Chrisfm94 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Ειχε παιξει ιδια προσφορα τον Οκτωβριο, αλλα οχι για ολους τους χρηστες. Λοιπον: Μπαινουμε Viber Γραφουμε στην αναζητηση "Viber Οffers with Αpple" Επιλεγουμε πρωτα την μια προσφορα και μετα την αλλη και ολοκληρωνουμε Παταμε thanks στο ποστ μου- εεεε οχι ρε, βαζουμε εικονα απο το The Office επεξεργασμενη για την περισταση! ❤️ Εχω την εντυπωση οτι ληγει 20 Απριλιου η προσφορα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Για γενικη συζητηση σχετικα με σειρες και περιεχομενο του Apple TV+ τσεκαρετε το προηγουμενο θεμα: 13 9
Shyn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) @Federacion Πηγαινε στην εξερευνηση, ειναι κατω κατω και αναφερει για Apple Music. Στο πρωτο popup πατας "Το εχω ηδη" και σου προτεινει να σου δωσει Apple TV αντι για Music Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από Shyn 4
dchatz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 "Έχετε ήδη συμπληρώσει το όριο των διαθέσιμων κωδικών σας." Το είχα πάρει και παλιότερα ίσως, για αυτό 1
kyrstallone Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Cheatια!! 😜 Επιλέγετε πρώτα για το Apple Music ότι οτ έχετε ήδη και σας δίνει 3 μήνες Apple TV. Στη συνέχεια ξαναπηγαινετε από την αρχή και επιλέγετε ότι θέλετε τη δοκιμή του Apple Music 2 μήνες. Με ένα σμπάρο δυο τριγονια και όλα δωρεάν 😉 3
Πανος999 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Αφου ειναι δωρεαν,δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει να ζητανε ολοι στοιχεία τραπεζικων καρτων..Απο μενα ειναι οχι.. Αν ηταν free free,θα το δοκίμαζα.. 2 1
Chrisfm94 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Αφου ειναι δωρεαν,δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει να ζητανε ολοι στοιχεία τραπεζικων καρτων..Απο μενα ειναι οχι.. Αν ηταν free free,θα το δοκίμαζα.. Ειναι συνδρομη, η οποια θα σε χρεωσει με το περας της προσφορας. Απο καπου πρεπει να τραβηξουν λεφτα οταν ληξει, κι αν δεν εχεις ακυρωσει. Βεβαια θα μου πεις, θα μπορουσε απλα να σε πεταει εκτος αν δεν εχεις βαλει καρτα, αλλα θεωρω πονταρουν και λιγο στο "το ξεχασα" με τετοιες προσφορες. 4
kostaspatra Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 οπως και να εχει μπορει να ακυρωθει η συνδρομη την επομενη μερα, και να παραμεινει ενεργο το δωρεαν για τους 2 ή 3 μήνες.
nikkoutras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 ειναι χιλιαδες οι το ξεχασα για αυτο το κανουν.....
koooleeek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Ευχαριστώ πολύ τον TS. Μόλις το ενεργοποίησα χωρίς κανένα πρόβλημα. Για πείτε τώρα και τίποτα καλό και ενδιαφέρον να δούμε!
DownUNDERground Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, koooleeek είπε Ευχαριστώ πολύ τον TS. Μόλις το ενεργοποίησα χωρίς κανένα πρόβλημα. Για πείτε τώρα και τίποτα καλό και ενδιαφέρον να δούμε! Severance; 5
dimis_pj Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Ενώ είχα ξαναπάρει προσφορά πριν κανα 3μηνο τότε που προωθούσαν τη νεα ταινια του Γουιλ Σμιθ, μια χαρα μου την εδωσε παλι μεχρι 22 Ιουνίου! Ευχαριστώ πολυ τον ΤS! Αντε να δουμε την 3η σεζον Ted Lasso και τη 2η του Severance...αν βγει ποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα