 2 1
katcos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε αν βρείτε κάτι της προκοπής να δείτε ενημερωστε παιδιά. Το έχω δωρεάν εδώ και 4 μήνες και δεν αξίζει ούτε τσάμπα.... Απορώ πως κάποιοι το πληρώνουν κανονικά. Slow Horses (καταπληκτικός Gary Oldman!) Shrinking Ted Lasso ( καλή κωμωδία ) Black Bird Severance Extrapolations Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από katcos 5
SKRUTZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Αυτο το είδα μόνο και μόνο για τον oldman. αρκετά ακλό θα έλεγα. Το severance to βαρέθηκα όπως και το black bird. γούστα είναι αυτά βέβαια. 1 1
patsakos. D Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Έβαλα το Tv κανονικά το music με γράφει ότι ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα