PK1926 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 εμένα μου τα έφτυσε η μπαταρία μετά από 26 μήνες περίπου. Αγορασα καινούργια μπαταρια από το εξωτερικό με περίπου 35 ευρώ και δουλεύει σαν καινούργιο πάλι.
triton922 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Για όσους έχουν εμπειρία....τι θα προτείνατε dyson η bosch??? Και ειδικά για χαλιά...
PK1926 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 bosch δεν ειχα ποτε. Με την dyson v8 absolute+ ειμαι υπερευχαριστημενος.
dbrillis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, triton922 said: Για όσους έχουν εμπειρία....τι θα προτείνατε dyson η bosch??? Και ειδικά για χαλιά... Δεν εχω dyson με τη Bosch που εχω δεν ειμαι ξετρελαμενος, δεν εχω πρόβλημα αλλα δεν εχω παθει και την πλακα μου.
thanasis00 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, triton922 είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι για τις σκούπες στικ τις dyson η γενικά....η μπαταρία τη διάρκεια ζωής έχει? Αξίζει??? Την έχω 9 μήνες πλέον τη Dyson και η μπαταρία κρατάει το ίδιο ακόμα. Βγαίνει σπίτι 90τμ άνετα και περισσεύει και μπαταρία. Στο πολύ δυνατό ρούφηγμα αν δεν περνάς πολύ ώρα από τα χαλιά βγαίνει οριακά. Αλλά για το πάτωμα η νορμάλ δύναμη είναι υπέρ αρκετή.
ZELDA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Στις 16/11/2023 στις 7:08 ΜΜ, thanasis00 είπε Την έχω 9 μήνες πλέον τη Dyson και η μπαταρία κρατάει το ίδιο ακόμα. Βγαίνει σπίτι 90τμ άνετα και περισσεύει και μπαταρία. Στο πολύ δυνατό ρούφηγμα αν δεν περνάς πολύ ώρα από τα χαλιά βγαίνει οριακά. Αλλά για το πάτωμα η νορμάλ δύναμη είναι υπέρ αρκετή. Ποια εχεις? Σε laminate 100 τμ2 ποια να προτιμήσω?
d_gkal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Για χρήση αποκλειστικά σε πλακάκι τι προτείνετε; Μέχρι 300€ υπάρχει κάτι αξιόλογο;
stylish Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Για όσους ενδιαφέρονται για αγορά σκούπας στικ έχω φτιάξει το παρακάτω βίντεο, για να πάρετε μια ιδέα τι πρέπει να προσέχετε. Επίσης υπάρχουν και επιλογές με σπαστό σωλήνα, που σίγουρα λύνει τα χέρια πολλές φορές για να μη σκύβεις. Σχετικό βίντεο παρακάτω. Και ένα προσωπικό τιπ, στα παραπάνω βιντεο θα δειτε σκουπες με λιγότερα Pa από αυτά που βλέπετε στον ανταγωνισμό. Οπότε αφού με αυτά τα pascal έχουμε αποτέλεσμα, εδώ και μήνες χρήσης, θα σας πρότεινα να δώσετε βάση και σε άλλα χαρακτηριστικά.
thanasis00 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, ZELDA είπε Ποια εχεις? Σε laminate 100 τμ2 ποια να προτιμήσω? Τη V8 Motorhead έχω. Σε laminate δε γνωρίζω πως τα πάει, σε παλιό κλασικό παρκέ τα καταφέρνει μια χαρά. 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Για χρήση αποκλειστικά σε πλακάκι τι προτείνετε; Μέχρι 300€ υπάρχει κάτι αξιόλογο; Εγώ τη Dyson σε πλακάκι τη χρησιμοποιώ και παρκέ και παίζει μια χαρά. Περίμενε καμιά προσφορά από τα καταστήματα που τη πουλάνε, τύπου επιστροφή Eurobank ή άλλες εκπτώσεις, και μπορείς να τη πάρεις αρκετά κάτω από 300 ευρώ. 1
Haldol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Πριν λίγο καιρό πήραμε την Bosch Unlimited 8 ProAnimal [BBS8214PET]. Δηλώνουμε και οι δύο εκστασιασμένοι! Η «παραδοσιακή» καταργήθηκε ήδη, και το σπίτι είναι πολύ πιο καθαρό. Εντυπωσιακότερο όλων είναι το πόσες πολλές τρίχες γατιών (και ανθρώπων! ) μαζεύει από καναπέ, χαλιά, κ.λπ, που δε φαίνονται καν με το μάτι . Ένας απ' τους κύριους λόγους που ήθελα Bosch είναι ότι έχω μπαταρίες από εργαλεία. Οπότε αφενώς έχω μεγάλη αυτονομία, αφετέρου, και να χαλάσει η μπαταρία (κάάάποτε), απλά βάζω μια άλλη. Στα πρακτικά, μία 4-άρα μπαταρία (η δικιά της) βγάζει όλο το σπίτι χωρίς πρόβλημα, ακόμα και σε χαλαρό ρυθμό. Όχι όμως αν δουλευτεί στο turbo πάνω σε χαλιά ή καναπέ! Εκεί αδειάζει για πλάκα. Το σπίτι είναι ~100 τετραγωνικά, και κάνουμε όλο το πάτωμα (πλακάκι και ξύλο), τα δωμάτια με μετακίνηση σε κομοδίνα, τουαλέτες γατιών, κάτω απ' το κρεβάτι, τουαλέτα (ανθρώπινη), διάδρομοι, κουζίνα, και στο τέλος αναβοσβήνει η τελευταία μπάρα στη μπαταρία... Η φόρτιση στη βάση της αρκετά αργή, θέλει 3+ ώρες κάθε φορά. Λόγω του ότι έχω άλλες μπαταρίες (και φορτιστή) δεν είναι πρόβλημα για 'μενα, αλλά απλά τ' αναφέρω. Hint: το σκούπισμα με ήπιο φως, ή μισοσκόταδο, είναι πιο εύκολο. Επειδή έχει φως στο πέλμα, η σκόνη φαίνεται πολύ καλύτερα απ' ότι στο έντονο φως της μέρας. Τώρα μένει να βρω πως θ' αδειάζω το καδάκι της χωρίς να ξανακάνω το σπίτι χάλια...
stylish Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 3 hours ago, Haldol said: Πριν λίγο καιρό πήραμε την Bosch Unlimited 8 ProAnimal [BBS8214PET]. Δηλώνουμε και οι δύο εκστασιασμένοι! Η «παραδοσιακή» καταργήθηκε ήδη, και το σπίτι είναι πολύ πιο καθαρό. Εντυπωσιακότερο όλων είναι το πόσες πολλές τρίχες γατιών (και ανθρώπων! ) μαζεύει από καναπέ, χαλιά, κ.λπ, που δε φαίνονται καν με το μάτι . Ένας απ' τους κύριους λόγους που ήθελα Bosch είναι ότι έχω μπαταρίες από εργαλεία. Οπότε αφενώς έχω μεγάλη αυτονομία, αφετέρου, και να χαλάσει η μπαταρία (κάάάποτε), απλά βάζω μια άλλη. Στα πρακτικά, μία 4-άρα μπαταρία (η δικιά της) βγάζει όλο το σπίτι χωρίς πρόβλημα, ακόμα και σε χαλαρό ρυθμό. Όχι όμως αν δουλευτεί στο turbo πάνω σε χαλιά ή καναπέ! Εκεί αδειάζει για πλάκα. Το σπίτι είναι ~100 τετραγωνικά, και κάνουμε όλο το πάτωμα (πλακάκι και ξύλο), τα δωμάτια με μετακίνηση σε κομοδίνα, τουαλέτες γατιών, κάτω απ' το κρεβάτι, τουαλέτα (ανθρώπινη), διάδρομοι, κουζίνα, και στο τέλος αναβοσβήνει η τελευταία μπάρα στη μπαταρία... Η φόρτιση στη βάση της αρκετά αργή, θέλει 3+ ώρες κάθε φορά. Λόγω του ότι έχω άλλες μπαταρίες (και φορτιστή) δεν είναι πρόβλημα για 'μενα, αλλά απλά τ' αναφέρω. Hint: το σκούπισμα με ήπιο φως, ή μισοσκόταδο, είναι πιο εύκολο. Επειδή έχει φως στο πέλμα, η σκόνη φαίνεται πολύ καλύτερα απ' ότι στο έντονο φως της μέρας. Τώρα μένει να βρω πως θ' αδειάζω το καδάκι της χωρίς να ξανακάνω το σπίτι χάλια... Λεκάνη, καζανάκι ?
Haldol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 6 minutes ago, stylish said: Λεκάνη, καζανάκι ? Μωρέ το που θα τα ξεφορτωθώ είναι το εύκολο. Και στα σκουπίδια μια χαρά είναι. Το θέμα είναι ότι όταν ανοίγω το δοχείο, ή τινάζω τα φίλτρα (προφίλτρο & HEPA), σηκώνεται σύννεφο. Μάλλον απλά θα το κάνω στο μπαλκόνι γιατί δε μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο.
stylish Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 10 minutes ago, Haldol said: Μωρέ το που θα τα ξεφορτωθώ είναι το εύκολο. Και στα σκουπίδια μια χαρά είναι. Το θέμα είναι ότι όταν ανοίγω το δοχείο, ή τινάζω τα φίλτρα (προφίλτρο & HEPA), σηκώνεται σύννεφο. Μάλλον απλά θα το κάνω στο μπαλκόνι γιατί δε μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο. Για τιναγμα φίλτρων ούτε στο μπαλκόνι δεν θα το πρότεινα. Ούτως ή αλλως δεν το κανεις καθε φορά. Προσωπικά οταν ειναι να πλύνω τον κάδο το πάω κάτω στην πυλωτή και τινάζω και το φίλτρο.
@pnea1973 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Haldol είπε Τώρα μένει να βρω πως θ' αδειάζω το καδάκι της χωρίς να ξανακάνω το σπίτι χάλια... Εχω την ίδια...Αδειάζω μέσα στον κάδο σκουπιδιών!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα